Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 öğretmenleri çalışma kampı =)
- Konu Sahibi josse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bende tarihte bayağı bir ilerledim sindire sindire gidiyorum kendime anlatıyorum minik notlar tutuyorum yalnız birşey soracağım ya evli olanlara özellikle. ben hem ders hem ev işleri biraz zorlanıyorum sizler nasıl hallediyorsunuz
Canım ben hafta içi 8-6 çalışıyorum işten gelince yemek yapıyorum,yemek yiyip mutfağı toparlayana kadar saat 9 oluyor
kocişimle ilgileniyorum biraz nöbetçi değilse saat 10.30 gibi başlıyorum çalışmaya 1.30 a kadar 1,5 saat konu çalışıyorum 1 saat de test çözüyorum
hamile olduğum için dip köşe temizliği yardımcı birini tuttuk cumrtesi günleri geliyor,ben de o sırada ütümü yapıyorum dolaplarımı yerleştiriyorum
pazar günleri de akşam üzeri çalışmaya başlıyorum,eşim de yardım ediyor ders çalıştığım için sağ olsun bana fazla iş kalmıyor
çocuğun var mı bilmiyorum ama çocukla daha zor olur tabi
eşim de ben de çalıştığımız için ev dağılmıyor zaten
eşinden rica etsen yardımcı olmak konusunda
kızlar bende tarihte bayağı bir ilerledim sindire sindire gidiyorum kendime anlatıyorum minik notlar tutuyorum yalnız birşey soracağım ya evli olanlara özellikle. ben hem ders hem ev işleri biraz zorlanıyorum sizler nasıl hallediyorsunuz
evt canım çok zor oluyor bide benim devamlı ilgi bekleyen 2 yaşında oğlum var
şimdiye kadar matemmatik ten rasyoneleri bitirdim
bayramdan sonra hız vereceğim
Bende şu an tarih çalışıyorum ara verdim valla 10 ay bana da çok gibi geliyor bi yandan diyorum off nasıl olsa unutacaksın takma bu kadar bir yandan da en azından bir kere bitir ekime kadar (ekimde dersanem başlıyorda), içim rahat etmiyor, zaten geçen hafta çok salmışım, sözde tarih bitecekti ama nerdeeee, şimdi ınkılapları çalışıcam dahaBen geldimmm evtt bu gün hiç çalışmadım şimdi başlaycağım birazcık tarıh okuyayım bari daha 10 ay var hem az hemde çok gibi,offf atanamayan,çalışıpta sınırdan dönen yorumları okudum şimdi içim acıdı yaa ne zor öle :96:
arada memrlar nete takılıyorum zor bu sene sınava girenlerin işi yaaa, bizim bölümden (mat öğretmenliği) taban puanı 75 demişler ama 91 ler falan sınırda gibi, eskiden olsa 92 puanlar yer seçerlerdi şimdi sınırda kalıyorlar yazık valla, umarım seneye de 10 bin almaz devlet
bu arada videolar benim çok zamanımı alıyor kızlar yaa, bir tarih videosu izlesem bir de eğitimden izlesem 5 saat garanti gidiyor, videosuzda içime sinmiyor, alıştım tabi rahata Bu hafta program yapmadım, zaten gecem gündüzüm sapıttı resmen, gece 4 te yatıyorum ertesi gün ölden sonra 4 gibi kalkıyorum nasıl düzene koyacam ben bu durumu bilemiyorum da :44: ayy çok yazdım, başınızı şişirmemişimdir umarım, hepinize iyi çalışmalar
selam arkadaslar maasallah siz tam gaz calisiyorsunuz ben dun ve bugun hic bakamadim derse. yarin hemen kaldigim yerden devam insaallah.
ev islerinde cokda titizlenmemek lazim.
benim 14 aylik bir kizim var. o uyanikken ev islerini yapiyorum onuda dahil ederek yaptigim icin iki kati zamanimi aliyor. ramazan disinda aksam yemegi yemedigimiz icin yemek pisirme derdim cok olmuyor. kizim gunduz 2-3 saat uyuyunca bende ders calisiyorum. olurda bazen halasi alir disari gotururse hemen firsatlari degerlendiriyorum ama cocukla cok daha zor.kızlar bende tarihte bayağı bir ilerledim sindire sindire gidiyorum kendime anlatıyorum minik notlar tutuyorum yalnız birşey soracağım ya evli olanlara özellikle. ben hem ders hem ev işleri biraz zorlanıyorum sizler nasıl hallediyorsunuz
ev islerinde cokda titizlenmemek lazim.
Bende şu an tarih çalışıyorum ara verdim valla 10 ay bana da çok gibi geliyor bi yandan diyorum off nasıl olsa unutacaksın takma bu kadar bir yandan da en azından bir kere bitir ekime kadar (ekimde dersanem başlıyorda), içim rahat etmiyor, zaten geçen hafta çok salmışım, sözde tarih bitecekti ama nerdeeee, şimdi ınkılapları çalışıcam daha
arada memrlar nete takılıyorum zor bu sene sınava girenlerin işi yaaa, bizim bölümden (mat öğretmenliği) taban puanı 75 demişler ama 91 ler falan sınırda gibi, eskiden olsa 92 puanlar yer seçerlerdi şimdi sınırda kalıyorlar yazık valla, umarım seneye de 10 bin almaz devlet
bu arada videolar benim çok zamanımı alıyor kızlar yaa, bir tarih videosu izlesem bir de eğitimden izlesem 5 saat garanti gidiyor, videosuzda içime sinmiyor, alıştım tabi rahata Bu hafta program yapmadım, zaten gecem gündüzüm sapıttı resmen, gece 4 te yatıyorum ertesi gün ölden sonra 4 gibi kalkıyorum nasıl düzene koyacam ben bu durumu bilemiyorum da :44: ayy çok yazdım, başınızı şişirmemişimdir umarım, hepinize iyi çalışmalar
canım 10 ay uzun bir süre gibi geliyor ama değil aslında.Bu yüzden şimdiden konuları bitirmek en iyisi,unutmazsın test çözdükçe pekişir.Dershaneye de hazırlıklı gitmiş olursun,bilgilerin katmerlenirinşallah seneye 20-30 bin atamaları görürürz.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
canım 10 ay uzun bir süre gibi geliyor ama değil aslında.Bu yüzden şimdiden konuları bitirmek en iyisi,unutmazsın test çözdükçe pekişir.Dershaneye de hazırlıklı gitmiş olursun,bilgilerin katmerlenirinşallah seneye 20-30 bin atamaları görürürz.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin canım yaa, tarihin ınkılap kısmını yeni bitirdim yarına iç ve dış politika kaldı sonrasında ver elini coğrafya iyi bir yere atanayım da 10 ay çalışmaya razıyım valla kızlar , bir yıl dişimizi sıkacaz sadece
Buraya benden başka bakan yok herhalde:) off kızlar ya bu aralar bir çalışma isteği yok içimde, zoraki gidiyor herşey, dün öğrenme psikolojisini zoraki bitirdim valla sıra rehberliğe geldi, sözde bugün başlıcaktım tarihte bitecekti ama olmadı şimdi tarihi bitirmeye çalışıcam ama işte... canım istemiyorrrrr
kızlar gelişim psikolojisinde zihinsel gelişimi bitirdim, size bazı sorularım var
bir okul öncesi öğrencisinden, yaşadığı ilginç bir olayı anlatması istenmiş, o da çok sevdiği bir çizgi film karakterinin adını kullanıp ''işte o fare bizim eve girdi, annem onu mutfakta görünce çığlık atarak masanın üstüne çıktı.'' diyerek aslında yaşamadığı bir şeyi anlatmıştır.
bu örnek hangi kavramla açıklanır? diye soruyor. ben canlandırmacılık demiştim; fakat sihirli düşünceymiş. canlandırmacılıkla sihirli düşüncenin farkı ne?
bir de kızlar izlediğim videoda piaget, vygotsky, gagne ve bruner anlatıldı. bunun dışındaki kuramcılara çalıştınız mı siz, diğer kuramcılardan soru çıkıyor mu? :26:
bir okul öncesi öğrencisinden, yaşadığı ilginç bir olayı anlatması istenmiş, o da çok sevdiği bir çizgi film karakterinin adını kullanıp ''işte o fare bizim eve girdi, annem onu mutfakta görünce çığlık atarak masanın üstüne çıktı.'' diyerek aslında yaşamadığı bir şeyi anlatmıştır.
bu örnek hangi kavramla açıklanır? diye soruyor. ben canlandırmacılık demiştim; fakat sihirli düşünceymiş. canlandırmacılıkla sihirli düşüncenin farkı ne?
bir de kızlar izlediğim videoda piaget, vygotsky, gagne ve bruner anlatıldı. bunun dışındaki kuramcılara çalıştınız mı siz, diğer kuramcılardan soru çıkıyor mu? :26:
galiba soruyu anladım. canlandırmacılıkta canlı olmayan nesnelere canlıymış gibi özellikler katarak anlatma var; sihirli düşüncede ise hiç olmayan, hayal ürünü olan bir şeyi kendi kafasında kurarak gerçekmiş gibi anlatma var.
yanlışsam düzeltin kızlar :44:
Piaget, ana okul çocuklarının taşların yaşadığına , ağaçların düşündüğüne ( sihirli-majik düşünce ) inanmaları sanırım ,okumuştum bende ama emin değilim:26: yapaycılık gibi mi acaba:84:
galiba soruyu anladım. canlandırmacılıkta canlı olmayan nesnelere canlıymış gibi özellikler katarak anlatma var; sihirli düşüncede ise hiç olmayan, hayal ürünü olan bir şeyi kendi kafasında kurarak gerçekmiş gibi anlatma var.
yanlışsam düzeltin kızlar :44:
Kendin bulmuşsun canım doğru cevabını canlandırmacılıkta; çocuğun cansız oyuncak bebeğine mama yedirmesi gibi canlılık özellikleri katması olayı vardır, zihinsel gelişimle ilgili ana kuramcıları çalışmışsın zaten, hangi kitaptan çalışıyorsun bilmiyorum ama ihtiyaçta bunların dışında kuramcılar var, ama ben bile okuyup geçtim, bence ana kişileri bilmen yeterli...
Piaget, ana okul çocuklarının taşların yaşadığına , ağaçların düşündüğüne ( sihirli-majik düşünce ) inanmaları sanırım ,okumuştum bende ama emin değilim:26: yapaycılık gibi mi acaba:84:
Canım yapaycılık bambaşka bişi, yapaycılık olması için bir doğa olayının olması gerekiyor örn:çocuğun güneşi birinin kibrit yakarak oluştuğunu düşünmesi ya da gece muslukların kapanmadığı için selin olduğunu düşünmesi gibi, yapaycılıkta bir doğa olayı olmak zorunda
Canım yapaycılık bambaşka bişi, yapaycılık olması için bir doğa olayının olması gerekiyor örn:çocuğun güneşi birinin kibrit yakarak oluştuğunu düşünmesi ya da gece muslukların kapanmadığı için selin olduğunu düşünmesi gibi, yapaycılıkta bir doğa olayı olmak zorunda
unutmam artık bunu:78: teşekkürler canımm
hımm demek bu tür şeyler sihirli düşünceler canım anladım,çok sağol, yapaycılıkta gülümsemenin de dediği gibi doğa olayı var canım, yapaycılığın animizmden farkı da bu hatta..
Kendin bulmuşsun canım doğru cevabını canlandırmacılıkta; çocuğun cansız oyuncak bebeğine mama yedirmesi gibi canlılık özellikleri katması olayı vardır, zihinsel gelişimle ilgili ana kuramcıları çalışmışsın zaten, hangi kitaptan çalışıyorsun bilmiyorum ama ihtiyaçta bunların dışında kuramcılar var, ama ben bile okuyup geçtim, bence ana kişileri bilmen yeterli...
anladım canım sağol, ihtiyaç yayıncılıktan çalışıyorum, aynen çok fazla kuramcı var, bazen acayip ayrıntıya giriyo, videoda anlatınlardan gidiyorum ben de.. çıkmış soruları çözdüm, en çok piaget den soru var zaten
çok sağolun kızlar aydınlattınız beni
kızlar kolay gelsin
geçen sene M.r.t dersanesine gittim
memnun kaldığım hocalarım da oldu kalmadıklarım da
nitelik kötüydü sınav
evde eğitimden 5 yanlış yapıyordum oysa
bu sene F.m Akademiye yazıldım
1yaşında oğlum var
o uyuyunca anca fırsatım oluyor
tarih mezunuyum
buyıl kafama koydum
hedefim 90
inş....
eğitimden iyiyim
coğ türkçe iyi
mat eh
alanım olmasına rağmen tarihten yanlışlarım hep ((
allah yardımcımız olsun
nitelik kötüydü sınav
1yaşında oğlum var
tarih mezunuyum
buyıl kafama koydum
hedefim 90
inş....
eğitimden iyiyim
coğ türkçe iyi
mat eh
allah yardımcımız olsun
kızlar kolay gelsin
nitelik kötüydü sınav
1yaşında oğlum var
tarih mezunuyum
buyıl kafama koydum
hedefim 90
inş....
eğitimden iyiyim
coğ türkçe iyi
mat eh
allah yardımcımız olsun
hayırlısı olsun ,hoş geldin aramızayavaştan ilerliyoruz. sakin ortam şuan ama zaman daraldıkça hareketlenir sanırım
Kızlar 2 tarih sorum var:
Türkiye ile Yunanistan arasında;
1) Nüfus Değişimi
2) Tazminat
3)Ege Adalarının Silahsızlandırılması
Konularından hangisi Lozan Antlaşmasından sonra bir sorun olarak devam etmiştir?
Ben yanlız 1 diyorum cevap 1 ve 3 ama kitabın hiç bir yerinde ege adalarının silahsızlandırılmasıyla ilgili bir sorun yaşadığımızı yazmıyor,ki lozanda çözüldü diye geçiyor( data dan çalışıyorum)
İkinci sorum:
1) Türkiye ile Yunanistan arasında bir dostluk ilişkisi kurulması
2) Savaş tehlikesi karşısında Balkan devletlerinin İtalya'ya yaakınlaşmaları
3)Ege adalarının Yunanistan tarafından silahtan arındırılması
Yukarıdakilerden hangisi Balkan Antantının kurulmasına etki eden faktörlerden biri değildir?
Ben 2 ve 3 diorum cevap yanlız 2...Ege adalarının yunanistan tarafından silahtan arındırılması Lozan da çözülen bir sorun, Balkan Antantı' na nasıl bir etkisi olabilir ki?
Yorumlarınızı bekliyorum efem
Türkiye ile Yunanistan arasında;
1) Nüfus Değişimi
2) Tazminat
3)Ege Adalarının Silahsızlandırılması
Konularından hangisi Lozan Antlaşmasından sonra bir sorun olarak devam etmiştir?
Ben yanlız 1 diyorum cevap 1 ve 3 ama kitabın hiç bir yerinde ege adalarının silahsızlandırılmasıyla ilgili bir sorun yaşadığımızı yazmıyor,ki lozanda çözüldü diye geçiyor( data dan çalışıyorum)
İkinci sorum:
1) Türkiye ile Yunanistan arasında bir dostluk ilişkisi kurulması
2) Savaş tehlikesi karşısında Balkan devletlerinin İtalya'ya yaakınlaşmaları
3)Ege adalarının Yunanistan tarafından silahtan arındırılması
Yukarıdakilerden hangisi Balkan Antantının kurulmasına etki eden faktörlerden biri değildir?
Ben 2 ve 3 diorum cevap yanlız 2...Ege adalarının yunanistan tarafından silahtan arındırılması Lozan da çözülen bir sorun, Balkan Antantı' na nasıl bir etkisi olabilir ki?
Yorumlarınızı bekliyorum efem