• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

Canım ben hafta içi 8-6 çalışıyorum işten gelince yemek yapıyorum,yemek yiyip mutfağı toparlayana kadar saat 9 oluyor
kocişimle ilgileniyorum biraz nöbetçi değilse saat 10.30 gibi başlıyorum çalışmaya 1.30 a kadar 1,5 saat konu çalışıyorum 1 saat de test çözüyorum
hamile olduğum için dip köşe temizliği yardımcı birini tuttuk cumrtesi günleri geliyor,ben de o sırada ütümü yapıyorum dolaplarımı yerleştiriyorum
pazar günleri de akşam üzeri çalışmaya başlıyorum,eşim de yardım ediyor ders çalıştığım için sağ olsun bana fazla iş kalmıyor
çocuğun var mı bilmiyorum ama çocukla daha zor olur tabi
eşim de ben de çalıştığımız için ev dağılmıyor zaten
eşinden rica etsen yardımcı olmak konusunda

bende hem dershanede çalış hem evde çalış :) hem derse çalış :) bende ancak eşim nöbetçi olunca uzun süre çalışabiliyorum diğer türlü geç saatlere kalıyor. bu arada sizim branşınız nedir

selam arkadaslar
ingilizce ogretmenleri atamalarina baktim 79 la istanbul icine atananlar var.
bu motive ile actim videolarimi gelisim psk calisiyorum suan. butun egitim bilimlerini yutasim var. isin bir guzel tarafida bir anne olarak konular cok ilgimi cekiyor. her annenin bu konulari calismasi lazim bence.

selam arkadaslar
bu motive ile actim videolarimi gelisim psk calisiyorum suan. butun egitim bilimlerini yutasim var. isin bir guzel tarafida bir anne olarak konular cok ilgimi cekiyor. her annenin bu konulari calismasi lazim bence.

Valla benim bile ilgimi çekiyor gelişim psikolojisi :1: anne olmamama rağmen :61:

bende hem dershanede çalış hem evde çalış :) hem derse çalış :) bende ancak eşim nöbetçi olunca uzun süre çalışabiliyorum diğer türlü geç saatlere kalıyor. bu arada sizim branşınız nedir

Makine resim konstrüksiyon öğrtmenliği.Bizim özelde şansımız daha yüksek,şimdi kurumsal bir fabrikada proje sorumlusu olarak çalışıyorum ama seneye eşimin doğu tayini var,işten çıkıcam mecburen hem eşimle şehir şehir gezip hem de çalışmak için mecburen atanmam gerekiyor.Ve 90 üzeri alırsam atanmam kesin olur:59:
çok çalışmam lazım çok

selam arkadaslar

aynen, hem iyi bir öğretmen hem iyi bir anne olucaz kızlar :21:

selam arkadaslar

79 iyi sayılır:26: boşuna 71 e çekmemişler.Aynen benimde Eğitim bilimlerine ayrı bir hırsım var.şu bayram geçsin daha düzenli olur umarım her şey:32:yeni kitap almak lazım ne yapsam bilmiyorum kararsızım hala:27:elimde pek kitap yok :18:

79 iyi sayılır:26: boşuna 71 e çekmemişler.Aynen benimde Eğitim bilimlerine ayrı bir hırsım var.şu bayram geçsin daha düzenli olur umarım her şey:32:yeni kitap almak lazım ne yapsam bilmiyorum kararsızım hala:27:elimde pek kitap yok :18:
ben yargidan calisiyorum, tek bir yayinla hazirlanmak yeterli olmaz mi? birde videolar var. bu indirdigim videolardan calistigim gelisim psk konularini izledim simdilik cok sıkıldım cok yavas ilerliyor gibi geldi bana.kitaptan okuyarak daha eglenceli.

ben yargidan calisiyorum, tek bir yayinla hazirlanmak yeterli olmaz mi? birde videolar var. bu indirdigim videolardan calistigim gelisim psk konularini izledim simdilik cok sıkıldım cok yavas ilerliyor gibi geldi bana.kitaptan okuyarak daha eglenceli.

Bende de yargı var detay diyorlar ama güzel bence:7: konu değilde soru açısından farklı kaynaklardan yararlanmayı düşünüyorum(yediklim,ihtiyaç,uzman kariyer)gibi :26: videolar ömür törpüsü ama dinliyorum sonuna kadar not alıyorum dinlerken :15: sıkılıyorum ama napimm sonuçta tek seferlik bir iş,katlanıyorum:24:iyi oldu bu videolar farklı bir bakış açısı sonuçta :29:

kızlar ben de 2012de gireceğim sınava. bu yaz ufak ufak başlamıştım ama sizdeki bu heyecanı görünce aşka geldim. fazla hafife almışım gibi geldii :)
gerçekten çok zorlu bi sınav bekliyor sınavdanda öte sıralmalarımız önemli galiba alım sayısı belli :(
neyse ben de eğitim çalışıyorum gelişim, öğrenme psikolojisi, ölçme ve öğretim yöntemleri çalıştım. tarihe başlamıştım ama en baştan pes ettim. liseden bu yana tarihim hep kötüydü bir türlü hakim olamıyorum, kaçıyorum hep. Dersaneye bıraktım artık :) ekimde dersane başlıcak.
neyse herkese kolay gelsin umarım herkes çalışmlarının sonucunu alır :34:

Kızlar eğitim bilimlerine çalışmak daha zevkli ama asıl puanı gk gy belirliyor, yani eğitimden kolay sorarlarsa ki genelde sormuyorlar :1: herkes yapıyor, çok değişik sorarlarsa hiç kimse yapamıyor, bu sene eğitimden 105 neti geçen bir kişi varmış düşünün yani :61: demek istediğim eğitime çalışıcaz ama gy gk daha çok çalışmamız gerekecek...
Konu anlatımlı ben iki kitaptan çalışmayı düşünüyorum, ihtiyaç şu an çalıştığım kitap birde yargı, çok fazla kaynak kafa karıştırır diye düşünüyorum, gelişim için videolar sıkıcı ama program geliştirme dersi için kitap daha sıkıcı bence :1:birde videolar 2 saatte bitiyor, bir de üstüne konu çalışırsan oluyor sana 4 saat, çok zaman aldığı için sıkılyoruz haliyle :1:

kızlar ben de 2012de gireceğim sınava. bu yaz ufak ufak başlamıştım ama sizdeki bu heyecanı görünce aşka geldim. fazla hafife almışım gibi geldii :)
gerçekten çok zorlu bi sınav bekliyor sınavdanda öte sıralmalarımız önemli galiba alım sayısı belli :(
neyse ben de eğitim çalışıyorum gelişim, öğrenme psikolojisi, ölçme ve öğretim yöntemleri çalıştım. tarihe başlamıştım ama en baştan pes ettim. liseden bu yana tarihim hep kötüydü bir türlü hakim olamıyorum, kaçıyorum hep. Dersaneye bıraktım artık :) ekimde dersane başlıcak.
neyse herkese kolay gelsin umarım herkes çalışmlarının sonucunu alır :34:
hoşgeldin canım, tarihten pes ediyorsan ilk videoları izle derim ben çok faydasını gördüm ki şu an tarihi bitirdim coğrafyaya geçtim :21:

kızlar hem video hem kitap zaman alıyor; ama ben videoyu izlerken bir yandan da not alıyorum, o zaman kitabın sadece bi üzerinden geçmem yeterli oluyor. :81: yani videoyu çalışmaya başlarken, kitabı tekrar amaçlı kullanıyorum.
gelişimde son bi konum kaldı çok şükür :74:
ben eğitim bilimlerini tamamen bitirdikten sonra gk e yönelcem :68:

selam arkadaslar

moral bozmak istemem ama bu sene ilk atama biraz sıkıntılı turab hocam, kayma olmazsa 81 le kapatacak. tabi sonra alım olursa düşer. ben de ingilizceciyim 83 aldım, 2 saat sonra açıklanacak ama korkuyorum, 26 yı da açtım...

moral bozmak istemem ama bu sene ilk atama biraz sıkıntılı turab hocam, kayma olmazsa 81 le kapatacak. tabi sonra alım olursa düşer. ben de ingilizceciyim 83 aldım, 2 saat sonra açıklanacak ama korkuyorum, 26 yı da açtım...

Hayırlısı olsun hakkında.güzel bir puan almışsın :32: kendi adıma merak ettim hangi derse nasıl hazırlandığını,neler yaptığını,faydalanmak isteriz deneyimlerinde,önerilerinden:26:

ev,yemek,temizlik,bayram hazırlığı çalışmadım :44: bide iki tane tavşanım var onlarla oyunuyorum paso:17: atamlar açıklandı puanlar uçmuş:25: ingilizce 81 de kalmış diyorlar offff:43: neyse olacak inşallah...

Herkesin kandili mübarek olsun,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

insaallah atanmissindir. sonucu merak ettim bizimle buradan paylasirmisin.
kendimizi garantiye alabilmemiz icin en az 85 almak lazim herhalde. ben ilk kez sinava girecegim icin aslinda cok bilmiyorum bu meseleleri kendi siram gelince ogrenirim diye dusunuyorum. simdilik tek bildigim cok calismam gerektigi.

insaallah bayramdan sonra hareketlenir burasi arkadaslar. aramizda bireysel rakipler secip yada topluca yarisabiliriz, kitap bitirme yada soru cozme yarislari vs. ama dedigim gibi bayramdan sonra hic konsantre olamiyorum su an.

Son düzenleme:
kızlar deneme sınavlarını tüm konular bittikten sonraya mı bıraktınız? yoksa arada çözüyo musunuz? :68:
benim gelişim psikolojisi bitti, soru bankasını da almıştım, şimdi soru yığını arasında boğulmaya gidiyorum :52:
ondan sonra öğrenme psikolojisine başlıcam :10:

kızlar deneme sınavlarını tüm konular bittikten sonraya mı bıraktınız? yoksa arada çözüyo musunuz? :68:
benim gelişim psikolojisi bitti, soru bankasını da almıştım, şimdi soru yığını arasında boğulmaya gidiyorum :52:

Ben konulardan sonraya bıraktım
şimdi gelişim bitti soru bankasından onun sorularını çözeceğim ama bayramdan sonraya kaldı tabi
bir de internetten farklı kaynaklardan bir sürü soru bankası indirdim onları da çözerim
şimdi yargı ile çalışıyorum sadece

Ben eylülden itibaren haftada bir tane çözmeyi düşünüyorum, çünkü anayasa dışında her konuya bir kere bakmış olucam, az çok çözebilirim diye düşünüyorum...Gerçekten atamalar uçmuş ya türkçecilerin vay haline 89 la kapatmış ya şaka gibi :19::19: gerçi ben matematikçiyim bizim bölümde 89 la kapamış ama alışkınız biz :1: genelde rahat atanmak için 92-94 arası almamız gerekiyor, durum vahim yani :59:

Back
X