2012 Şubat Anneleri

iki ucu şeyli değnek işte

işte zaten ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diye boşuna dememişler

günaydın kızlarrrr
geçmişe hiç bakamadım umarım herkes iyidir
günaydın cnm iyiyiz sağol sende iyisindir umarım
evet cnm aynen öle millet çok nazlı nazıda geçtim hamileliği kurtuluş olarak görüyolar 9 ay bari rahat edeyim die düşünenler var ay onu kaldırma ay bunu indirme ay temizlik yapma sonra bir lokma bebeği normal yoldan doğuramıyolar neden?hareketsizlikten saçma hemde çok garibime gidiyo ben yapamam öyle birşey ayy şöle oldu dur bugünde devireyim totoyu oturayım dediğim hiç hatırlamıyorum 2 hafta önceki gribimi biliyosunuz işede gittim evimdede koşuşturdum dinlenmediğim için sanırım o kadarda uzun sürdü ama dinlenme gibi bir lüksüm yok işe gelmesem yarın birgün daha fena olduğumda izin istemeye yüzüm olmaz zaten zırt pırt doktormuş sağlık ocağıymış çıkıyoruz işten.eve gelince eşim benden sonra geliyo genelde yemeğimi yapmak zorundayım yoksa bende eşimde açız dışardan sağlıklız beslenemeyiz en nihayetinde sonra haftada birde evde yapılan temizlik çok mu ki ensisi gibi dip köşe yapamıyoruz üstün körü sil geç yani bu kadarda olsun arkadaşlar halı yıkayıp badana boya yapmıyoruz ya fazla nazlı olanların sırtını dayayacak adamları var heralde...

ama bana komik geliyor
benim oğlum koltukta oturuyordu görümcemde gitti yanına oturdu
kocası habire canım karnına dikkat et tamam diyor hala karnına dikkat et
halalarıda sakın kaldırma çocuğu tamam haklı olabilirler de
bu kadar abartmak ta olmaz bence yani yeri geliyor ben oğlumu mecbur kucağıma alıyorum
hamileyim diye oğlumdan uzak mı durayım
sakınan göze çöp batarmış

herşeyin normali ölçülü olanı güzeldir, insanın yemeğini yapması evini öyle yada böyle tmizlemesi normal. (ki yapamayan yapamaz asla kınamam, bünye meselesi, yada nazını çeken vardır bilemem) ama eşlerimizin bu dönemde bize azda olsa destek olması gerekiyor. benim eşimden tek istediğim yere birşey düştü mü al,çöpleri at . bu kadar. ee bu kadarcıkta yapacak valla. alışverşe bile kendim gidiyorum, hergün iş çıkışı 2 poşet bişeyler alıyorum toplu alışveriş yorar diye.

aynen öle cnm benim sakınan göze çöpte batıyor herşey oluyor benimde alt komşumun bebeği var 1 yaşına gircek bu ay çocuk 11kg filan ama ben dayanamıyorum kucağımada alıyorum evede çıkartıyorum bağıyo annesi ayy ben senin gibiyken koltuktan kalkmıyodum herşey önüme gelip gidiyodu kendine acımıyosan bebeğine acı diyor dedim bişi olmaz rabbim korur onu ne yani abla dedim senin annen yanındaydı ben nazımı kime yapayım kaldıki benim elimi kolumu bağlasan duramam yerimde sıkıntı basar bana dedim

evet birazda yapı meselesi galiba

aynen bende sen gibi düşünüyorum şimdiye kadar neyin gözünün içine baksam hep bişey oldu dedim bunda öyle yapmayacam ki öylede yaptım cidden.mutfak tezgahınada çıktım yukarıda uzandım evimide temizledim herbirşeyimi yaptım sadece biraz daha dikkat ederek..

kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini hastane çıkışını falan yıkamaya başladınız mı

daha cnm almadığım için yapmadım ama son haftalarda yapılır die düşünüyorum çünkü toz olur temiz kokusu gider hiçbişi olmasa ben son 2 gafta o işlere ayırırım diyorum hergün 1 makine yıkasan ütülesen
3-4günde biter

günaydın kızlar kimse benim doktora gittiğimi görmemiş sanırım
ben bugün yokum birazdan evden çıkcam
dedemin mevlütü var ananeme gitcem

ya ben erken olur diye korkuyorum ne zaman başlasam kararsız kaldım

yok görmedik canım hayırdır ?

kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini hastane çıkışını falan yıkamaya başladınız mı

Günaydın bayanlar,

evet ben bu hafta sonu o işle uğraştım hepsinin etiketlerini kestim ve yıkadım kuruttum dolabına yerleştirdim ne olur ne olmaz erken bir süpriz yapabilme ihtimaline karşılık hazır olsun , haftayada çanta hazırlıcam.

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar...

Ben başlamadım ama dün eşimle özendik park yatağı kurduk :)))

Kızlar bende bi şubat annesi olacağım kısmetse.
23. haftadayız, ama hala cinsiyetimiz belli değil ve hareketleri hissetmiyorum. :26:

Hoşgeldin canım,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

Canım hepsi çok güzel, iyi günlerde,sağlıklı günlerde kullan.
Eşimle birlikte baktık fotolara, o da çok beğendi :)
Beşik graco mu?

canım hayırdır?geçmişi okumadım 2gün olunca gözümde büyüdü..umarım bir sıkıntı yoktur iyidir bebekimiz ve annesi

günaydın hatunlar...

çok sersemim.. uykum var pöfff.

Günaydın babuş.Aynen kafa bi milyon benim de :26:

Günaydın bacı. Geçmişe şöyle bi hızlıdan baktım göremedim, güzel haberler dimi?

ya ben erken olur diye korkuyorum ne zaman başlasam kararsız kaldım

yok görmedik canım hayırdır ?

cnm bence senin telaş yapmana gerek yok çünkü bebekleri alacakları haftan belli 38 de alcaklardı dimi? 3 hafta öncesinden başlasan anca yetişir seninkiler 2 tane bacım

ohh ne güzel bende biran önce yapayım bide benim ikiz belli mi olur

günaydın hatunlar...

çok sersemim.. uykum var pöfff.

günaydın pazartesilerden nefret ediyoruz hepbirlikte :)))

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar...

Ben başlamadım ama dün eşimle özendik park yatağı kurduk :)))

günaydın canım ohh ne güzel

cnm bence senin telaş yapmana gerek yok çünkü bebekleri alacakları haftan belli 38 de alcaklardı dimi? 3 hafta öncesinden başlasan anca yetişir seninkiler 2 tane bacım

ikiz diye 36-37 hafta alıyorlar
ama diğer topiklerde 30 hafta doğum yapanları okudum
birden sancılananlar ,suları gelenler falan
yani ikizler belli bir kg ya gelince alıyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…