merhaba,
27 kasım da 32+3 de oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim.(1750gr 47cm)27.haftamda rahm ağzında 4 cm açıklık vardı.4.5 hafta hastanede 1haftada evimde yattıktan sonra sancılandım ve doğum yaptım.
hastanede kaldığım süre boyunca 2 defa ciğer geliştirici iğne oldum ve bu sayede bebeğim küvezde sadece 1 gün kaldı.küvezde kalma nedeni de doğum sırasında omuzu kanala takıldı.kontrol amaçlı aldılar.çok şükür solunum problemi yaşamadı.sarılığı kontrol altında tutmak içn 1 hafta hastanede kaldık.
şimdi 3,5 düzeltilmiş 1,5 aylık.çok şükür gelişimi iyi.tek sorunumuz emmediği için sütüm bitme noktasında.hep sağarak vermek zorunda kaldım ve hergün azaldı malesef.şimdi günde 30 cc ancak verebiliyorum .
biz çok sıkıntı çekmedik ama küçük den de küçük bir bebekle ilgilenmek ço çok zor.Allah tüm prematür annelerine yardım etsin bebişlere sağlık versin.bebeği küvözde olan arkadaşlar var sanırım.bol bol dua ve asla umudunuz kaybetmeyin.onlar hissediyolar.
bebeğimin küvöz de kaldığı gece yanına girdim.elini tutmama izin verdiler.elini tuttuğum anda kalp atışları arttı.hemşire geldiğini anladı dedi.siz güçlü olursanız onlarda olur.o minicik şeyler yaşama tutunmayı bizlerden çok daha fazla istiyolar inanın