2012 Şubat Anneleri

geçmişi bi okuyayım dedim ama yetişemedim valla...bende haberler patik örmeye devam ikinci çiftimizde bitti..çok şükür şafak 3..üç günüm kaldı işte..inş daha sonra evde devam edicem örgülerime...oğluşumun.....oğluö akşamdan beri pek tekmik atmıyo..inş bişeyi yoktur..en son tansiyonumda biraz yüksek çıktığı için korkuyorum açıkcası..allah korusun onları...dünyam 80, kaç yaşındasın cnm ..resmini gördümde sanki 20 21 gibisin..küçük duruyosun bayağı...işte böyle kızlar...örgü örerken insan internetide aramıyo....iyi oldu....

Benım karnım cok asagıdaymıs.

Bugun de boyle dıyorlar bana.

Bırde neden daha bol gıysıler almıyormusum.

Yahu dedım, bır hamıle etegı su fıyattan baslıyor.
Ben sureklı gıysı alsam, ne olur halım.
Hepı topu 3 ay daha dısımı sıkacagım.
Gobegım cok goze gelıyor anlasılan

Son düzenleme:

Doktor sorun yok dedıyse uzulme canım.
Belkı cok dıkkat etsen hafıften hıssedersın hem.

Ben bır gun acıle gıttım ama ucret almıslardı sanırım.
He yok, almamıslardı ama 15 gunluk sure ıcındeydım.
Ozel hastaneydı, 8 TL ucret aldılar ıdrar tahlılı ıcın.

Oh masallah hamarat anneye.
Gorseydık bızde

millet bayılıyo hamileye akıl vermeye..geçen iş yerimde bi ablaya gösterdim örgü patikleri diyo boşuna yapma bebeğin ayağı pişik olur ne alaka yaa..sıcacık tutar çorabın üzerine giydirdinmi patik..millet seviyo yorum yapmayı..banada diyolar nasıl vercen bakalım doğum sonrası kiloları.. ne alakadar ediyosa milleti..sanki bi daha görceklerde beni......alt tarafı 6 ayda 6 kilo aldım..kalın giyiniyorum üşütmim diye milletde şiştim sanıyo..gayet normal almam gereken kilo..kalp kırmamak için bişey diyemiyosun ama işte insan sinirde olmuyor değil...takmaa hiç..zaten giyeceğin 3 ay..rapor alırsan iş'ten evde hiç gerek yok kıyafete...boşuna hiç para verme idare et 3 ay daha..

sen kimseyi dinleme boşver tatlım!
bu arada bana kimse öyle demedi ama sanki benmide karnım bana aşağıda gibi geliyor!artık yukarıya doğru çıkması lazım ama benimki öyle değil sankim!.((

güselim seni çekemeyen insanlar demekki ki hergün bir şeyi dile getiriyolar hamilesin sonuçta tabi kgda alcan göbeğinde çıkcak sen kendinle barışık ol boşver gerisini

eklicem yarın cnm....

Ben cok kılo aldım kabul edıyorum.
Yemeyecegım dıyorum, acıkıyorum
Esıme dıyorum, 'herkes bana sısko dıyor' dıye.
'Hamıle oldugun ıcın olabılır mı, hem kıme ne, ben senı boyle begenıyorum, sen dogum yaptıktan sonrada boyle kal' dıyor.
Bılıyorum, moral vermek ıcın oyle dıyor ):
Cok kızıyorum ıs arkadasıma, ozellıkle o, her gun bırsey dıyor bana.
Oturup aglayacagım bır gun, olacagı bu.
Bende dıyorum ıste, uc ay ıcın ne gerek var o kadar para vereyım.
ıdare edıyorum ıste. Ama anlayan kım ):

sen kimseyi dinleme boşver tatlım!
bu arada bana kimse öyle demedi ama sanki benmide karnım bana aşağıda gibi geliyor!artık yukarıya doğru çıkması lazım ama benimki öyle değil sankim!.((

Cuma gunu doktora gıdecegım, soracagım bakayım ona normalı nedır.
Sana da yazarım, belkıde boyle olması da normal.
Dınlemek ve duymak ıstemıyorum ama ıste sureklı aynı sozlerı ısıtmek uzuyor benı ):

güselim seni çekemeyen insanlar demekki ki hergün bir şeyi dile getiriyolar hamilesin sonuçta tabi kgda alcan göbeğinde çıkcak sen kendinle barışık ol boşver gerisini

Bazen yemege aynı vakıtte gıdıyoruz.
Ekmek yıyorum ya, 'aaa bak zaten cok sısmıssın, zaten sen kılo veremezsın' dıyor.
Normalde dıyorum kı kendıme 'hayır cok kılo almadım, hamdolsun henuz hareketlerım de kısıtlanmadı' ama, ıste boyle etrafta cok bılen olunca uzuluyor ınsan.
Bırde hemen bır kıyaslama, ıste bırı varmıs da, onun karnı yukardaymıs da benım neden asagıdaymıs da.
Ya, belkı hep ıyı nıyetlı ama ıste demesın, uzulmeyeyım bende.

eklicem yarın cnm....

Tamam canım, merakla beklıyoruz.

Bende yemek yemeye gıdeyım, ıyıce sisip geleyım.

[

Cuma gunu doktora gıdecegım, soracagım bakayım ona normalı nedır.
Sana da yazarım, belkıde boyle olması da normal.
Dınlemek ve duymak ıstemıyorum ama ıste sureklı aynı sozlerı ısıtmek uzuyor benı ):

benimde kontrolüm perşembe +şeker yüklemem yapılacak ogün!dur bende sorıyım bakiyim benimki ne diyecek!

Ben geçen 3 parça kışlık aldım. Benim oğlanda sıkıya gelmiyor , rahat kıyafet alayım diye İnan o kadar pahalı ki. Bütün sülale kullansak ancak içim rahatlar. İçim cız etti. Pantalonları yazlıkları LcWaikikiden ucuz ucuz almıştım dokunmamıştı ama kışlıklar. Pantolonu doğumdan sonra da 2-3 ay giyebiliyormuşsun ama üstler resmen para tuzağı. Kışlık kazaklarımdan 1-2 tanesi geliyor gibi ama genelde kışı boğazlı body süeter şeklinde geçirdğimden rahat birşeyler almak zorundaydım. Almasam da olur muydu Bilemiyorum. Bir de ben ssklı değil bağkurluyum. Kendi işim. Sağlığım engel olmazsa 32 35 dinlemeden geleceğim . Hergün giyinip kuşanıp geliyorum. Daha da ayağı bir mecbur geleceğim. Aldığım hamile kotunun ortası erimeye başlamış bile devamlı giymekten. .

Milletin bu lafları var ya öldürüyor adamı. Artık çıkmayacağım insan içine ben de. Hem densiz densiz konuşanlar oluyor. Hem de kızlar hamileye çok nazar değiyor. Dikkat edin kendinizi kollayın. Ne zaman kalabalığa girsem o gün fena oluyorum.

sorma canım ya çok kiloluda sayılmam ama var işte neyse

İster şişersin ister 6 değil 16 kilo alırsın. Bebek sahibi olmak kolay mı? Sen paşa doğuracaksın paşa. Bana da gören hemen kaç kilo aldın diye soruyor. Bebeklerimiz sağlam olsun yeter. Az olana niye az aldın çok alana niye çok aldın deli bu millet.
Benim arkadaşım 22 kilo aldı hem. Oğlu da bayağı emiyordu, iştahı da o biçim olmuştu doumdan sonra. Bu halde ilk 6 ayda 15 kilosu kendi kendine gitti.

Benim-olan abuk subuk konuşanları dövmen için sana bu çok şahane kızılcık sopasını hediye ediyorum. Aslında toplu alıp bütün Şubat annelerine dağıtmalı.

teşekkür ederim cnm..takmıyorum zaten..he deyip geçiyorum..aman evladımdan başka sorunları artık takmıyorum..herşey yalan bu hayatta....şimdiye kadar üzdüm kendimi baktım olan bana oluyo.şimdi geniş olmaya karar verdim.hehehe...hayırlısıyla bidünyaya getirseydik evladlarımızı..inş....allahım yardım etsin tüm hamile kardeşlerime...

ah canım ya bi bilsen neler yapıyorum yok tık yok ultrasonda kıpır kıpır ayak ayak üstüne atıyor esniyor görmesem zaten inanmıyacam ne numaralar yapıyo ama görüntüde haraket yok saglık olsun son aylardada hissederim heralde saatlese kımıldamadan oturuyorum am nafile 2 haftadır 2 kez anca yakaldım oda çok hafifti

cnm kafaya takma sen onları bir kaç defa aman benim göbeğin derdide sizi tuttu arkadaş dee gülerek bidaha muhabbeti çeviremezler

elefera napsın adam korkuyo ağlayacaksın diye ..ondan moral veriyo işte..

şaka bi yana kardeşim eşimde takılıyo bana....dün diyoki kanepeye oturdunmu? daha kalkamıyosun..sanki 10 yıldır aynı yerdesin gibi yaylıyosun artık diyo..bende böyle bakıyorum ona...aynen bak ..o zaman şaka şaka takılıyorum diyo....korkuyo dövcem diye..

Yahu bir tek bende var galiba bu özgüven patlaması.
Ben benim adamın tek kelime etmesine izin vermeden giyinip kuşanıp "Çok güzel oldum değil mi" "Ne güzel bir hamile oldum, değil mi aşkım" deyip zorla adama onaylatıyorum. Giyindikten sonra karnımı okşayaraktan aynanın karşısında kendimi beğenip duruyorum. Geçen gün hatta öyle bir abartmışım ki aynada banyodan sonra kendimi görünce Demi Moore'un hamileyken verdiği pozlar aklıma geldi. Çatlaklarım olmasa Demi Mooredan güzel bir hamile olduğumu iddia edecektim. Göbeğimdeki kedi tırmıkları beni kendime getirdi. Bir tek onları dert ediyorum onu da sağolsun kocam yetişip "hamilesin bunlar normal, ben seni herhalinle seviyorum daha anlamadın mı diye " teselli ediyor.
hormonlardandır hormonlardan değil mi.

merhabalar,

öğleden sonra tatil olunca erken gelebildik. kilo deyince ürperiyorum artık. kendimi kuş gibi hafiflemiş hissetmek istiyorum
benim yaramaz oğlum kaburgalara baskı yapıyor sanki kızlar. daha erken değil mi? sabah birden uyandım. sağıma dönük yatmışım. ve birileri sol kaburgamı dövüyor, canım acıdı anneye acımak yok hiç... ben de o gelince tonton poposundan ısırcam. evet evet, bunların acısını çıkartcam

[
benimde kontrolüm perşembe +şeker yüklemem yapılacak ogün!dur bende sorıyım bakiyim benimki ne diyecek!

Benımde cuma gunu seker yuklemesı yapılacak aynı zamanda.
Of o da ayrı bır korku verıyor ):

Tam 4 tane hamıle pantolonu, bır tane etek aldım.
Bır etek ve pantolonu da kendı kıyafetlerımden bozarak yaptım.
Ustume aldıgım hırkaları saymayayım bıle.
Bırde rahat edeyım dıye aldıgım spor, babet ayakkabılarım ve botum var.
Ee daha ne alayım!
Kayınvalıdem de gordugunde baslıyor 'elbıse al' dıye.
Yahu demıyorkı, bır tane de ben alayım.
Esım de gecen mahsustan dıyor 'anne nereden elbıse alabılırız?'
Oda tarıf ettı. Esım daha sonra hıc oralı bıle olmadı.
Ama ıste mıllet hala, gobegımızın derdınde.
E hamıleyız, neyı nasıl saklayacagız, yada neden saklayacagız anlamıyorum!

Belkı bıraz daha guclenmesı gerekıyordur annesı.
Sen bol bol sut tuket.
ınsallah en kısa zamanda saglam bır tekme yersın bebısınden.
Ve dogana kadar hep devam eder.

Hehehe... guldurdun benı valla.
Korkuyordur belkıde dogru.
Ama zaman zaman gelıp kendı dıyor, 'hamılelık sana cok yakıstı' dıye.
Bırde kokumu cok sevıyor esım.
Gercı hamılelıkten once de severdı ama o zaman yanaklarımın kokusunu daha cok.
Sımdı gobegımı de sevıyor, bebek gıbı kokuyormusum

Benım henuz catlagım olmadı
Gobusum cıktı, belım kayboldu hepsı bu
Aslında bu halımı sevdım, hele evdeyken daha da sevıyorum.
Kapalı bır bayan oldugum ıcın dısarıdayken bıraz daha usturuplu gıyınıyorum
Ama evde tozutuyorum, sırın bır hamıle oluyorum.
Bırde saclarımı yapıyorum, kendı kendıme asık oluyorum o zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…