2012 Şubat Anneleri

doktor bebeğin gelişimi normal dedi,çevremdeki insanlar sen nasıl hamilesin deyince ister istermez kafama takıyorum

takma takma.benim komşumun kızı 32 haftalık hamile ve hiççç karnı yok.ben 24 haftalığım duba gibiyim.eğer önceden de zayıfsan çok çıkmayabilir.

Kızlar bende bi şubat annesi olacağım kısmetse.
23. haftadayız, ama hala cinsiyetimiz belli değil ve hareketleri hissetmiyorum. :26:

selam tatlım cinsiyetini göstermemiş olabilir ama hareketlerini hissedersin şekerli birşeyler içip uzan ve dinle hissedersin.benimkinin tekmelrini dışardan bile çok rahat görebiliyorsun.18 haftadan beride kendini hissetdiriyo.

littleshine sen nerde oturuyorsun. alışverişini nerden yaptın ve bebek arabası ile oto koltugunun ikisi mi o fiyat, markası nedir.

Kraftın beğendiğim modeli güzeldi, çok naylon gelmedi. Ben hafifliğine ve kullanışına baktım birazda. Arabayı kısmet olursa mart gibi almaya karar verdim, yarım saatlik iş almak.
Ama senin aldığın ev tipi ana kucağını bende çok sevdim, bende alamayı düşünüyorum. MP3 çalardan istediğin müziği yükleyebilirsin bebişin müzik kullağıda gelişir.. Hatta senin aldığın modelin yeşilinide oğluşuma almayı düşündüm..

yeşili kalmamıştı, ben de ondan istiyordum aslında. müzik, ışık vs de varmış. 160 da çok iyi geldi. maviyi aldık biz de. aslında oto koltuğu olan ana kucağı da evde kullanıma uygun biliyormusun? ordaki satıcı salladı. ileri geri sallanıyor. hacı yatmaz gibi. bazıları sallayınca arkaya yıkılıyormuş. bir tane de öyle gösterdi. yıkıldı kaldı arkada valla oto koltuğu doğum çıkışı lazım olacağı için alıverdim canım... dediğim gibi takım daha ucuz her koşulda... tek alsam bir ton para verecektim...

littleshine sen nerde oturuyorsun. alışverişini nerden yaptın ve bebek arabası ile oto koltugunun ikisi mi o fiyat, markası nedir.

canım ben zonguldakta oturuyorum ama alışverişi ankaradan yaptım. evet 2sini 420ye aldım. hatta bir tanesi 400e bıraktı ama tek kalmıştı. teşhiri almak istemedim.
graco markası...

listemiz tamamlandi gule gule kullanin

merhaba canım, öncelikle eline saglik ugrastigin icin tesekkur ederiz...

yanlız her yeni düzenlenen listede benim düzelttirdigim SAT Tarihi gene yanlıs oluyor nedense 3 Mayıs degil, 1 Mayıs tatlım.. neyse cokda sorun degil tabii ama ben yazayımda kendi icim rahat etsin istedim...

Birde tatlım.. SAT Tarihi sıralamasında kaymalar oluyor hep, tarih sırasında gidermis gibi duruyor ama arada sırayı bozan tarihler var, bu listeyi kim yaparsa yapsın o tarihler hep yanlıs sırada..
simdi diceksin "ayy buna mı takıldın".. yok tatlım tabii ki bir sorun degil ama ben cok düzen hastası bir insan oldugum icin söylemedim diye de rahatsız oluyordum.. lütfen yanlıs anlama kendi icim rahat etsin diye yaziyorum bunları.. düzen takıntımdan kaynaklı yanimmmmm..

Tekrar ellerine saglik olsun seker...

(uffffffff neyse yazdım ya rahatladım.......... )

kızlar size bişey sorcam şimdi bizim bebekleri görmeye gelen olcakya hediye getirdikleri zaman o hediyeyi sizce hemen açmalımı açmamalımı? hangisi daha doğru olur ben utanıyorum bu tarz şeylerde..sizce ne yapmalıyım.....:44:

maşallah yaa tombiş kooo yirimmmmm yirimmmmmmmmm..iyi yaa benimkide 1 kilo olur inş..

bana zayıf geldi kız tombiş mii :44: inşallah olur canım

tüm aldıklarını güle güle kullan canım

tabii ki nezaket kuralları gereği verildiği an açılmalı

bana zayıf geldi kız tombiş mii :44: inşallah olur canım

tabii ki nezaket kuralları gereği verildiği an açılmalı

ne bilim hiç hediye alan biri değilim ama bi an dedim açmasam mı ayıp mı olur diye ... yok bayağı iyi..doktorlar normal desede biz daha fazla kilolu olsun istiyoruz...en son gittiğimde banada doktor normal dedi ama kime diyo...banada küçük geldi.....ama baktım haftama göre normal gerçekten...

teşekkürler canım...

ben dayanamam açarım nezaket gereği de açılmalı zaten şeker

Merhaba annecikler nasılsınız? Listemiz yenilenmiş çok güzel. Ama yine bilgiler yanlış olmuş. Benim ilk bebeğim değil 2. bebeğim. ama neyse sorun değil düzelmiş ya önemli olan bu zaten. isimler düşünülmeye başlanmış ne güzel. Biz hala bir isim bulamadık oğluma. Fikir verebilir misiniz?

hepsi harika güle güle kullansın bebeişin inşallah.
bu arada graco çpk güzel markadır.krafttan ve chicco dan iyidir canım.
çok ii tercih.

Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı ne ise öyle sonuçlanır
Rabbim yanında olsun her an
ben iyiyim çok şükür Rabbim bu sefer acı yaşatmaz inşallah

cnm benim yazdıklarını hep uzaktan okuyorum.. yorum yazamıyorumm cünküü söyleyecegim hersey bos gibi geliyo.. umarım yarınn güzel haberllerle dönersin, ummadık bişiler olur. hareketlerini her zamankinden az hissediyorum demişsin ya yutkundum söyle bi okurken. ne diyecegimi bilemiyorum inann cok kötü oldum yine umarım senin için bundan sonra hersey cok güzel olurr.. mucize olur mu bilmiyorum ama insallah rabbim bebegine de yardım eder..

cnm görgü kurallarına göre getirenin yanında acıp tesekkür etmek gerekirmişş

allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız dualarım seninle

amin inşallah canım umarım bı mucize olur..
bebeğim benı üzmez..
doktorlar konsey oluşturup bı karara varacaklar hayırlısı bakalım canım benım
çok zor bı durum allahım kımseye yaşatmasın..
yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum inan bebişlerınıze bi şeyler aldıkca sevınıyorum inşallah ben de yaşarım bu duyguları

amın canım dualrınızı hissettıkçe rahatlıyorum çok sağolasın..
allah razı olsun bı daha yasamam inşallah allahım kımseye yaşatmasın.

amin inşallah canım umarım bı mucize olur..
bebeğim benı üzmez..
doktorlar konsey oluşturup bı karara varacaklar hayırlısı bakalım canım benım
çok zor bı durum allahım kımseye yaşatmasın..
yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum inan bebişlerınıze bi şeyler aldıkca sevınıyorum inşallah ben de yaşarım bu duyguları

amın canım dualrınızı hissettıkçe rahatlıyorum çok sağolasın..
allah razı olsun bı daha yasamam inşallah allahım kımseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…