bende sizden feyz alır çalışırım diye aranıza katılıyorum arkadaşlar :)
arkadaşlar bende geliyorum aranıza...4 kere kpss ye girdim aldığım en yüksek puan 81,966.ilköğretim mat. öğretmeniyim bu arada..6 aylık bir bebişim var ..dün kpss kursuna kayıt yaptırdım.yeni başlıcam daha hiç çalişmadım bu sene herşeyi unuttum gitti..kursa da ,ilk defa gideceğim evde çalişmam imkansız gibi bişey...c.tesi pazat günleri gidicem..umarım istediğimiz puanları alırızz
benim daha sadece iki dersim bitti kızlar yaumutsuzluğa düşmüyorum ancak bu yaz atanmak istiyorum çok atama yapılcak deniliyor ve ben buna inanıyorum inanmak istiyorum sizce dediklerini yaparlar mı ve şubatta da atama olur mu
teşekkür ederim hepimize kolay gelsinhoşgeldin,kolay gelsin
canım hoşgeldin:) peki normal sıraya göre hangi dersle başlanıyor ben baya bir yabancıyımda ilk hazırlanışım:)
kızlar bu deneme işini bir rutine bağlayalım. 15 te bir en kötü ihtimalle ayda bir filan yapsak iyi olur aslında.
sedefcim sorduklarından sadece 2.si doğru benim,diğerlerini yanlış yaptım ben de.elimden geldiğince açıklayayım.
1.soruyu ben de kaçma yaptım.doğru yapan varsa ben de açıklama bekliyorum
2.soru da dereceli koşullanma çünkü öğretmenin yanında birkaç kez gördüğü görevliyi öğretmenle eşleştiriyor ve ona da koşullanıyor.genelleme demen için öğretmenle diğer uyarıcıyı beraber görmene gerek yok.mesela dersine giren diğer öğretmenlerden de korkuyor deseydi uyarıcı genellemesi diyebilirdik.
3.soruda dediğin gibi canım öğrenci açısından sorduğu için 1.tip ceza oluyor ve artıyor davranış.ben de dikkatli okumayıp öğretmen açısından baktım.
4.soruda haftanın günlerinden sadece cuma günü ödev yapıyor,ayırt edici uyarıcı yani.senin dediğinde bir koşullanma var.
o zaman bu pazartesinden itibaren ihtiyaç tg çözelim yine cumaya kadar. haftasonu soru tartışırızolabilir,pcden çözmek zor oluyor ama yapıcak bişi yok.bir daha ki sefer ihtiyacın tgsini çözmeye ne dersiniz? :)
1. soruda kişi olumsuz bir duruma maruz kaldığı için ceza canım. şıklarda kaçınma olsaydı bu da düşünülebilirdi. kaçma ise eğer maça tekrar gidip de önceden yaşadığı olumsuzluğu hatırlayarak geri dönseydi söz konusu olabilirdi. ama bu soruda bir daha gitmiyor o yüzden kesinlikle kaçma olamaz.umarım anlatabilmişimdir
o zaman bu pazartesinden itibaren ihtiyaç tg çözelim yine cumaya kadar. haftasonu soru tartışırız
yuutisçim çıktısını alabilirsin, ben de kartüşü doldurdum, yazıcıdan çıkartıcam
anladım tatlım sağol
kızlar tekrarlarınızı, not tuttuğunuz defterden mi yapıyorsunuz, yoksa kitaptan mı?
o zaman bu pazartesinden itibaren ihtiyaç tg çözelim yine cumaya kadar. haftasonu soru tartışırız
yuutisçim çıktısını alabilirsin, ben de kartüşü doldurdum, yazıcıdan çıkartıcam
anladım tatlım sağol
kızlar tekrarlarınızı, not tuttuğunuz defterden mi yapıyorsunuz, yoksa kitaptan mı?
tamam o zaman 2012 ihtiyaç tg 1 çözüyoruz bu hafta. gerçi önümüzde 2 gün kaldı çözmek için. hadi kolay gelsin...
durun ya ben gece gece yanlış okumuşum, pazartesiden itibaren başlayacağız demişsiniz, yani 21-25 şubat arası çözeceğiz, şimdi doğru oldu değil mi?
bu arada ben tekrarları soru üstünden yapıyorum. takıldığımda notlarıma bakıyorum, eğer notlarımda yoksa araştırıp yeni not olarak ekliyorum.
20si ile 24ü arası oluyor sanırım,aman tarihi boşver önümüzdeki pazartesi başlıyor işte
benim iki dergim kaldı,hatta eğitimden 2.5denemeye kadar bitirsem iyi olacak.
son iki dergi benim elinde bir süründü bir süründü sorma. aslında çok kolay konulardı sondakiler ama bir türlü bitirememiştim. ama çok şükür eğitim dergilerini kaldırdım rafa bitti. artık. şimdi tarih bakıyorum.
hoşgeldin canım inşallah atanırızarkadaşlar bende geliyorum aranıza...4 kere kpss ye girdim aldığım en yüksek puan 81,966.ilköğretim mat. öğretmeniyim bu arada..6 aylık bir bebişim var ..dün kpss kursuna kayıt yaptırdım.yeni başlıcam daha hiç çalişmadım bu sene herşeyi unuttum gitti..kursa da ,ilk defa gideceğim evde çalişmam imkansız gibi bişey...c.tesi pazat günleri gidicem..umarım istediğimiz puanları alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?