- 18 Aralık 2012
- 1.457
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok seviyorum uzaktan eğitimi, valla ihtiyaca yazıldm bide yazılmasamda olurmuş diyorum, ordaki adamlar birde bölüm başkanları, daha iyi konu anlatan yoktur herhalde tarih cografya yapamayanlar için ilk bu videoları tavsiye ediyorumkızlar bende ihtiyacın uzaktan eğitim videolarını indirdim tek kelimeyle harika sanki hoca yanımda ders
anlatıyo gibi bugün gelişim psikolojisinden 1 konu bitirdim hiç sıkılmadan tavsiye ederim şiddetle
link vermek yasak canım başında http yi kaldır öyle ver, yanınada ekle http yazıp başına sayfayı açıyorsunuz diye, ben şifreyle giriyorum ama gg dan bir aratın kızlar yaa, memrlr.net te indirme linkleri vardı siteyi tam yazamadım anlamışsınızdır umarım :44: Bu arada neti sınırlı olanlara uyarı kotayı aşabilirsiniz hepsini bir anda indirmek istersenizcanım hepimiz heyecanla nasıl nereden indireceğiz cevabını bekliyor senden link vermek yasak mı bilen var mı ceza almayalım sonra özel mesajda atamıyorum henüz
hadi ama olmazkkiiii seç bir ders kendine, çok ağır olmayan 2-3 saatlik bir programla başla, eğitim bilimlerinden başlıcaksan gelişimi seç mesela, günde bir ünite yavaş yavaş ilerle, bir süre sonra ders çalışmayınca vicdan azabı duyuyorsun gerçektenkızlaaaaarrr bu sınavda bende varım ama bir türlü çalışmaya başlayamıyorum beni motive edin yaaa ne olur kitapları masanın üzerine koydum ama o masaya oturmamak için elimden geleni yapıyorum. ilşk başta çok azimle başlamıştım ama şimdi o azim nerede bir bulsam
daha once link paylastigim oldu cok simdiye kadar hic uyari almadim, uygulanmayan bir yasak olabilir.canım hepimiz heyecanla nasıl nereden indireceğiz cevabını bekliyor senden link vermek yasak mı bilen var mı ceza almayalım sonra özel mesajda atamıyorum henüz
kızlaaaaarrr bu sınavda bende varım ama bir türlü çalışmaya başlayamıyorum beni motive edin yaaa ne olur kitapları masanın üzerine koydum ama o masaya oturmamak için elimden geleni yapıyorum. ilşk başta çok azimle başlamıştım ama şimdi o azim nerede bir bulsam
daha once link paylastigim oldu cok simdiye kadar hic uyari almadim, uygulanmayan bir yasak olabilir.
gel hadi sende azim motivasyon burada. benim 3 gun ust uste ders calistigim vuku bulmamisti buradan okudukca motive oluyorum gelisim psikolojisinden basladim 3 gundur guzel calisiyorum. ustelik iftara misafir alma 13 aylik kizimi bir kac saat parka goturme utu ev silme supurme isleri arasinda
kızlar kpssnotlari.net de bi bakın fena değil notları.uzaktan eğitim iyi ama memrlardan baktım bende indiremedim açılmadı yani.
bu arada 19 kilo vermişsin(nasıl oldu kaç ayda oldu hangi diyeti uyguladın)çok heveslendim bende 8 kilom var fazla bi bebek ev ve ders valla helal olsun azmin isteğinde daim olsun biz boşa şikayet ediyoruz çalşamıyorum diye isteyince oluyormuş demek:26:
aralik 2010 basladim 2011 mayista cuma zayiflama gruplari var KK da ikinci takimdan mezun oldum oradan aldigim motivasyonun buyuk etkisi ve hergun duzenli tempolu yuruyus , plates arti saglikli beslenme ile verdim cok sukur. doyar doymaz yemeyi birakmayi ogrettim vucuduma acikmadanda birsey yememeyi.
8 kilo fazla degil iki ayda cok rahat verirsin
diger topikte soyledigim gibi KK dan aldigim motivasyonla kilolari verdim simdi yine buradan aldigim motivasyonla sinavlari verecegim insaallah. ben yapi olarak surekli motivasyona ihtiyac duyuyorum maalesef lokomotif degilim oyle olmayi cok isterdim.
haydi josse burada hizimiza hiz katalim
Birde tarihi iyi olan arkadaşlar varsa şu soruya bakabilirmi:
Fatih'ten sonra hangi padişah halka,Osmanlı Devletinin vatandaşlar arasında din ve mezhep ayrılığı gözetilmeyeceği teminatını vermiştir?
A)I. Abdülhamit
B)v. Murat
C)III. Selim
D)II. Mahmut
E) Abdülaziz
Şimdi ben yorumumu yazıyorum efendim din ve mezhep ayrılığı olmayacaksa vatandaşlar arasında, bu ilk ıslahat fermanını akla getiriyor ama abdülmecit döneminde ilan edildi ve o şıklar arasında yok, tanzimat fermanında bütün herkes eşit sayılcak gibi bir madde var oda abdülmecit te ilan edildi ama kitabın bir yerinde tanzimat fermanı II. Mahmud tarafından yazıldı ancak dönemin diğer padişahı abdülmecit tarafından ilan edildi diyor ki cevapta II. mahmud:26: ama tam bi açıklama getiremedim ben ya, tarih öğretmeni arkadaşlarımız bir el atıverin şu soruya
site yogun olabilir suan. sende ingilizceciydin degilmi? dun haberlerde duydunuzmu bundan sonra kpss ile beraber brans sinavlarida yapilacakmis. aslindaa gerekli geliyor bana cunku egitim bilimleri dil ogretmenlerine cok hitap etmeyebiliyor, dil ogretim teknikleri farkli bir alan ama yinede insaallah bu yil uygulanmaz yoksa calisilacak konular artacak.süper olur diyete başlayım bende evdeyim nasıl olsa destek çok önemli güzel şeyler paylaşmak,anlatmak,dinlemek herkes bi şekilde hayatla savaşıyor zaten bu savaşı zorlaştırmayan destek olan,yardımcı olan dostluklar kurulabiliyor burada o açıdan seviyorum burayı branş sıralamaları açıklanmış bu arada canım mebin sitesi açılmıyor :26: ingilizce kaçta bakamadım başka bi siteden baktım 71 yazıyordu ama pek inandırıcı gelmedi
ne yalan söyliyeyim daha erken diye düşünüyordum ama sizleri böyle azimli gördükçe çalışma isteğim gelmeye başladı sanırım bugün kendime bir program oluşturayım hemen o zaman. ya aslında evli olmasan bir sorun yok bir sorumluluğun yok otur çalış ama evli olunca çok zor oluyor ev işleri yemek ütü pöfff yani
II. Mahmut diye hatırlıyorum şöyle bir lafı var 2. mahmudun:Osmanlı uyruğunda olan herkese tam bir din ve mezhep özgürlüğü tanıdı. Fermanı : " Tebaamdan Müslümanları ancak Camide, Hıristiyanları Kilisede , Musevileri de Havra'da tanımak isterim" bence d ama tarihçi değilm tabi ama ben olsam d yapardım
arkadaslar ben çalışmayı özledm valla evde oturmak çok zor gelio birde ekimde dogum iznine ayrılacagım nasıl gececek bir yıl evde cocuk bakmakla sıkıcı olmaz mı evt bebgim olsun cok istiyorum ama evde oturmak beni korkutuyo bir işe yaramk gibisi yok
Çalışmak gibisi var mı hem maddi hem manevi özgürlük
Çalışmak gibisi var mı hem maddi hem manevi özgürlük
Branş sınavı olur mu sizce bu yıl söylentiler var kafam karıştı ya belirsizlikten nefret ediyorum...
Canım cevap 2. Mahmut. Yaklaşımın doğru Islahat Fermanı ile yabancılara haklar veriliyor ama bu haklar sadece yabacılara yanı ayrıcalık bi anlamda. Tanzimat Fermanında da eşitlik var ama bu eşitlikler kanun önünde din ya da mezhebe pek vurgu yapmıyor, umarım yardımcı olmuşumdur.Birde tarihi iyi olan arkadaşlar varsa şu soruya bakabilirmi:
Fatih'ten sonra hangi padişah halka,Osmanlı Devletinin vatandaşlar arasında din ve mezhep ayrılığı gözetilmeyeceği teminatını vermiştir?
A)I. Abdülhamit
B)v. Murat
C)III. Selim
D)II. Mahmut
E) Abdülaziz
Şimdi ben yorumumu yazıyorum efendim din ve mezhep ayrılığı olmayacaksa vatandaşlar arasında, bu ilk ıslahat fermanını akla getiriyor ama abdülmecit döneminde ilan edildi ve o şıklar arasında yok, tanzimat fermanında bütün herkes eşit sayılcak gibi bir madde var oda abdülmecit te ilan edildi ama kitabın bir yerinde tanzimat fermanı II. Mahmud tarafından yazıldı ancak dönemin diğer padişahı abdülmecit tarafından ilan edildi diyor ki cevapta II. mahmud:26: ama tam bi açıklama getiremedim ben ya, tarih öğretmeni arkadaşlarımız bir el atıverin şu soruya