• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Merhaba bayanlar..
Hayırlı cumalar herkese..
Bencede bblaucum toplu kullanmak senin için daha mantıklı..
Çünkü bildiğim kadarıyla iş yerin zaten sanayi bölgesindeydi yolda zaman geçirmemiş olursun boşuna..

Bilinç altınla alakalı cnm..
Umarım yinede hayırlara çıkar..
Bir ara bende çok acayip rüyalar görüyordum hatta özürlü çocuğum olduğunu bile görmüştüm:(
Çok şükür bu ara görmüyorum..

şu bilinç altlarımız yokmu!!!!allah korusun ..tersine çıkar derler genelde rüyalar..ben de kötüye yormamaya çalışıyorum..

bayramda bile gitmek istemiyorum şimdi pis uyuz kadın

bu olayın ardından annemle konuştum
bütün gün eminönü şişli nişantaşı sana sabahlık aradık teyzenle dedi
ben de o sıra internette sabahlık bakıodum
aa kaç paraydı dedim
napcan parasını ben alcam dedi
sonra ısrarla sorunca biri 75, biri 105 miş
böyle olunca eşimde utanıyo tabii
annemlerin babamların yaptıkları
babam bebek arabasını alcak
ve eminim daha da masraf yapcaklar
bu kadın 200 lira vermemeye utanmıyo :47:

Bizimkilerde de durum aynı. Kızının çocuklarına her geldiğinde yüklü harçlıklar verirler, market alışverişine kadar yaparlar, maddi yardımlar cabası, ama benim bebeğime alacakları ufak tefek şeyleri bile laf ediyorlar, reklam ediyorlar eşimin ailesi. Bir şey beklememe rağmen.
Benim annem gecelik-pijama takımlarımı aldı, bebeğin tüm kıyafetlerini, battaniyelerini, ihtiyaçlarını aldı, beşiği için şunu al anne dememi bekliyor, her ay muayene ücretimi gönderiyor, doğum paramı hazırlamış bile.
Ekstra hediyelerini vs. saymıyorum bile.
Benim eşim biz hiç sözünü etmemize rağmen elbette eziliyor. Ama ne yapabilirim, ne ailesine laf ediyorum ne kendi annemin reklamını yapıyorum.
Olan meydan da onun ailesi ilgilenmiyor diye kendi annemin ilgisini de mi reddedeyim.

Merhaba bayanlar..
Hayırlı cumalar herkese..
Bencede bblaucum toplu kullanmak senin için daha mantıklı..
Çünkü bildiğim kadarıyla iş yerin zaten sanayi bölgesindeydi yolda zaman geçirmemiş olursun boşuna..

Evet canım sanayi bölgesinde ama günlük 3 saat değil de, haftada 2 gün gitmeme şeklinde mi kullansam dedim ama senin de dediğin gibi toplu daha mantıklı…

bayramda bile gitmek istemiyorum şimdi pis uyuz kadın

bu olayın ardından annemle konuştum
bütün gün eminönü şişli nişantaşı sana sabahlık aradık teyzenle dedi
ben de o sıra internette sabahlık bakıodum
aa kaç paraydı dedim
napcan parasını ben alcam dedi
sonra ısrarla sorunca biri 75, biri 105 miş
böyle olunca eşimde utanıyo tabii
annemlerin babamların yaptıkları
babam bebek arabasını alcak
ve eminim daha da masraf yapcaklar
bu kadın 200 lira vermemeye utanmıyo :47:

öyle cnm bebek doğunca dibinden ayrılmaz emin ol torunum torunum diye, afedersinzi hepsi aynı pokun soyu:33:
bende uyuz oluyorum görmeye bile tahammülüm yok,cinsin önde gideni...şimdi arayıp sormuyor sonrasındada aramasın istemem zaten neye yaradığı var ki,doğum da elin de haberi oluyor insan birşeyin ucundan tutar çam sakızı çoban armağını görünütülük hiçmi bişi yapmaz...:27:

öyle cnm bebek doğunca dibinden ayrılmaz emin ol torunum torunum diye, afedersinzi hepsi aynı pokun soyu:33:
bende uyuz oluyorum görmeye bile tahammülüm yok,cinsin önde gideni...şimdi arayıp sormuyor sonrasındada aramasın istemem zaten neye yaradığı var ki,doğum da elin de haberi oluyor insan birşeyin ucundan tutar çam sakızı çoban armağını görünütülük hiçmi bişi yapmaz...:27:

Kızlar biz simdi boyle soyluyoruz da yarın bizim gelinler bizim arkamızdan neler neler atıp tutucak bakalım :37: :9: :9:

Herkese merhabaa annişlerr

şeker yüklemesi yaptıran oldumu acabaa?

Selammmm.Ben yaptırdım.

amaaannn ne hassas olduk öyle dimi ama!
canım tsh ile ilgili yazını okudum ama hiiiç bilgim olmadığı için hiç yorum yapamadım..
sadece yazmış olmak için de geçmiş olsun yazmıyım dedim..
ama inan içimden dedim geçmiş olsun diye,ve şöyle geçirdim şekeride düzelir inşallah dedim kendi kendime..ama yazmadım!:38:

Canım benim çok teşekkürler.
Şimdilik bi olumsuzluk yok hamdolsun....

Herkese merhabaa annişlerr

şeker yüklemesi yaptıran oldumu acabaa?

ben yaptırdım 50 gr normal çıktı
ama konunu uzmanı bblau :1:

Bizimkilerde de durum aynı. Kızının çocuklarına her geldiğinde yüklü harçlıklar verirler, market alışverişine kadar yaparlar, maddi yardımlar cabası, ama benim bebeğime alacakları ufak tefek şeyleri bile laf ediyorlar, reklam ediyorlar eşimin ailesi. Bir şey beklememe rağmen.
Benim annem gecelik-pijama takımlarımı aldı, bebeğin tüm kıyafetlerini, battaniyelerini, ihtiyaçlarını aldı, beşiği için şunu al anne dememi bekliyor, her ay muayene ücretimi gönderiyor, doğum paramı hazırlamış bile.
Ekstra hediyelerini vs. saymıyorum bile.
Benim eşim biz hiç sözünü etmemize rağmen elbette eziliyor. Ama ne yapabilirim, ne ailesine laf ediyorum ne kendi annemin reklamını yapıyorum.
Olan meydan da onun ailesi ilgilenmiyor diye kendi annemin ilgisini de mi reddedeyim.

benim ki yapmıyo bile yaaa geçen annam harıl harıl yelek battaniye bilmemne yapıyo diyorum amannn onları şimdi kimse kullanımyo diyo
yapmıcak ya
heralde bizim ailemiz ilgileniyosa biz napalım yok mu diyelim
bu ikinci para isteyişimiz
ikisin de de vermedi
bak biirnde evimizi alırken
ikincisinde de doğum öncesi
artık defolsun gitsin
varsa yoksa kızları yaaa

HaYaTıM 19 Yasındayım :37:

Tesekkur ederimmmm :17:

oyyyyyy çıtırıkkkk yirim seni :27:

evet yaa misafir gibi gelsin bi meyvesuyu alsın bana geçmiş olsun desin kapıyı ittirip gitsin :9:

Kızlar biz simdi boyle soyluyoruz da yarın bizim gelinler bizim arkamızdan neler neler atıp tutucak bakalım :37: :9: :9:

benim gelinim olmıcağı için bilemiyorum
ben kimseciklere vermem oğluşumuuuuuuuuuuuuuuuuu :52:

benim ki yapmıyo bile yaaa geçen annam harıl harıl yelek battaniye bilmemne yapıyo diyorum amannn onları şimdi kimse kullanımyo diyo
yapmıcak ya
heralde bizim ailemiz ilgileniyosa biz napalım yok mu diyelim
bu ikinci para isteyişimiz
ikisin de de vermedi
bak biirnde evimizi alırken
ikincisinde de doğum öncesi
artık defolsun gitsin
varsa yoksa kızları yaaa

Kızları kıymetli oluyo…
Ben geçen hafta içi bir olay yaşadım. Kaynım bizden ilk evlendiğimiz sene borç istemişti, birkaç ay içinde vermek üzere.
70 tane çeyrek altın aldı. O zamanlar 75 tl filandı çeyrek.
4. senedeyiz, benim zorumla parça parça ödedi tabiri caizse p** etti parayı.
Son 15 kadarını da katakulliye getirdi ödemedi.
Şimdi çeyrek yaklaşık 180 tl. 2,5 kattan fazla artmış.
Bunun yanı sıra kayınvalidenin, kayınpederin aldığı paralar cabası.
Bizi hep afedersin sağılacak inek gibi gördüler, eşim de noluyosunuz demedi.
Geçen kayınpederim kaynımdan 4bin tl almış, hem de aynı evde yaşıyorlar kaynım daha bekar.
Eve katkı yapmaz, hiçbirşeyin sorumluluğunu almaz.
Aman bir laflar söylüyor babasına, ne kıymetliymiş parası.
Verdi parayı ama burnundan da getirdi adamın.
Dedim kendi kendime ne kıymetliymiş kendi kazandığın para bak başkasının parasını p** ederken iyiydi!

Kızları kıymetli oluyo…
Ben geçen hafta içi bir olay yaşadım. Kaynım bizden ilk evlendiğimiz sene borç istemişti, birkaç ay içinde vermek üzere.
70 tane çeyrek altın aldı. O zamanlar 75 tl filandı çeyrek.
4. senedeyiz, benim zorumla parça parça ödedi tabiri caizse p** etti parayı.
Son 15 kadarını da katakulliye getirdi ödemedi.
Şimdi çeyrek yaklaşık 180 tl. 2,5 kattan fazla artmış.
Bunun yanı sıra kayınvalidenin, kayınpederin aldığı paralar cabası.
Bizi hep afedersin sağılacak inek gibi gördüler, eşim de noluyosunuz demedi.
Geçen kayınpederim kaynımdan 4bin tl almış, hem de aynı evde yaşıyorlar kaynım daha bekar.
Eve katkı yapmaz, hiçbirşeyin sorumluluğunu almaz.
Aman bir laflar söylüyor babasına, ne kıymetliymiş parası.
Verdi parayı ama burnundan da getirdi adamın.
Dedim kendi kendime ne kıymetliymiş kendi kazandığın para bak başkasının parasını p** ederken iyiydi!

ay ben hayatta vermezdim
çünkü bana ne evlenirken ne sonrasında hiçbişey yapmadılar ki
istemeye de cesaret edemezler zaten o ayrı
eşimde vermez
ALlah'tan eşim ne dersem yapar da sorun olmuyo
şimdi ne güzel paranız olcaktı töbe Yarabbim yaaaa

Kızlar bi sıkıntım yok çok şükür halsizlik karın ağrısı falan am ben hal bebişin hareketlerini hissetmiyorum geçen hafta dr gittim karın içi geniş ondan dedi ama hani günde bir iki kez hissetsem şükür diycem ama....

Kızlar merhaba. Benim şiddetli bir sırt agrım var doktorumu aradım söyledim idrar yolu enfeksiyonu olmuş olablir. Gelmen idrar testi yaptırman gerek dedi. Bizim bir cins bir müdürümüz var izin almak istemiyorum.
Akşam acile gideyim diyorum tabi o zamana kadar dayanabilirsem. Benim sorum şu artık acillerde ücret alınmıyormuş ya alınmadığı içinde herkese her gelene bakmıyorlarmış diye biliyorum. Sizce bakarlarmı acile gitsem.

Kızlar merhaba. Benim şiddetli bir sırt agrım var doktorumu aradım söyledim idrar yolu enfeksiyonu olmuş olablir. Gelmen idrar testi yaptırman gerek dedi. Bizim bir cins bir müdürümüz var izin almak istemiyorum.
Akşam acile gideyim diyorum tabi o zamana kadar dayanabilirsem. Benim sorum şu artık acillerde ücret alınmıyormuş ya alınmadığı içinde herkese her gelene bakmıyorlarmış diye biliyorum. Sizce bakarlarmı acile gitsem.

Geçmiş olsun canım.Özel bir hastanede de baktırabilirsin canım.24 saat çalışıyorlar.
Ben yaptırdım, 4 TL idi, tam idrar tahlili.Acilde belki bakmayabilirler.
Cüzi bir rakam oluyor idrar tahlilleri.

Kızlar bi sıkıntım yok çok şükür halsizlik karın ağrısı falan am ben hal bebişin hareketlerini hissetmiyorum geçen hafta dr gittim karın içi geniş ondan dedi ama hani günde bir iki kez hissetsem şükür diycem ama....

Canım bazı kişilerde fiziksel yapı sebebiyle az hissedilebiliyor, doktorun endişe etme dediyse evhamlanma bence.

Back
X