- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #36.341
doktor bebeğin gelişimi normal dedi,çevremdeki insanlar sen nasıl hamilesin deyince ister istermez kafama takıyorum
Kızlar bende bi şubat annesi olacağım kısmetse.
23. haftadayız, ama hala cinsiyetimiz belli değil ve hareketleri hissetmiyorum. :26:
bazılarının öyle oluyormuş. benim daha 14. haftada hamile olduğum çok belirgindi mesela. ama bir öğretmenim vardı. 7ayda hamile olduğunu söylemişti bize. doğurana kadar inanamamıştıkbence normal canım
bnm de pijamalar kaldı. dagi de epey indirim vardı ama ben de ordakileri beğenmedim. muhtemelen indirimin sonuna yetiştim birşey kalmadıben de öyle dantelli, yok saten tarzı şeyleri sevmem. o yüzden az daha bakınayım dedim
çikolataları nikahta öyle yapmıştım ben. biraz tuzlu olmuştu ama değmişti. belki yine öyle yaparım...
kraftın bazı modellerine baktım dün, kumaşları çok naylonumsu geldi. ama fiyatına göre ürün vardır tabi, 3 tekerlekli bir tane vardı, güzel gözüküyordu...
içine sindiyse senin gördüğün bence kaçırma
Kraftın beğendiğim modeli güzeldi, çok naylon gelmedi. Ben hafifliğine ve kullanışına baktım birazda. Arabayı kısmet olursa mart gibi almaya karar verdim, yarım saatlik iş almak.
Ama senin aldığın ev tipi ana kucağını bende çok sevdim, bende alamayı düşünüyorum. MP3 çalardan istediğin müziği yükleyebilirsin bebişin müzik kullağıda gelişir.. Hatta senin aldığın modelin yeşilinide oğluşuma almayı düşündüm..
littleshine sen nerde oturuyorsun. alışverişini nerden yaptın ve bebek arabası ile oto koltugunun ikisi mi o fiyat, markası nedir.
listemiz tamamlandi gule gule kullanin
maşallah yaa tombiş kooo yirimmmmm yirimmmmmmmmm..iyi yaa benimkide 1 kilo olur inş..
merhaba kızlar, dün biraz alışveriş yaptık. resimleri ve fiyatları ekleyeceğim. ben oldukça iyi bir rakamla alışverişi tamamladığımızı düşünüyorum.
park yatağımızı hemen kurduk denemek için ve tabiki tekrar söktük. kutusunda bekleyecek oğlumu :) çok içimize sindi bu park yatak kızlar, ama babası beşik diye de tutturdu. sanırım tam bitti derken yeniden liste oluşturacağız(290 lira-içine yatak aldık ayrıca, onu da 40 liraya bıraktılar. resim çekemedim babamız dolabın üstüne kaldırmış)
Eki Görüntüle 281080 Eki Görüntüle 281079
bu da arabamız ve oto koltuğumuz. bu konuda çok ekonomik davrandığımızı düşünüyorum. (420 lira) bu ürünleri incelemenizi tavsiye ediyorum. bildiğimiz, daha sık duyduğumuz bir çok markadan daha kaliteli geldi bize kumaşları)
Eki Görüntüle 281081 Eki Görüntüle 281082 Eki Görüntüle 281083 Eki Görüntüle 281084 Eki Görüntüle 281085
şurda gördüğünüz minicik şeylerin toplamı 270 lira tuttu. ufak şeyler daha pahalı kesinlikle. banyo termometresi, emzik tutucu gibi birkaç eksik kalmış. unutmam inşallah
Eki Görüntüle 281096 Eki Görüntüle 281086
banyo küveti ve filesi 45 lira, ev tipi ana kucağı (mavi aldık- kutudan çıkarmaya üşendim) 160 lira, oyun halısı 145 lira
Eki Görüntüle 281087 Eki Görüntüle 281088 Eki Görüntüle 281089
kadife tulum 25 lira, polar tulum 39 lira, kadife tulum yine 25 lira :)
Eki Görüntüle 281090 Eki Görüntüle 281091 Eki Görüntüle 281092
bu takım değildi, ben kombine ettim. üst 35 lira, alt 19 lira. pufuduk çoraplar 19 lira, 2 adet body 15 lira
Eki Görüntüle 281093 Eki Görüntüle 281094 Eki Görüntüle 281095
umarım hazırlık yapanlara bir fikir olmuştur. çok gezdik, çok yorulduk dün böceğimle, ama bugün dinleniyoruzzzz
kızlar size bişey sorcam şimdi bizim bebekleri görmeye gelen olcakya hediye getirdikleri zaman o hediyeyi sizce hemen açmalımı açmamalımı? hangisi daha doğru olur ben utanıyorum bu tarz şeylerde..sizce ne yapmalıyım.....:44:
bana zayıf geldi kız tombiş mii :44: inşallah olur canım
tüm aldıklarını güle güle kullan canım
tabii ki nezaket kuralları gereği verildiği an açılmalı
tüm aldıklarını güle güle kullan canım
kızlar size bişey sorcam şimdi bizim bebekleri görmeye gelen olcakya hediye getirdikleri zaman o hediyeyi sizce hemen açmalımı açmamalımı? hangisi daha doğru olur ben utanıyorum bu tarz şeylerde..sizce ne yapmalıyım.....:44:
kahagulo bi gelişme var mı canım?
merhaba kızlar, dün biraz alışveriş yaptık. resimleri ve fiyatları ekleyeceğim. ben oldukça iyi bir rakamla alışverişi tamamladığımızı düşünüyorum.
park yatağımızı hemen kurduk denemek için ve tabiki tekrar söktük. kutusunda bekleyecek oğlumu :) çok içimize sindi bu park yatak kızlar, ama babası beşik diye de tutturdu. sanırım tam bitti derken yeniden liste oluşturacağız(290 lira-içine yatak aldık ayrıca, onu da 40 liraya bıraktılar. resim çekemedim babamız dolabın üstüne kaldırmış)
Eki Görüntüle 281080 Eki Görüntüle 281079
bu da arabamız ve oto koltuğumuz. bu konuda çok ekonomik davrandığımızı düşünüyorum. (420 lira) bu ürünleri incelemenizi tavsiye ediyorum. bildiğimiz, daha sık duyduğumuz bir çok markadan daha kaliteli geldi bize kumaşları)
Eki Görüntüle 281081 Eki Görüntüle 281082 Eki Görüntüle 281083 Eki Görüntüle 281084 Eki Görüntüle 281085
şurda gördüğünüz minicik şeylerin toplamı 270 lira tuttu. ufak şeyler daha pahalı kesinlikle. banyo termometresi, emzik tutucu gibi birkaç eksik kalmış. unutmam inşallah
Eki Görüntüle 281096 Eki Görüntüle 281086
banyo küveti ve filesi 45 lira, ev tipi ana kucağı (mavi aldık- kutudan çıkarmaya üşendim) 160 lira, oyun halısı 145 lira
Eki Görüntüle 281087 Eki Görüntüle 281088 Eki Görüntüle 281089
kadife tulum 25 lira, polar tulum 39 lira, kadife tulum yine 25 lira :)
Eki Görüntüle 281090 Eki Görüntüle 281091 Eki Görüntüle 281092
bu takım değildi, ben kombine ettim. üst 35 lira, alt 19 lira. pufuduk çoraplar 19 lira, 2 adet body 15 lira
Eki Görüntüle 281093 Eki Görüntüle 281094 Eki Görüntüle 281095
umarım hazırlık yapanlara bir fikir olmuştur. çok gezdik, çok yorulduk dün böceğimle, ama bugün dinleniyoruzzzz
yok canım beklemedeyım yarın öğleden sonra her şey sonuçlanacak...
Allahtan hayırlısı bakalım..
hareketlerını yok dıyecek kadar az hiissedıyorum..
sen nasılsın canım inşallah her sey yolundadır..
amin inşallah canım umarım bı mucize olur..cnm benim yazdıklarını hep uzaktan okuyorum.. yorum yazamıyorumm cünküü söyleyecegim hersey bos gibi geliyo..umarım yarınn güzel haberllerle dönersin, ummadık bişiler olur. hareketlerini her zamankinden az hissediyorum demişsin ya yutkundum söyle bi okurken. ne diyecegimi bilemiyorum inann cok kötü oldum yine umarım senin için bundan sonra hersey cok güzel olurr.. mucize olur mu bilmiyorum ama insallah rabbim bebegine de yardım eder..
Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı ne ise öyle sonuçlanır
Rabbim yanında olsun her an
ben iyiyim çok şükür Rabbim bu sefer acı yaşatmaz inşallah
amin inşallah canım umarım bı mucize olur..cnm benim yazdıklarını hep uzaktan okuyorum.. yorum yazamıyorumm cünküü söyleyecegim hersey bos gibi geliyo..umarım yarınn güzel haberllerle dönersin, ummadık bişiler olur. hareketlerini her zamankinden az hissediyorum demişsin ya yutkundum söyle bi okurken. ne diyecegimi bilemiyorum inann cok kötü oldum yine umarım senin için bundan sonra hersey cok güzel olurr.. mucize olur mu bilmiyorum ama insallah rabbim bebegine de yardım eder..
Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısı ne ise öyle sonuçlanır
Rabbim yanında olsun her an
ben iyiyim çok şükür Rabbim bu sefer acı yaşatmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?