2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

geçen yıl ne kpss nede bi işte çalıştım çok tembellik ettim şimdi pişmanım ama bu kadar az alımı görüncede iyi ki çalışmamışım diyorum o ayrı :KK70: benim öğrenim kredim var ödemem lazım ama derste çalışmak istiyorum bu seneyide kaybetmek istemiyorum..senin durumun daha zor ama bismillah deyip başlamak lazım bi yerden Allah yardımcımız olsun ne diyelim:)
öğrenim kredini erteleyemiyormusun canım ya, 2 yıl erteleniyor diye biliyorum ben :44:

maşalahh o zaman sana :nazar: :) bende çok özeniyorum bir kaç şeye aynı anda zaman ayırabilenlere ama yapamıyorum..biraz tembelim galibaa :KK68::KK68:

Canım iş başa düşünce mecburen zaman ayırıyorsun
eşim çok destek oluyor sağ olsun birde hamile olunca hiçbirşey yaptırmıyor bana nöbetçi olmadığı zamanlar
bu yıl hepimiz atanacağı inşallah
burada birbirimizi motive ederek :KK19:

Valla işin kötüsü ben paragraf çözmeyi hiç sevmiyorum, yani...böle 15 paragraf sorusu işkence haline geliyor benim için:KK1: ve kpss de paragraflarda çok oyalanırsan matematiğe çok zaman kalmıyor, matematikten kastıklarında da paragrafları iyi çözemediysen çuvallamış oluyorsun...Önümüzdeki hafta türkçe çalışmaya başlıcam bakalım, günde 10 soru paragraf koyacam kendime de uyarmıyım programın bu kısmına bilemiyorum :KK1:

yani neymiş, okuduğun an paragrafta anlatılanı kafana sokmaktan başka çare yok demekki :KK1::KK1: ah o işkence, bakıosun sağda solda dolu dolu tıklım tıklım yazılar sıkış tepiş böle sıkılmamak mümkün mü :KK1: en güzeli 5-10-15 soru diye gitmek :) tarihle aran nasıl peki cnm:2:

yani neymiş, okuduğun an paragrafta anlatılanı kafana sokmaktan başka çare yok demekki :KK1::KK1: ah o işkence, bakıosun sağda solda dolu dolu tıklım tıklım yazılar sıkış tepiş böle sıkılmamak mümkün mü :KK1: en güzeli 5-10-15 soru diye gitmek :) tarihle aran nasıl peki cnm:2:

valla tarihle ve cografyayla aram berbattı, ama uzaktan eğitimin videoları var ordan dersi izleyip konuyu çalışınca zorluk çekmedim, çok kolay oldu benim için tarih çalışmak birde hoca hikayelerle falan anlatıyor sıkılmadım yani garip bir şekilde :KK1: bu hafta tarihi bitirmeyi hedefliyorum, 2 haftada bitirdim yani toplamda, ama tarihin yanında gelişim ve öğrenmeyide tekrar ettim

evet nasil ulasabiliriz o videolara? site verebilirmisin?

canım hangi siteden indirdin? bi de bi ders kaç mb? benim net malesef sınırlı :26:

canım hepimiz heyecanla nasıl nereden indireceğiz cevabını bekliyor senden:KK24: link vermek yasak mı bilen var mı ceza almayalım sonra özel mesajda atamıyorum henüz :KK9:

kızlar giremedim kaç gündür adam akıllı ama veriyorum hemen adresi :KK76::KK76:

frmtr.com/kpss/3839558-ihtiyac-akademi-uzaktan-egitim-dersleri.html :nazar::nazar: bu adresin başına www ekliyosunuz ve o güzelim

videolara ulaşıyosunuz herbiri ortalama 90 mb biraz fazla

kolay gelsin kızlar :KK3::KK6::KK9:

evet nasil ulasabiliriz o videolara? site verebilirmisin?

canım hangi siteden indirdin? bi de bi ders kaç mb? benim net malesef sınırlı :26:

canım hepimiz heyecanla nasıl nereden indireceğiz cevabını bekliyor senden:KK24: link vermek yasak mı bilen var mı ceza almayalım sonra özel mesajda atamıyorum henüz :KK9:

frmtr.com/kpss/3839558-ihtiyac-akademi-uzaktan-egitim-dersleri.html :nazar::nazar: bu adresin başına www ekliyosunuz ve o güzelim

Allah razı olsun tatlım
indirmeye başladım :KK1:

Canım Allah razı olsun
indirmeye başladım bile :KK1:

Kızlar branş sınavı olsa dershaneler gümbür gümbür yayınlarlardı
bugün ders çalışamayacağım 8 şehit beni can evimden vurdu
ben de şehit kardeşiyim o acıyı çok iyi bilirim,elim kolum kalkmıyor bugün
işten geldim yemek yedim sonra yattım sadece
eşim de nöbetçi bugün iyi olurdu çalışmak için ama içimden gelmiyor
bu arada benim doğumuma da 7 ay var
doğumdan önce özellikle eğitim bilimlerini bitirmem gerekiyor

bebişinle birlikte öğretmenliğide eline alırsın canım inşallah:nazar::nazar:

azmine hayran oluyorum sizin gibi bayanların:KK69:

yapacağız tabi ki tatlım
2012 bize uğurlu gelecek ve ilk atamada bitecek bu çile inşallah:KK76:
ben eğitimle başladım sen ?

tarihle başlamıştım 4 5 gün öncesine kadar baktım tek başına gitmiyo yapamıyorum

bende eğitime başladım tatlım:KK76::KK76:

öğrenme psikoljisinden 2 konu bitirdim bugün yarında öğretim yöntem ve tekniklerine bakıcam:97::97:

bu videolarla zaten nelere dikkat etmen konusunda fikir sahibi oluyosun ben

zaten elimde kitapla takip ediorum konuları notlarda alıyorum sonra da 1 2 test çözüyorum :92::92:

ilaç gibi tatlım böyle böyle bitiricem kursa kadar çoğu konuyu :KK62::KK62::KK62:

tarihle başlamıştım 4 5 gün öncesine kadar baktım tek başına gitmiyo yapamıyorum

bende eğitime başladım tatlım:KK76::KK76:

öğrenme psikoljisinden 2 konu bitirdim bugün yarında öğretim yöntem ve tekniklerine bakıcam:97::97:

bu videolarla zaten nelere dikkat etmen konusunda fikir sahibi oluyosun ben

zaten elimde kitapla takip ediorum konuları notlarda alıyorum sonra da 1 2 test çözüyorum :92::92:

ilaç gibi tatlım böyle böyle bitiricem kursa kadar çoğu konuyu :KK62::KK62::KK62:

Programını oturtmuşsun canım ne güzel
bende gelişimle başladım videoları da yarın izlemeye başlayacağım artık şimdi iniyor :KK1:
ben iş ve ev arasında kursa gidemeyeceğimö ama denemelere katılırım artık
doğum iznine ayrıldığım zaman da hızlandırmış olurum

valla tarihle ve cografyayla aram berbattı, ama uzaktan eğitimin videoları var ordan dersi izleyip konuyu çalışınca zorluk çekmedim, çok kolay oldu benim için tarih çalışmak birde hoca hikayelerle falan anlatıyor sıkılmadım yani garip bir şekilde :KK1: bu hafta tarihi bitirmeyi hedefliyorum, 2 haftada bitirdim yani toplamda, ama tarihin yanında gelişim ve öğrenmeyide tekrar ettim

coğrafya iyi kötü yapılıoda , tarih kasıntı biraz, çok konu var ya:2: peki video izlerken not falan alıyor musun cnm yani her izlediğin aklında kalıo mu ki :KK14: çalışma düzenin çok iyi sıkılmadan çalışabiliosan. Bnde 3. sınıfta özellikle tarih coğrafyayı eğitim derslerinden birkaçını halletmeyi planlıyorum inşallah bu hevesimi sürdürebilirsem :KK1::KK1: snn okul bitti mi cnm

Programını oturtmuşsun canım ne güzel
bende gelişimle başladım videoları da yarın izlemeye başlayacağım artık şimdi iniyor :KK1:
ben iş ve ev arasında kursa gidemeyeceğimö ama denemelere katılırım artık
doğum iznine ayrıldığım zaman da hızlandırmış olurum

canım inan 2 gündür çalışıyorum oruçlu biraz zor oluyo ama Rabbim sabrını veriyo inan

boş boş oturamıyorum :KK1: yarında iş görüşmesine gidicem oda olursa nasıl üstesinden

gelicem bilmiyorum inan ama inanıyorum kendime bu sene yapıcam hepimiz yapıcaz :13::13:

coğrafya iyi kötü yapılıoda , tarih kasıntı biraz, çok konu var ya:2: peki video izlerken not falan alıyor musun cnm yani her izlediğin aklında kalıo mu ki :KK14: çalışma düzenin çok iyi sıkılmadan çalışabiliosan. Bnde 3. sınıfta özellikle tarih coğrafyayı eğitim derslerinden birkaçını halletmeyi planlıyorum inşallah bu hevesimi sürdürebilirsem :KK1::KK1: snn okul bitti mi cnm

pambik in paylaştığı videoları izliyorum canım ben orda hakan hoca var zaten nereleri not alman gerektiğini söylüyor, çıkabilecek soruları kendi söylüyor zaten... Her söylediği aklında kalmıyor ama önemli yerler kalıyor en azından.Eğitim bilimlerini bitirdikten sonra 2. tekrarlar çok daha kolay oluyor, ki ben bu 2. tekrarları video izleyerek yapınca çok iyi oturuyor konu, bu tekrarlar bittikten sonra soruya yönelmeyi düşünüyorum. Okuluma gelince bitmedi canım son senem benim :KK61:

X