2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

ben sadece egitim bilimlerini indirdim cunku ilk hedefim marttaki STS sinavi. marttan sonra digerderslere calisayim diyorum ama indirsem mi simdiden videolari. o zaman belki siteye ulasilamaz.
Bende şuan eğitim çalışyorum ben videoları izlerken bi yandanda tarih iniyor.bence indir dursun elinin altında canım:21:

Bende şuan eğitim çalışyorum ben videoları izlerken bi yandanda tarih iniyor.bence indir dursun elinin altında canım:21:

bir dosya indirdikten sonra yarim saat bekletiyor site, ama modemi acip kapatinca beklemeye gerek kalmiyor. dunden beri video indiriyorum artik icim kalkti. indireyim bir taraftanda bitsin bu cile bir an evvel.

ben kpss sorularının içeriğini bilmiyodum valla bikaç gün önceye kadar :2: artık birşeylerin farkına varmak lazım demi :KK1::KK1: zararı olmaz tabikide, ama inşallah sıkılmayız :KK1: snn bölüm ne cnm?

aynen canım, çünkü okullarda hiçbir bilgi vermiyolar kpss hakkında.. :KK19:
ben ihtiyaç yayınlarının eğitim modüler setini aldım, çok eğlenceli, kavramlarla ilgili hikayeler var, karikatürler var,bilmece-bulmaca tarzında sorular var, başlangıç için süper tavsiye ederim :KK34:
benim bölümüm sınıf öğretmenliği tatlım, seninki ne?

matematikle sorun yaşıyorsan temelden başlaman en iyisi
sınırsız internette de fatura sbt olur
sınırlı da kota aşımında faturaya yansır
tşk ederim hocam mat için önereceğiniz kitap ismi var mı kendi kendime öğrenebileceğim en azından şimdilik dersane öncesi yani

tşk ederim hocam mat için önereceğiniz kitap ismi var mı kendi kendime öğrenebileceğim en azından şimdilik dersane öncesi yani

ben bir matematikçi olarak kitaptan önce ders videolarını izleyerek başlamanı tavsiye ederim canım, pambik bir kaç sayfa öncesinde paylaşmıştı.
Bu arada kızlar yediiklimin dergileri ve seti var öğretmen adayları için, 1 ağustosa kadar kampanya da 150 tl fiatı, sitesinden bilgi edinebilirsiniz, ben almayı düşünüyorum , paylaşayım dedim :21:

merabalar bende matematikten başladım rasyonel sayıları bitirdim
biyoloji öğretmeniyim benimde 90 ve üstü almam lazım
evliyim birde yaramaz oğlum var bakalım nasıl çalışıcağım

bu arada adres için teşekkürler indiriyorum inşallah bir sorun çıkmadan açar

gulumseye katılıyorum canım önceliğin videolarla başlamak olsun
videolarda daha detaylı anlatıyorlar ve kalıcı oluyor

ben bir matematikçi olarak kitaptan önce ders videolarını izleyerek başlamanı tavsiye ederim canım, pambik bir kaç sayfa öncesinde paylaşmıştı.
Bu arada kızlar yediiklimin dergileri ve seti var öğretmen adayları için, 1 ağustosa kadar kampanya da 150 tl fiatı, sitesinden bilgi edinebilirsiniz, ben almayı düşünüyorum , paylaşayım dedim :21:

canım 1 eylüle kadar olabilir mi

aynen canım, çünkü okullarda hiçbir bilgi vermiyolar kpss hakkında.. :KK19:
ben ihtiyaç yayınlarının eğitim modüler setini aldım, çok eğlenceli, kavramlarla ilgili hikayeler var, karikatürler var,bilmece-bulmaca tarzında sorular var, başlangıç için süper tavsiye ederim :KK34:
benim bölümüm sınıf öğretmenliği tatlım, seninki ne?

evet cnm ihtiyaç özellikle bizim bölümün son sınıflarında tutuluo, çok acayip tavsiye var. bi de eğitim bilimlerinde uzman kariyer çok iyi diolar. hatta ölçme değerlendirmeyi yazan bizim derse giren hocamız :KK1: şu ana kadar eğitim bilimlerinde gördüğüm anladığım severek dinlediğim en harika hoca diyebilirim :KK1: bnm ilköğretim matematik öğretmenliği cnm

evet cnm ihtiyaç özellikle bizim bölümün son sınıflarında tutuluo, çok acayip tavsiye var. bi de eğitim bilimlerinde uzman kariyer çok iyi diolar. hatta ölçme değerlendirmeyi yazan bizim derse giren hocamız :KK1: şu ana kadar eğitim bilimlerinde gördüğüm anladığım severek dinlediğim en harika hoca diyebilirim :KK1: bnm ilköğretim matematik öğretmenliği cnm
hımm anladım canım yazdım bunu bi kenara :KK34:
şimdilik ihtiyaç yetiyo da artıyo bile, ama son seneye gelince başka yayın da lazım olucak, hele ki soru bankalarının hemen hemen her yayından çözün diyolar :KK30:

Valla bende ihtiyaca yazıldım da şimdi uzaktan eğitimin derslerini izliyorum , o dersleri izledikten sonra bir de o dersaneye gitmek saçma olur diye düşünüyorum :KK1:
aynen canım, dersleri izleyince kendimi dersanede gibi hissediyorum valla, tek farkı dersanenin yaptırım gücü var, videolarda ders çalışma ilhamı gelsin istiyosun :KK1: eğer programlıysan o dersaneye gitmen gereksiz bence canım :KK6:

aynen canım, dersleri izleyince kendimi dersanede gibi hissediyorum valla, tek farkı dersanenin yaptırım gücü var, videolarda ders çalışma ilhamı gelsin istiyosun :KK1: eğer programlıysan o dersaneye gitmen gereksiz bence canım :KK6:

ki videolarda o dersin en iyi hocaları anlatıyor kızlar bu bizim için çok iyi bir avantaj, sedefonur haklısın ama dersanesizde olmuyor canım ya ilk defa giricem,dersaneyle daha programlı olur diye düşünüyorum, ankarada çok dersane varda seçim yapamıyorsun, herkesin iyi dediği dersaneye henüz rastlayamadım :KK1:

ki videolarda o dersin en iyi hocaları anlatıyor kızlar bu bizim için çok iyi bir avantaj, sedefonur haklısın ama dersanesizde olmuyor canım ya ilk defa giricem,dersaneyle daha programlı olur diye düşünüyorum, ankarada çok dersane varda seçim yapamıyorsun, herkesin iyi dediği dersaneye henüz rastlayamadım :KK1:

videolar çok büyük bi nimet oldu bize valla, söyleyen arkadaşa sonsuz teşekkür :KK71: :KK16:
ben ankaralı olmadığım için bilemicem :26:

benim gelişim psikolojisi bitti yarın inşallah sorulara başlayacağım
ben eğitimden yargıyla başladım kızlar ama ölçme değerlendirme için başka kaynak bulmam lazım çünkü eksik gibi geldi
videolara daha başlayamadım ben konu tekrarında başlarım diye düşünüyorum

X