2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

pambik in paylaştığı videoları izliyorum canım ben orda hakan hoca var zaten nereleri not alman gerektiğini söylüyor, çıkabilecek soruları kendi söylüyor zaten... Her söylediği aklında kalmıyor ama önemli yerler kalıyor en azından.Eğitim bilimlerini bitirdikten sonra 2. tekrarlar çok daha kolay oluyor, ki ben bu 2. tekrarları video izleyerek yapınca çok iyi oturuyor konu, bu tekrarlar bittikten sonra soruya yönelmeyi düşünüyorum. Okuluma gelince bitmedi canım son senem benim :KK61:

canım ben tarih notlarını izlemeye başlayamadım daha korkuyorum aslında

nasıl anlatıyo hoca eğitim bilimleri kadar iyi mi bi fikir verir misin bana :KK34:

canım ben tarih notlarını izlemeye başlayamadım daha korkuyorum aslında

nasıl anlatıyo hoca eğitim bilimleri kadar iyi mi bi fikir verir misin bana :KK34:

tarih videolarını izlemiyorsan çok şey kaybediyorsun canım :KK1: valla hakan hoca süper anlatmış bence,sıkıcı değil eğlenceli şekilde, not alman gereken yerleri kendi yazıyor mesela, ki ben tarihten datayla başladım çalışmaya, yanlışım çok çıkıyor ama kolay ilerliyorum ya,eğitim bilimlerinden mesela cemali hocanın anlattığı program geliştirme süper, aslında bu videolar olduktan sonra dersaneye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım, yazıldım gerçi de :44: yani dersanedeki hocalarda böyle anlatıcaklar dersi, ekstra bişi beklemiyorum :KK34:

tarih videolarını izlemiyorsan çok şey kaybediyorsun canım :KK1: valla hakan hoca süper anlatmış bence,sıkıcı değil eğlenceli şekilde, not alman gereken yerleri kendi yazıyor mesela, ki ben tarihten datayla başladım çalışmaya, yanlışım çok çıkıyor ama kolay ilerliyorum ya,eğitim bilimlerinden mesela cemali hocanın anlattığı program geliştirme süper, aslında bu videolar olduktan sonra dersaneye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım, yazıldım gerçi de :44: yani dersanedeki hocalarda böyle anlatıcaklar dersi, ekstra bişi beklemiyorum :KK34:

bende kararsız kaldım canım ama motivasyonu yüksek tutmak açısından iyi olacağını düşünüyorum dershanenin

en yakın zamanda ben de başlayacağım tarihe :KK66::KK66:

pambik in paylaştığı videoları izliyorum canım ben orda hakan hoca var zaten nereleri not alman gerektiğini söylüyor, çıkabilecek soruları kendi söylüyor zaten... Her söylediği aklında kalmıyor ama önemli yerler kalıyor en azından.Eğitim bilimlerini bitirdikten sonra 2. tekrarlar çok daha kolay oluyor, ki ben bu 2. tekrarları video izleyerek yapınca çok iyi oturuyor konu, bu tekrarlar bittikten sonra soruya yönelmeyi düşünüyorum. Okuluma gelince bitmedi canım son senem benim :KK61:

peki cnm teşekkür ederim verdiğin tüm bilgiler için:) eğitim bilimlerinde ünide verilen eğitim çok kalıcı olmuyo maalesef :KK5: zaten diğer konuları da en son öss zamanında gündeme getirdik :KK14: o yüzden iş tamamen bize düşüyo kendi kendimizi yönlendirmemiz gerekiyo biraz:KK59:

pambik Allah razı olsun canım eksik olma :KK19: ilk linki indirdim ama kızlar ilk 5 dakkikadan sonra ses var görüntü gitti bende öğrenme ve gelişimin ilk linki anlamadım sebebini media açmadı vlc de görüntü gitti siz hangisinden açıyorsunuz :KK37:
3 içinde iner hepsi :KK24: tek tek :26:

pambik Allah razı olsun canım eksik olma :KK19: ilk linki indirdim ama kızlar ilk 5 dakkikadan sonra ses var görüntü gitti bende öğrenme ve gelişimin ilk linki anlamadım sebebini media açmadı vlc de görüntü gitti siz hangisinden açıyorsunuz :KK37:
3 içinde iner hepsi :KK24: tek tek :26:

codec sorunu varmış düzelttim:kk77: topiğimiz canlanmış:KK9: bi sürü bebişimiz var:nazar:kimi yolda kimi büyüyor:nazar:
Allah hepsine sağlık sıhat versin:nazar: bende heveslendim anne olmaya :78: çok uzak şimdilik :KK45: neyse günü gelince çocukta yaparım kariyerde:KK9: herkese iyi çalışmalarrrr azcık uyuyayım:KK54:

kızlar aranızda çalışacak olan yada çalışan var mı..ikisi birlikte yürür mü..bi akıl verin:KK43:
ne kadar cok mesguliyet o kadar cok basari, diger turlu ertelemeler ve rehavet cok oluyor.
Kızlar ya hızlı okuma teknikleri ile ilgili kursa giden falan varmı, sayısalcıyım ve türkçede o uzun paragrafları okumayı pek haz etmem, çok geç okuyorum yani kafam başka yerlerde :KK19: kardeşim kpss de atandı ve hızlı okuma tekniklerini öğren mutlaka dedi nette var bazı şeyler ama size de bir danışayım dedim.Sonuçta kpss bir zaman savaşı aynı anda...

bunu bende cok merak ediyorum seminerlere katilip okuma hizini arttiran varmi acaba? hizli okurken zihin bolunmuyor zamandan cok guzel tasarruf olur. hem ders calisirkende cok isimize yarar yoksa bu konu anlatimlar cok zaman aliyor.

pambikcim videolari indiriyorum bende cok tesekkurler. bakalim tamamini kac gunde indirecegim.:KK9:

codec sorunu varmış düzelttim:kk77: topiğimiz canlanmış:KK9: bi sürü bebişimiz var:nazar:kimi yolda kimi büyüyor:nazar:
Allah hepsine sağlık sıhat versin:nazar: bende heveslendim anne olmaya :78: çok uzak şimdilik :KK45: neyse günü gelince çocukta yaparım kariyerde:KK9: herkese iyi çalışmalarrrr azcık uyuyayım:KK54:
jossecim sultanliginin tadini cikar. annelik guzel ama atanmis meslegini yapan bir anne olmak dahada guzel.

kizim uyuyorken bende gidip ders calisayim, gelisim psikolojisi cuma gunu bitmeli. haydi iyi calismalar herkese...

josse ben indirdim videoleardan ilkini ama bendede ses yok sen sorunu nasil cozdun? flv olarak indi baska hangi program acar bunu.

pambik çok teşekkürler videoları indiriyorum, ben dersaneye de gitmeyi düşünmüyorum o yüzden bunlar çok işime yarıcak :KK55:
moonshee ben de 2013 de giricem, ama kızlarla motive olup yavaştan başlıyayım istiyorum, zararı olmaz ne de olsa :97:

sanırım aşık oldum :KK69: kemal hocaya hemide :82: tarihi seviyorummmmm=)

Son düzenleme:
pambik çok teşekkürler videoları indiriyorum, ben dersaneye de gitmeyi düşünmüyorum o yüzden bunlar çok işime yarıcak :KK55:
moonshee ben de 2013 de giricem, ama kızlarla motive olup yavaştan başlıyayım istiyorum, zararı olmaz ne de olsa :97:

ben kpss sorularının içeriğini bilmiyodum valla bikaç gün önceye kadar :2: artık birşeylerin farkına varmak lazım demi :KK1::KK1: zararı olmaz tabikide, ama inşallah sıkılmayız :KK1: snn bölüm ne cnm?

rica ederim tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :KK66::KK66:

bugün hiç çalışmadım ben ama suçlulk duyuyorum ühüh:KK30::KK30::KK30:

selam herkese ne güzel şimdiden çalışmaya başlamak bende sizi gördüm başlamaya karar verdim :KK1:
benim de sıkıntım matematik hiç yapamıyorum acaba sıfırdan başlamak için ne önerirsiniz ? bir de bu videoları sınırsız netten indirsem fatura fazla gelir mi ... eminim hepimiz başarıcaz 2012 de atanmış öğretmenler olacagız Allahın izniyle kolay gelsin

selam herkese ne güzel şimdiden çalışmaya başlamak bende sizi gördüm başlamaya karar verdim :KK1:
benim de sıkıntım matematik hiç yapamıyorum acaba sıfırdan başlamak için ne önerirsiniz ? bir de bu videoları sınırsız netten indirsem fatura fazla gelir mi ... eminim hepimiz başarıcaz 2012 de atanmış öğretmenler olacagız Allahın izniyle kolay gelsin

kotasız olunca sorun olmuyor diye biliyorum:26: İnanç ve azım şart elimizden geleni yapalım gerisi Allah a emanet:KK34:

matematikle sorun yaşıyorsan temelden başlaman en iyisi
sınırsız internette de fatura sbt olur
sınırlı da kota aşımında faturaya yansır

matematikle sorun yaşıyorsan temelden başlaman en iyisi
sınırsız internette de fatura sbt olur
sınırlı da kota aşımında faturaya yansır

X