2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

Banada branş sınavı olmaz gibi geliyor gizli saklı bişe dönmüyorsa tabi:KK37: dershaneler yeni yayınlarını çıkarmışsa
branş sınavı olmuyordur dershaneler en önce bilgi sahibi olanlar çünkü:KK76: valla eğitimden başladım öle devam ediyorum düşünmeyeceğim bu söylentileri bıktım artık :KK45: sadece çalışıp bu yılı atlatmak ve inşallah sizlerle birlikte bende atanmak isteğindeyim:82:

kzlar bence hic üzülmeyin ben 2009 atamasıyım bizim sınav önceside böle söylenti cıktı mümkün deil böle brans sınavı türkiye 40 cesit ögretmenlik var hepsine ayrı sınav hazırlayıp kacar kişi nerde tespit etmek yapmak ayrı komisyon kurmak mümkün deil

bir aya kadar yeni yayınlar çıkar, ama sınav değişse dersaneler reklam yapmaya başlarlardı, her sene çıkan bir söylenti bence branş sınavıı, neyse kızlar ben tarihten trablusgarb ve bankan savaşlarını çalışmaaya gidiyorum :KK1: kendinize iyi bakın :KK71:

Kızlar branş sınavı olsa dershaneler gümbür gümbür yayınlarlardı
bugün ders çalışamayacağım 8 şehit beni can evimden vurdu
ben de şehit kardeşiyim o acıyı çok iyi bilirim,elim kolum kalkmıyor bugün
işten geldim yemek yedim sonra yattım sadece
eşim de nöbetçi bugün iyi olurdu çalışmak için ama içimden gelmiyor
bu arada benim doğumuma da 7 ay var
doğumdan önce özellikle eğitim bilimlerini bitirmem gerekiyor

Bende böte öğrencisiyim.Mezun olmama az kaldı..Fakat kpss öğretmenlik sınavı değişme aşamasında...Bu sene hazırlananlar sıkı tutsun işi...Bir sonraki aşamalarda alan dersleri de sorulacak ek olarak...

Yazı dizisi 2 kısımdan oluşuyor.2.kısmıda okuyun....6 aya kadar bu konu üzerinde birşeylerin netleşeceği yazıyor.Büyük ihtimalle bu yıla vurmayacak:KK61:

Kızlar branş sınavı olsa dershaneler gümbür gümbür yayınlarlardı
bugün ders çalışamayacağım 8 şehit beni can evimden vurdu
ben de şehit kardeşiyim o acıyı çok iyi bilirim,elim kolum kalkmıyor bugün
işten geldim yemek yedim sonra yattım sadece
eşim de nöbetçi bugün iyi olurdu çalışmak için ama içimden gelmiyor
bu arada benim doğumuma da 7 ay var
doğumdan önce özellikle eğitim bilimlerini bitirmem gerekiyor

Bu arada umarım bebişin uğur getirir..Hayırlı olsun :nazar:

arkadaslar ben çalışmayı özledm valla evde oturmak çok zor gelio birde ekimde dogum iznine ayrılacagım nasıl gececek bir yıl evde cocuk bakmakla sıkıcı olmaz mı evt bebgim olsun cok istiyorum ama evde oturmak beni korkutuyo bir işe yaramk gibisi yok:KK49:

haklısın arkadasım ya çocugumu cok sevecegime eminim ama onunla bir yerede çıkamam tamamen ev televizyon falan mı gececek ömrüm napsam ki kursa falanda gidemem bebekle offff ev hanımlığı gercekten zor yaaa

evde oturmanin da calismaninda iyi ve kotu yonleri var. cok kisisel bir tercih aslinda. ilk 3 yil, ozelliklede ilk yil cok onemli bebegin guven kazanmasi acisindan. kariyerinde cok iyi noktada oldugu halde dogumu ile isinden istifa eden bir kac bayan tanidim onlar o sekilde mutlular guzelde cocuk yetistiriyorlar ama calisirkende kaliteli zaman gecirilebilir cocukla. benim ailem ve tum cevrem Izmirde ben Istanbulda yalniz olunca calismayi sosyallesmek acisindan gerekli buluyorum kendim icin. ama izmirde olmus olsam ve belkide calismazdim diyeyim.

biraz konu calisip 150 kadar caistigim konularla ilgili soru cozdum.
yalniz kendimden cok sikayetciyim 5 dkdan sonra aklim baska taraflara gidiyor okudugumu anlayamiyorum, cok zaman kaybediyorum. veliler sikayet ederlerdi cocuklarindan dikkat daginikligi var diye aslinda bu sorun buyuklerdede var. yoksa kimse ne kaza yapardi ne hata degilmi.
boyleyken boyle ama bende kendime konsantre olmayi ogretmeliyim.

kızlar bnde 2013 de sınava gircem inşallah... ama bu puanlar son atamalarda uçmuş resmen ya.. Tasası şimdiden düştü bana feci şekilde. Acaba diyorum yavaştan bende başlasam mı.. :KK14: sayısalcıyım mat fln halledilir de tarih fln acayip kötüdür bnm. İnşallah hepimiz atanırız kızlar :KK19:

Kızlar ya hızlı okuma teknikleri ile ilgili kursa giden falan varmı, sayısalcıyım ve türkçede o uzun paragrafları okumayı pek haz etmem, çok geç okuyorum yani kafam başka yerlerde :KK19: kardeşim kpss de atandı ve hızlı okuma tekniklerini öğren mutlaka dedi nette var bazı şeyler ama size de bir danışayım dedim.Sonuçta kpss bir zaman savaşı aynı anda...

kızlar aranızda çalışacak olan yada çalışan var mı..ikisi birlikte yürür mü..bi akıl verin:KK43:

kızlar aranızda çalışacak olan yada çalışan var mı..ikisi birlikte yürür mü..bi akıl verin:KK43:

İstedikten sonra neden yürümesinki canım, ben son sınıfım benimde okulum var, finaller, sunum proje hazırlamak falan çok oyalıyor bizi, malum hocalarda bunlar sınava hazırlanıyor boş bırakalım demiyorlar, aksine her hafta proje yada sunum isteyip delirtiyorlar bizi :KK47: üstüne birde staj zorunluluğum var cabası :KK1:
Tabiki zamanının tamamını ders çalışmaya hazırlanarak kpssyi başarman daha kolay da ücretli çalışıp kpss ye hazırlanan arkadaşlarımda oldu, bunların bir kısmı 2 dönemden sonra bıraktılar gerçi çalışmayı :KK61:

Kızlar ya hızlı okuma teknikleri ile ilgili kursa giden falan varmı, sayısalcıyım ve türkçede o uzun paragrafları okumayı pek haz etmem, çok geç okuyorum yani kafam başka yerlerde :KK19: kardeşim kpss de atandı ve hızlı okuma tekniklerini öğren mutlaka dedi nette var bazı şeyler ama size de bir danışayım dedim.Sonuçta kpss bir zaman savaşı aynı anda...

canım, bnde sayısalcıyım aynı sorun bnde de var. öss deki uzun paragrafları bi türlü anlayamazdım yarısında bırakır tekrar tekrar başa dönerdim :KK43: En güzeli sık sık paragraf sorusu çözmek ve kendini buna alıştırmak. İnan türkçem çok kötü olmasına rağmen öss de full e yakın net çıkardım. Kpss sorularına henüz hiç bakmadım gerçi, ama paragraf soruları öss ile benzerdir herhalde...:18:

İstedikten sonra neden yürümesinki canım, ben son sınıfım benimde okulum var, finaller, sunum proje hazırlamak falan çok oyalıyor bizi, malum hocalarda bunlar sınava hazırlanıyor boş bırakalım demiyorlar, aksine her hafta proje yada sunum isteyip delirtiyorlar bizi :KK47: üstüne birde staj zorunluluğum var cabası :KK1:
Tabiki zamanının tamamını ders çalışmaya hazırlanarak kpssyi başarman daha kolay da ücretli çalışıp kpss ye hazırlanan arkadaşlarımda oldu, bunların bir kısmı 2 dönemden sonra bıraktılar gerçi çalışmayı :KK61:

geçen yıl ne kpss nede bi işte çalıştım çok tembellik ettim şimdi pişmanım ama bu kadar az alımı görüncede iyi ki çalışmamışım diyorum o ayrı :KK70: benim öğrenim kredim var ödemem lazım ama derste çalışmak istiyorum bu seneyide kaybetmek istemiyorum..senin durumun daha zor ama bismillah deyip başlamak lazım bi yerden Allah yardımcımız olsun ne diyelim:)

canım, bnde sayısalcıyım aynı sorun bnde de var. öss deki uzun paragrafları bi türlü anlayamazdım yarısında bırakır tekrar tekrar başa dönerdim :KK43: En güzeli sık sık paragraf sorusu çözmek ve kendini buna alıştırmak. İnan türkçem çok kötü olmasına rağmen öss de full e yakın net çıkardım. Kpss sorularına henüz hiç bakmadım gerçi, ama paragraf soruları öss ile benzerdir herhalde...:18:
Valla işin kötüsü ben paragraf çözmeyi hiç sevmiyorum, yani...böle 15 paragraf sorusu işkence haline geliyor benim için:KK1: ve kpss de paragraflarda çok oyalanırsan matematiğe çok zaman kalmıyor, matematikten kastıklarında da paragrafları iyi çözemediysen çuvallamış oluyorsun...Önümüzdeki hafta türkçe çalışmaya başlıcam bakalım, günde 10 soru paragraf koyacam kendime de uyarmıyım programın bu kısmına bilemiyorum :KK1:

X