- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.381
ayy canım yaa 3 günde doyamadınız tabi birbirinize((kıyamam size yaaa..valla yapsak çekerlermi bilmiyorum ki dün mesela eşim koşturuyorum görüyor akşam yemeği için masadaki örtüyü kaldırdı sandımki sofrayı o kuracak sonra geçti içeri tv izliyor hayırdır dedim sen sofrayı kurmak için kadırmadınmı o şeyi yyooo diyor ben sana yardıme tmek amaçlı kaldırdım yardımdan anladığı o demekki gülsemmi kızsammı bilemedim geçtim gene mabed yerime mutfağa aman neyse yapabildiğimiz kadar yapalımda kimseye muhtaç olmayalım bunlar kocalarımız bile olsa
ah tatlım ah yarama bastın inan ki. cmt. günü tüm evimi temizledim, süpürge vileda,banyao temizliği, bulaşıklar ,çamaşırları attım makinaya astım, sonra 2 çeşit yemek yaptım. tertemiz masayı hazırladım. ama var ya kuyruk sokumum ve belim gece 12 ye kadar zonkladı, dediğin gibi nazını çeken yoksa mecbur yapıcaksın. birde benim kocam hizmet bekliyor benden. hoşuna gidiyor ben ayakta dolanınca. çalışmasam tamam ama zaten h.içi yoruluyorum. kaç defa ağladım sinirimden ama vazgeçtim onu eleştirmekten kabullendim.
günaydın cnm iyiyiz sağol sende iyisindir umarımgünaydın kızlarrrr
geçmişe hiç bakamadım umarım herkes iyidir
evet cnm aynen öle millet çok nazlı nazıda geçtim hamileliği kurtuluş olarak görüyolar 9 ay bari rahat edeyim die düşünenler var ay onu kaldırma ay bunu indirme ay temizlik yapma sonra bir lokma bebeği normal yoldan doğuramıyolar neden?hareketsizlikten saçma hemde çok garibime gidiyo ben yapamam öyle birşey ayy şöle oldu dur bugünde devireyim totoyu oturayım dediğim hiç hatırlamıyorum 2 hafta önceki gribimi biliyosunuz işede gittim evimdede koşuşturdum dinlenmediğim için sanırım o kadarda uzun sürdü ama dinlenme gibi bir lüksüm yok işe gelmesem yarın birgün daha fena olduğumda izin istemeye yüzüm olmaz zaten zırt pırt doktormuş sağlık ocağıymış çıkıyoruz işten.eve gelince eşim benden sonra geliyo genelde yemeğimi yapmak zorundayım yoksa bende eşimde açız dışardan sağlıklız beslenemeyiz en nihayetinde sonra haftada birde evde yapılan temizlik çok mu ki ensisi gibi dip köşe yapamıyoruz üstün körü sil geç yani bu kadarda olsun arkadaşlar halı yıkayıp badana boya yapmıyoruz ya fazla nazlı olanların sırtını dayayacak adamları var heralde...kızlar cumartesi günü görümceme gittim
hem zayıf hem karnı benimkinden küçük
oturduğu yerden kalkmıyo çayları bile annesi koydu
bütün ev işlerini kocası yapıyormuş
ben cumartesi evi sildim süpürdüm mutfakta tepelere tırmanıyorum
millet mi çok nazlı ben mi hiç canımın kıymetini bilmiyorum acaba
evet aslıcım hatta ben cuma da izin aldım
ama bugün zor geldi yaa oğlumu çok özledim şimdiden
2 ay daha sabret diyorum kendi kendime
kesinlikle bizimki yanlış bence
onların kocaları daha çok değer kıymet biliyorlar
daha çok el üstünde tutuyorlar bencee
günaydın cnm iyiyiz sağol sende iyisindir umarım
evet cnm aynen öle millet çok nazlı nazıda geçtim hamileliği kurtuluş olarak görüyolar 9 ay bari rahat edeyim die düşünenler var ay onu kaldırma ay bunu indirme ay temizlik yapma sonra bir lokma bebeği normal yoldan doğuramıyolar neden?hareketsizlikten saçma hemde çok garibime gidiyo ben yapamam öyle birşey ayy şöle oldu dur bugünde devireyim totoyu oturayım dediğim hiç hatırlamıyorum 2 hafta önceki gribimi biliyosunuz işede gittim evimdede koşuşturdum dinlenmediğim için sanırım o kadarda uzun sürdü ama dinlenme gibi bir lüksüm yok işe gelmesem yarın birgün daha fena olduğumda izin istemeye yüzüm olmaz zaten zırt pırt doktormuş sağlık ocağıymış çıkıyoruz işten.eve gelince eşim benden sonra geliyo genelde yemeğimi yapmak zorundayım yoksa bende eşimde açız dışardan sağlıklız beslenemeyiz en nihayetinde sonra haftada birde evde yapılan temizlik çok mu ki ensisi gibi dip köşe yapamıyoruz üstün körü sil geç yani bu kadarda olsun arkadaşlar halı yıkayıp badana boya yapmıyoruz ya fazla nazlı olanların sırtını dayayacak adamları var heralde...
günaydın cnm iyiyiz sağol sende iyisindir umarım
evet cnm aynen öle millet çok nazlı nazıda geçtim hamileliği kurtuluş olarak görüyolar 9 ay bari rahat edeyim die düşünenler var ay onu kaldırma ay bunu indirme ay temizlik yapma sonra bir lokma bebeği normal yoldan doğuramıyolar neden?hareketsizlikten saçma hemde çok garibime gidiyo ben yapamam öyle birşey ayy şöle oldu dur bugünde devireyim totoyu oturayım dediğim hiç hatırlamıyorum 2 hafta önceki gribimi biliyosunuz işede gittim evimdede koşuşturdum dinlenmediğim için sanırım o kadarda uzun sürdü ama dinlenme gibi bir lüksüm yok işe gelmesem yarın birgün daha fena olduğumda izin istemeye yüzüm olmaz zaten zırt pırt doktormuş sağlık ocağıymış çıkıyoruz işten.eve gelince eşim benden sonra geliyo genelde yemeğimi yapmak zorundayım yoksa bende eşimde açız dışardan sağlıklız beslenemeyiz en nihayetinde sonra haftada birde evde yapılan temizlik çok mu ki ensisi gibi dip köşe yapamıyoruz üstün körü sil geç yani bu kadarda olsun arkadaşlar halı yıkayıp badana boya yapmıyoruz ya fazla nazlı olanların sırtını dayayacak adamları var heralde...
ama bana komik geliyor
benim oğlum koltukta oturuyordu görümcemde gitti yanına oturdu
kocası habire canım karnına dikkat et tamam diyor hala karnına dikkat et
halalarıda sakın kaldırma çocuğu tamam haklı olabilirler de
bu kadar abartmak ta olmaz bence yani yeri geliyor ben oğlumu mecbur kucağıma alıyorum
hamileyim diye oğlumdan uzak mı durayım
sakınan göze çöp batarmış
aynen öle cnm benim sakınan göze çöpte batıyor herşey oluyor benimde alt komşumun bebeği var 1 yaşına gircek bu ay çocuk 11kg filan ama ben dayanamıyorum kucağımada alıyorum evede çıkartıyorum bağıyo annesi ayy ben senin gibiyken koltuktan kalkmıyodum herşey önüme gelip gidiyodu kendine acımıyosan bebeğine acı diyor dedim bişi olmaz rabbim korur onu ne yani abla dedim senin annen yanındaydı ben nazımı kime yapayım kaldıki benim elimi kolumu bağlasan duramam yerimde sıkıntı basar bana dedim
ama bana komik geliyor
benim oğlum koltukta oturuyordu görümcemde gitti yanına oturdu
kocası habire canım karnına dikkat et tamam diyor hala karnına dikkat et
halalarıda sakın kaldırma çocuğu tamam haklı olabilirler de
bu kadar abartmak ta olmaz bence yani yeri geliyor ben oğlumu mecbur kucağıma alıyorum
hamileyim diye oğlumdan uzak mı durayım
sakınan göze çöp batarmış
kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini hastane çıkışını falan yıkamaya başladınız mı
daha cnm almadığım için yapmadım ama son haftalarda yapılır die düşünüyorum çünkü toz olur temiz kokusu gider hiçbişi olmasa ben son 2 gafta o işlere ayırırım diyorum hergün 1 makine yıkasan ütülesen
3-4günde biter
günaydın kızlar kimse benim doktora gittiğimi görmemiş sanırım
ben bugün yokum birazdan evden çıkcam
dedemin mevlütü var ananeme gitcem
kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini hastane çıkışını falan yıkamaya başladınız mı
Kızlar bende bi şubat annesi olacağım kısmetse.
23. haftadayız, ama hala cinsiyetimiz belli değil ve hareketleri hissetmiyorum. :26:
merhaba kızlar, dün biraz alışveriş yaptık. resimleri ve fiyatları ekleyeceğim. ben oldukça iyi bir rakamla alışverişi tamamladığımızı düşünüyorum.
park yatağımızı hemen kurduk denemek için ve tabiki tekrar söktük. kutusunda bekleyecek oğlumu :) çok içimize sindi bu park yatak kızlar, ama babası beşik diye de tutturdu. sanırım tam bitti derken yeniden liste oluşturacağız(290 lira-içine yatak aldık ayrıca, onu da 40 liraya bıraktılar. resim çekemedim babamız dolabın üstüne kaldırmış)
Eki Görüntüle 281080 Eki Görüntüle 281079
bu da arabamız ve oto koltuğumuz. bu konuda çok ekonomik davrandığımızı düşünüyorum. (420 lira) bu ürünleri incelemenizi tavsiye ediyorum. bildiğimiz, daha sık duyduğumuz bir çok markadan daha kaliteli geldi bize kumaşları)
Eki Görüntüle 281081 Eki Görüntüle 281082 Eki Görüntüle 281083 Eki Görüntüle 281084 Eki Görüntüle 281085
şurda gördüğünüz minicik şeylerin toplamı 270 lira tuttu. ufak şeyler daha pahalı kesinlikle. banyo termometresi, emzik tutucu gibi birkaç eksik kalmış. unutmam inşallah
Eki Görüntüle 281096 Eki Görüntüle 281086
banyo küveti ve filesi 45 lira, ev tipi ana kucağı (mavi aldık- kutudan çıkarmaya üşendim) 160 lira, oyun halısı 145 lira
Eki Görüntüle 281087 Eki Görüntüle 281088 Eki Görüntüle 281089
kadife tulum 25 lira, polar tulum 39 lira, kadife tulum yine 25 lira :)
Eki Görüntüle 281090 Eki Görüntüle 281091 Eki Görüntüle 281092
bu takım değildi, ben kombine ettim. üst 35 lira, alt 19 lira. pufuduk çoraplar 19 lira, 2 adet body 15 lira
Eki Görüntüle 281093 Eki Görüntüle 281094 Eki Görüntüle 281095
umarım hazırlık yapanlara bir fikir olmuştur. çok gezdik, çok yorulduk dün böceğimle, ama bugün dinleniyoruzzzz
günaydın hatunlar...
çok sersemim.. uykum var pöfff.
ya ben erken olur diye korkuyorum ne zaman başlasam kararsız kaldım
yok görmedik canım hayırdır ?
Günaydın bayanlar,
evet ben bu hafta sonu o işle uğraştım hepsinin etiketlerini kestim ve yıkadım kuruttum dolabına yerleştirdim ne olur ne olmaz erken bir süpriz yapabilme ihtimaline karşılık hazır olsun , haftayada çanta hazırlıcam.
günaydın hatunlar...
çok sersemim.. uykum var pöfff.
Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar...
Ben başlamadım ama dün eşimle özendik park yatağı kurduk :)))
günaydın canım ohh ne güzel
cnm bence senin telaş yapmana gerek yok çünkü bebekleri alacakları haftan belli 38 de alcaklardı dimi? 3 hafta öncesinden başlasan anca yetişir seninkiler 2 tane bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?