Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 öğretmenleri çalışma kampı =)
- Konu Sahibi josse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
kızlar şu Kolb'un öğrenme stillerini bir türlü akılda tutamıyorum, kolay akılda kalması için bir kodlama filan yapan var mı? bir yardımcı olsanız çok sevineceğim....
ben de sıkıntılıyım bu konuda.geçenki denemede de yanlış yaptım.2010da da çıkmış sanırım nasıl da akılda tutucaz şunları bilmem nete şöyle bir bakındım canım bir kavram haritası buldum belki işimize yarar.
ben de sıkıntılıyım bu konuda.geçenki denemede de yanlış yaptım.2010da da çıkmış sanırım nasıl da akılda tutucaz şunları bilmem nete şöyle bir bakındım canım bir kavram haritası buldum belki işimize yarar.
Eki Görüntüle 351656
süper bir şeymiş bu ya ellerine sağlık...
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
süper bir şeymiş bu ya ellerine sağlık...
önemli değil canım,ben paylaştım kim hazırladıysa güzel olmuş :)
bu arada buna kavram karikatürü desek daha iyi olur dimi
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
deneme sonucum
88 doğru
22 yanlış
10 boş
üff ben son seneye geçene kadar deneme çözmicem :18:
2 şık arasında kaldıklarım çok var. şu yanlışlarıma bi bakiim..
cancağızım senin ilk denemelerin daha,böyle olması normal.
ben yarın çözmeyi düşünüyorum,son iki konum kaldı eğitimi bitirmeye.dün hiç bakamadım ders gündüz misafirlerim vardı,akşam da ben gittim benden daha yeni evli bir çifte,yani dün kaytarma günüydü
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
cancağızım senin ilk denemelerin daha,böyle olması normal.
ben yarın çözmeyi düşünüyorum,son iki konum kaldı eğitimi bitirmeye.dün hiç bakamadım ders gündüz misafirlerim vardı,akşam da ben gittim benden daha yeni evli bir çifte,yani dün kaytarma günüydü
dersimi bitirdim hadi denememi çözeyim dedim ama yine bir sürü yanlışım çıktı özellikle öyt ve gelişimde.öğrenmeyi iyi yaptım buna sevindim en azından.
93 d
25 y
2 boş
sanırım pcde çözmek benim konsantremi çok bozuyor
canım pcde konsantre olunmuyor, sen bu doğruların üstüne bi 10 doğru ekle bence çünkü şıkları falan de elemek gerekiyor, çok kavram var. mutlaka önünde çizip karalamaya benzemiyo yanii
fem dersanesinde sınav varmış, türkiye geneli. mezunlar girebiliyo mu bilmiyorum ama haberin olsun canım. ben yazıldım. hem 3. sınıflardan giren çok varmış, onların arasında bi sıralamamı göreyim dedim
dersimi bitirdim hadi denememi çözeyim dedim ama yine bir sürü yanlışım çıktı özellikle öyt ve gelişimde.öğrenmeyi iyi yaptım buna sevindim en azından.
93 d
25 y
2 boş
sanırım pcde çözmek benim konsantremi çok bozuyor
yutıs canım benım benzer şeyleri bende yaşıyorum bi iniyor bi çıkıyor netler.benm hala 30 dan fazla yanlışım çıktığı denemeler oluyor.hiç dert etme.iyi analıiz ete öyleki yanlış yaptığın soruları tekrar karşılaşınca yanlış yapma ihtimalin olmasın.onlar cepte olsun
olcak inşallah.. sıkma canını hızını artırarak devam
Son düzenleme:
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
canım pcde konsantre olunmuyor, sen bu doğruların üstüne bi 10 doğru ekle bence çünkü şıkları falan de elemek gerekiyor, çok kavram var. mutlaka önünde çizip karalamaya benzemiyo yanii
fem dersanesinde sınav varmış, türkiye geneli. mezunlar girebiliyo mu bilmiyorum ama haberin olsun canım. ben yazıldım. hem 3. sınıflardan giren çok varmış, onların arasında bi sıralamamı göreyim dedim
ücretsiz mi canım bir de hangi tarihte?
ben geçenlerde aradım girebiliyorum ama 15 denemeye 165 tl dedi bir de peşin veriyormuşsun parayı.dedim ben size uğrarım ama uğramıcam çünkü pahalı oluyor,burdan pcden çözerim daha iyi.eğer bu dediğin mümkünse eşime bir sordurayım.
yutıs canım benım benzer şeyleri bende yaşıyorum bi iniyor bi çıkıyor netler.benm hala 30 dan fazla yanlışım çıktığı denemeler oluyor.hiç dert etme.iyi analıiz ete öyleki yanlış yaptığın soruları tekrar karşılaşınca yanlış yapma ihtimalin olmasın.onlar cepte olsun
olcak inşallah.. sıkma canını hızını artırarak devam[/COLOR][/B]
hızımı artırıcam inş jossem,gygk iki dergim kaldı onları da hak edeyim bir daha bol bol soru..yaw ev ödevlerinin sorulduğu soruları dahi yanlış yapıyorum neyi kaçırıyorum anlamıyorum muck
- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
ücretsiz mi canım bir de hangi tarihte?
ben geçenlerde aradım girebiliyorum ama 15 denemeye 165 tl dedi bir de peşin veriyormuşsun parayı.dedim ben size uğrarım ama uğramıcam çünkü pahalı oluyor,burdan pcden çözerim daha iyi.eğer bu dediğin mümkünse eşime bir sordurayım.
hızımı artırıcam inş jossem,gygk iki dergim kaldı onları da hak edeyim bir daha bol bol soru..yaw ev ödevlerinin sorulduğu soruları dahi yanlış yapıyorum neyi kaçırıyorum anlamıyorum muck
canım yarınmış sınav. ama bende daha dün yazıldım, belki hala yazılabiliyosundur. ücretsiz. seansları 9,12,15. 12 seansı dolmuş.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
canım yarınmış sınav. ama bende daha dün yazıldım, belki hala yazılabiliyosundur. ücretsiz. seansları 9,12,15. 12 seansı dolmuş.
öğlen uykusu çektim şaka gibi eşime söyledim yer varsa yazdırır bakalım.sadece eğitim mi ya da gygk mi canım
- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
öğlen uykusu çektim şaka gibi eşime söyledim yer varsa yazdırır bakalım.sadece eğitim mi ya da gygk mi canım
canım 60 gk-gy, 60 eğitimmiş
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
femin denmelrini çok beğeniyorum ,çok kaliteli oluyor kızlar kaçırmayın ben giremiyorum buralarda dershane yok.ama netten çıkartıp çözcem
bana da uzak dersaneler,fem de paracı çıktı
canım 60 gk-gy, 60 eğitimmiş
ilginçmiş canım teşekkür ederim haber verdiğin için,eşim yazdırmış 9dakine giricem ben.
- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
bana da uzak dersaneler,fem de paracı çıktı
ilginçmiş canım teşekkür ederim haber verdiğin için,eşim yazdırmış 9dakine giricem ben.
başarılar canım
sonunda denemeyi çözdüm ama ne çöme anlatamam. benim ufaklık bilgisayarı kapatıyor, sayfayı değiştiriyor, zaten netbook da çözmeye çalışıyorum çok zor oldu bu sefer. 14 yanlış 1 boşum var. sonuç her şeye rağmen çok iyi geldi bana.(ama itiraf edeyim 6-7 sorunun şıkkını yazarken yanlış geçirmişim deftere, hatalarımı incelerken farkettim. onları da sayarsak 21 yanlış filan oluyor yine fena değil.)
canı sen soru bankalarına başladın mı? ben daha testleri bitirmeye çalışıyorum.
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
başarılar canım
tşkler sana da canım
canı sen soru bankalarına başladın mı? ben daha testleri bitirmeye çalışıyorum.
sadece matın soru bankasına baktım canım birkaç konuda.diğerlerine başlamadım daha.çek kopartlardan da az çözdüm onlar da duruyor sayılır
- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
kızlar çözdüğümüz denemeden sorum var size;
31.soru..ben e yaptım çünkü daha beyin fırtınasına başlamadan öğretmen belli bir süre sınırlaması vermiyor muydu? mesela 5dk içinde aklınıza geleni söyleyin der gibi.
bir de 114. M öğrencisi nasıl reddedilen oluyor anlamadım.ona bakılırsa birkaç öğrencide var bu kendisi seçmiş birisini ama o kişi seçmemiş onu.ben c dedim k ve l karşılıklı çekendir diye.yanlışım nerede
31.soru..ben e yaptım çünkü daha beyin fırtınasına başlamadan öğretmen belli bir süre sınırlaması vermiyor muydu? mesela 5dk içinde aklınıza geleni söyleyin der gibi.
bir de 114. M öğrencisi nasıl reddedilen oluyor anlamadım.ona bakılırsa birkaç öğrencide var bu kendisi seçmiş birisini ama o kişi seçmemiş onu.ben c dedim k ve l karşılıklı çekendir diye.yanlışım nerede