2012 Şubat Anneleri

ya bu çanta hazırlama işi de sinirimi bozdu. ne koyacaz içine bu hastane çantasının?

o değil de al al bitmiyo kardeşim. yeminle el kadar şeyler alıyoruz kasada ufak çaplı bi kalp krizi geçiriyorum. ve daha bunun temizliktir, banyo setidir, banyo malzemeleridir falan içinde yok.

valla rabbim almayacak gücü olanlara kolaylık versin.

ANNE İÇİN

1- Gecelik (2-3 takım)
2- Sabahlık
3- Çorap
4- Terlik
5- İç çamaşırı
6- Temizlik ürünü (diş fırçası,diş macunu,sabun, havlu,tarak,toka,deodorant,kolanya)
7- Ped
8- Emzirme sütyeni (2 adet)
9- Hırka yada şal
10- Göğüs pedi
11- Göğüs kremi
12- Kirli çamaşır torbası

BEBEK İÇİN

1- 1 paket küçük boy çocuk bezi
2- Islak mendil
3- Zıbın (3 adet)
4- Uzun kollu bacaklı body tulum veya pijama
5- Şapka (2 adet)
6- Patik çorap
7- Eldiven
8- Yelek hırka
9- Battaniye
10- Yumuşak havlu
11- Mama önlüğü
12- Ağız mendili
13- Küçük yastık
14- Ana kucağı

kamera fotoğraf makinası,telefon şarjı

Bugün tetanos aşımın 2. Dozunu yaptırmam gerekiyordu, aile hekimliğini aradım, beni takip eden hemşire hanıma sordum ama aşı yokmuş ellerinde.
Geçen sefer sınırlı miktar var gel hemen ol demişti, aramadan gitmedim o yüzden.
İş yerinin bulunduğu sağlık ocağına sor, eğer orda yapmazlarsa eczaneden al yaptır dedi. Sevindim valla, izin alması zor geliyodu işimle evim çok uzak olduğu için….

ikiz diye 36-37 hafta alıyorlar
ama diğer topiklerde 30 hafta doğum yapanları okudum
birden sancılananlar ,suları gelenler falan
yani ikizler belli bir kg ya gelince alıyorlar galiba

hım bunları bilmiyodum cnm o zaman sen 32.haftada başla bişeyleri hazır et güselim garanti olsun

Ben bunu Chiccoyu alırken görmüştüm çantası daha çok hoşuma gitmişti, sormuştum o zaman içinde bir ürünü chiccoya göre az demişti görevli kız.
Pudra mı dedi geçmiş gün, bebe yağı mıydı…
Ama güzel bence chicco ile aynı ayardadır bence, içinde paraben var mı yokmu ona bakmak lazım….

Eeee geçenlerde liste verdimdi kasım analarından çalıp da not etmedin mi babuş?
Bi daha yollarım no problema del piero.

aslıcan günaydın
gökçem günaydın

Bana bana? Bana da günaydın mı?

canım heryerde bu fiyat zaten
en iyisi sebamed tamamen bitkisel onun çantasıda 70 lira falan bence onu al
ama buda iyi

aa bende ucuz buldum diye sevindim :))) piyasada böyle demek he. vay kandırıkçılar vayyy... bana sebamedin çantasının linki varsa atar mısın?

[/QUOTE]

bana o listeyi ve rejim listesi yolla acilen babuş... son 3-4 gündür bi telaş kapladı bünyemi. sanki geç kalacakmışım gibi. şu bayram çıksın kıyafetlerini de yıkıcam yavrumun. çantamı da hazır edecem. daha dünya eksiğim var off öfff...

sana daha özeel bir günaydınbblaucum sanırım ben yazdıktan sonra girdin görmedim taklumm

hım bunları bilmiyodum cnm o zaman sen 32.haftada başla bişeyleri hazır et güselim garanti olsun

bayram bir geçsin de bakayım ben duruma göre
dr la da bi konuşayım

aa bende ucuz buldum diye sevindim :))) piyasada böyle demek he. vay kandırıkçılar vayyy... bana sebamedin çantasının linki varsa atar mısın?

link varmı bilmiyorum ben eminönünden aldım ama küçücük bir çanta bunlar gibi değil

Sebamedin çantası olduğunu bileydim ona da bakardım ben...

netten bak istersen bi küçük çanta minik el çantası gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…