• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

ihtiyaç tg 1 çözücez dimi kızlar?

bi daha ki sefere de yargınınkini çözelim nasipse,onun soruları da çok kaliteli oluyor.

evet kolay konular ama uzun hep ve konu uzadıkça ben sıkılıyorum canım ya.bir an önce bitse de artık sorular üzerinden çalışsam istiyorum.ama sanki şeytan beni engelliyor :53: coğ vat onları da bitirdin mi patia,matı hiç sormuyorum zaten takır tukur çözersin sen onları :52:

yok cnm ya genel kültür duruyor. önce onu da eğitim gibi çalışayım dedim ama beceremedim, bir gün o bir gün o olmadı. ben de eğitimi tamamen bitirdikten onra bakarım dedim. işte tarihe başladım. önce onu bitireceğim eğitime başlamadan daha doğrusu bu dergileri almadan önce elimde sadece tarih kitabı vardı ona biraz bakmıştım. şimdi tarihi bitiricem ardından coğrafya onu da bitirince vatandaşlık çalışacağım. bitirdiğim dersle ilgili de soru çözeceğim, en azından programım böyle bakalım umarım uyabilirim, 2 gündür iyi gidiyor. matematik bakmıyorum zaten türkçe de deneme çözerim biraz ilerde diyorum bakalım.

Arkadaşlar ben 1,5 yıl önce 90 alarak atandım.

Beyaz kalem eğitim bilimleri soru bankasını kesinlikle tavsiye ederim.Ama soruları çok zordur. Önce yanlışım çok çıkardı ama insana öğretiyor. Bir de coğrafya vs. kısa konu çalıştıktan sonra son 15 yılın çıkmış sorularını çözdüm çok faydalı oluyor. Bir de Fem yayınlarının denemelerine girdim .Sayısalcı olduğum için dersaneye gitmedeim.

Ama en önemlisi çok değil öz çalışmak . Çok soru çözeyim diye takmadım . Yanlış yaptığım soruları öğrenmeden kesinlikle geçmedim özellikle eğitim .^Memurlar.net yardımcı oluyor çok şey öğrenmede. kolay gelsin . İnş. istediğiniz olur.

Beyaz kalem eğitim bilimleri soru bankasını kesinlikle tavsiye ederim.Ama soruları çok zordur. Önce yanlışım çok çıkardı ama insana öğretiyor. Bir de coğrafya vs. kısa konu çalıştıktan sonra son 15 yılın çıkmış sorularını çözdüm çok faydalı oluyor. Bir de Fem yayınlarının denemelerine girdim .Sayısalcı olduğum için dersaneye gitmedeim.

Ama en önemlisi çok değil öz çalışmak . Çok soru çözeyim diye takmadım . Yanlış yaptığım soruları öğrenmeden kesinlikle geçmedim özellikle eğitim .^Memurlar.net yardımcı oluyor çok şey öğrenmede. kolay gelsin . İnş. istediğiniz olur.

beyaz kalemi geçen sene ben de çözmüştüm ancak genel kültürünü. sorular ya çok basit ya da çok ayrıntıydı ama eğitim bilimlerini hiç görmemiştim aklımızda bulunsun sağolun tavsiyeleriniz için.

Kızlar soru çözüm başlığına eğitim bilimleri için başlık açıp, soru çözebilirsiniz..

ben de Fem in dersanesini bir arıyım bakalım aklımdaydı zaten.diğerleri çok uzak kalıyor kara kara düşünüyordum.Kitap tavsiyen için de tşkler :34:

Kızlar soru çözüm başlığına eğitim bilimleri için başlık açıp, soru çözebilirsiniz..
tamam :34: gerçi çok fazla paylaşmıyoruz canım,burası bizi idare ediyordu :1:

Son düzenleme:

bendedershaneye başladım yeni beyaz kalemin yayınlarını kullanıyorlar senin beğenmene sevindim ki bende de hep o var hehehe

benimde gelişiim psikolojisi bitti. öğrenme psikolojisindeyim. daha diğerleri duruyor:(( nasıl ders çalışıyorsunuz kızlar. hergün bütünkonulara bakabiliyor musunuz? Matematikle aranız nasıl peki:( benim çok kötü de

benimde gelişiim psikolojisi bitti. öğrenme psikolojisindeyim. daha diğerleri duruyor:(( nasıl ders çalışıyorsunuz kızlar. hergün bütünkonulara bakabiliyor musunuz? Matematikle aranız nasıl peki:( benim çok kötü de

bütün konulara değil de her gün 2 dersin konusuna bakıyorum ben.bazen 3 oluyor,tabi uzunluklarına bağlı.matematik de her gün olmasa da çalışıyorum.benim de iyi değil,ama bu sene baya yol katettim eşim sağolsun :16: tabi sonuçlarını bol bol deneme çözünce görücez.

bütün konulara değil de her gün 2 dersin konusuna bakıyorum ben.bazen 3 oluyor,tabi uzunluklarına bağlı.matematik de her gün olmasa da çalışıyorum.benim de iyi değil,ama bu sene baya yol katettim eşim sağolsun :16: tabi sonuçlarını bol bol deneme çözünce görücez.

bende matematiğe ufak ufak basladım ama soru çözmeyince unutuyorsun. hergün soru çözmeliyim. peki günde kaç soru çözüyorsun?

bende matematiğe ufak ufak basladım ama soru çözmeyince unutuyorsun. hergün soru çözmeliyim. peki günde kaç soru çözüyorsun?

vallahi canım işte her gün mat bakamıyorum.konuları bitiremedim zaten daha.hiç saymıyorum kaç çözdüğümü,aman aman da soru çözümüne başlayamadım hiç bir derste,konu bitimleri ardından çıkmış soruları ve ardından 1-2 tane ek test çözüyorum.

vallahi canım işte her gün mat bakamıyorum.konuları bitiremedim zaten daha.hiç saymıyorum kaç çözdüğümü,aman aman da soru çözümüne başlayamadım hiç bir derste,konu bitimleri ardından çıkmış soruları ve ardından 1-2 tane ek test çözüyorum.

Teşekkür ederim canım bilgilerin için:)

denemeyi çözen var mı :6:
ben fena grip olmuşum, yataktan kalkamıyorum :2:
attım telefona ders mp3 lerini, dinliyorum ben de
ne kadar çalışkanım yaa :27:
sırf yatakta canım sıkıldığından sardım :24:

Back