2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

arkadaşlar bende geliyorum aranıza...4 kere kpss ye girdim aldığım en yüksek puan 81,966.ilköğretim mat. öğretmeniyim bu arada..6 aylık bir bebişim var ..dün kpss kursuna kayıt yaptırdım.yeni başlıcam daha hiç çalişmadım bu sene herşeyi unuttum gitti..kursa da ,ilk defa gideceğim evde çalişmam imkansız gibi bişey...c.tesi pazat günleri gidicem..umarım istediğimiz puanları alırızz

bende sizden feyz alır çalışırım diye aranıza katılıyorum arkadaşlar :)

hoşgeldin

sen de hoşgeldin ne güzel minicik bebişin var
umarım hepimiz hedeflediğimiz yerlere ulaşırız.

benim daha sadece iki dersim bitti kızlar yaumutsuzluğa düşmüyorum ancak bu yaz atanmak istiyorum çok atama yapılcak deniliyor ve ben buna inanıyorum inanmak istiyorum sizce dediklerini yaparlar mı ve şubatta da atama olur mu

umutsuzluğa düşme zaten canım,yoksa hevesin gider.evet çok alım olacak diyorlar ama ne kdr doğru bilmiyorum.seçim var iyi alım yapılır diyor kimisi.sözde geçenki şubat alımı da yapılmıcaktı ama maşallah süper alım oldu,inş bir dahaki şubata da böyle olur.

hoşgeldin,kolay gelsin
teşekkür ederim hepimize kolay gelsin

canım hoşgeldin:) peki normal sıraya göre hangi dersle başlanıyor ben baya bir yabancıyımda ilk hazırlanışım:)

istediğin gibi başla canım ama mümkünse önerilen sıralamayla başla çünkü bazı şeyleri önceden öğrenmen gerekebiliyor ama kesinlikle program geliştirmeden başlama derim çok can sıkıcı :S

kızlar bu deneme işini bir rutine bağlayalım. 15 te bir en kötü ihtimalle ayda bir filan yapsak iyi olur aslında.

1. soruda kişi olumsuz bir duruma maruz kaldığı için ceza canım. şıklarda kaçınma olsaydı bu da düşünülebilirdi. kaçma ise eğer maça tekrar gidip de önceden yaşadığı olumsuzluğu hatırlayarak geri dönseydi söz konusu olabilirdi. ama bu soruda bir daha gitmiyor o yüzden kesinlikle kaçma olamaz.umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
olabilir,pcden çözmek zor oluyor ama yapıcak bişi yok.bir daha ki sefer ihtiyacın tgsini çözmeye ne dersiniz? :)
o zaman bu pazartesinden itibaren ihtiyaç tg çözelim yine cumaya kadar. haftasonu soru tartışırız
yuutisçim çıktısını alabilirsin, ben de kartüşü doldurdum, yazıcıdan çıkartıcam

anladım tatlım sağol

kızlar tekrarlarınızı, not tuttuğunuz defterden mi yapıyorsunuz, yoksa kitaptan mı?

Kızlar soru çözüm sayfamız, alt bölüm olarak açılmıştır.
Keyifli paylaşımlar hepimize...

kız başa çıkılmaz çıktı ile.iyi kötü çözücem pcden artık :)
ben katılırım yine çözelim valla
bu arada canım tekrarı notlarımdan yaparım ben,takıldığım yerde de yine onlara bakarım.

tamam o zaman 2012 ihtiyaç tg 1 çözüyoruz bu hafta. gerçi önümüzde 2 gün kaldı çözmek için. hadi kolay gelsin...

tamam o zaman 2012 ihtiyaç tg 1 çözüyoruz bu hafta. gerçi önümüzde 2 gün kaldı çözmek için. hadi kolay gelsin...

durun ya ben gece gece yanlış okumuşum, pazartesiden itibaren başlayacağız demişsiniz, yani 21-25 şubat arası çözeceğiz, şimdi doğru oldu değil mi?
bu arada ben tekrarları soru üstünden yapıyorum. takıldığımda notlarıma bakıyorum, eğer notlarımda yoksa araştırıp yeni not olarak ekliyorum.

20si ile 24ü arası oluyor sanırım,aman tarihi boşver önümüzdeki pazartesi başlıyor işte
benim iki dergim kaldı,hatta eğitimden 2.5 denemeye kadar bitirsem iyi olacak.

20si ile 24ü arası oluyor sanırım,aman tarihi boşver önümüzdeki pazartesi başlıyor işte
benim iki dergim kaldı,hatta eğitimden 2.5 denemeye kadar bitirsem iyi olacak.

son iki dergi benim elinde bir süründü bir süründü sorma. aslında çok kolay konulardı sondakiler ama bir türlü bitirememiştim. ama çok şükür eğitim dergilerini kaldırdım rafa bitti. artık. şimdi tarih bakıyorum.

kızlar ben daha yeni başladım dershaneye dün gelişimin ilk konusunu bitirdi bende bugun kitaptan tekrar okuyup 4 test çözdüm bebekte var zor oluyor ya off umarım toparlayabilirm..sizleri bitirmişsiniz takrar yapıyuorsunuz ne güzell.bugunde yöntem ve tekniker var ders olarak bakalım yarında onu takrar edip testini çözerim

evet kolay konular ama uzun hep ve konu uzadıkça ben sıkılıyorum canım ya.bir an önce bitse de artık sorular üzerinden çalışsam istiyorum.ama sanki şeytan beni engelliyor coğ vat onları da bitirdin mi patia,matı hiç sormuyorum zaten takır tukur çözersin sen onları

kızlar benim eğitim daha bitmedi :26: gk gyden de bitmeyen çok konum var hala, tamamen soru çözümlerine geçmek istiyorum biran önce

hımm anladım kızlar, daha tekrara başlamadım da, ben de notlarımdan tekrar yaparım o zaman, daha verimli olur
ihtiyacın denemesini indirdim, artık pazartesinden sonra bi gün çözerim
kızlar bu arada bişey farkettim. denemenin olduğu klasörün içinden 1 dosya çıktı. kpss ile ilgili diğer kaynaklar adlı bir dosya. orada da ihtiyaç 2011 in eğitim bilimleri gk gy konu anlatımlı ve soru bankası modüler setinin linkleri var. bilginize

Son düzenleme:
hoşgeldin canım inşallah atanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…