- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #36.381
ayy canım yaa 3 günde doyamadınız tabi birbirinize((kıyamam size yaaa..valla yapsak çekerlermi bilmiyorum ki dün mesela eşim koşturuyorum görüyor akşam yemeği için masadaki örtüyü kaldırdı sandımki sofrayı o kuracak sonra geçti içeri tv izliyor hayırdır dedim sen sofrayı kurmak için kadırmadınmı o şeyi yyooo diyor ben sana yardıme tmek amaçlı kaldırdım yardımdan anladığı o demekki gülsemmi kızsammı bilemedim geçtim gene mabed yerime mutfağa
aman neyse yapabildiğimiz kadar yapalımda kimseye muhtaç olmayalım bunlar kocalarımız bile olsa
iki ucu şeyli değnek işte

ah tatlım ah yarama bastın inan ki. cmt. günü tüm evimi temizledim, süpürge vileda,banyao temizliği, bulaşıklar ,çamaşırları attım makinaya astım, sonra 2 çeşit yemek yaptım. tertemiz masayı hazırladım. ama var ya kuyruk sokumum ve belim gece 12 ye kadar zonkladı, dediğin gibi nazını çeken yoksa mecbur yapıcaksın. birde benim kocam hizmet bekliyor benden. hoşuna gidiyor ben ayakta dolanınca. çalışmasam tamam ama zaten h.içi yoruluyorum. kaç defa ağladım sinirimden ama vazgeçtim onu eleştirmekten kabullendim.
işte zaten ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diye boşuna dememişler