Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bahanem var
yazıcımın kartüşü bitmiş, onu doldurtunca yazıcıdan çıkarıp çözcem inş
pc den çözemiyorum
yediiklim tg1- 2012 Eğitim bilimleri
doğru sayısı: 97
yanlış sayısı: 21
boş: 2
NET: 91,75
durumumu hiç beğenmedim kızlar
daha çok çalışmam gerek çokkkk
80 d
25 y
15 b
off ilk kez çözdüğüm kpss denemesiydi bu, ne biçim bi başlangıç yaptım ama..
iyi ki bu yıldan çalışmaya başlamışım :18: seneye başlasaydım çalışmaya benden bi şey olmazdı.
bu arada ilk sorular öyt nin konuları mıydı kızlar?
ölçme dışında sorucağım çok soru var, şu açıklamalara bi bakiim. anlamadıklarımla hafta sonu sizlerleyim
yediiklim tg1- 2012 Eğitim bilimleri
doğru sayısı: 97
yanlış sayısı: 21
boş: 2
NET: 91,75
durumumu hiç beğenmedim kızlar
daha çok çalışmam gerek çokkkk
kızlar pegem türkiye geneline giren varmı , varsa nasıl buldunuz , benim konularım mart sonuna ancak bitecek gibi görünüyor, o yüzden denemeler ancak moralimi bozuyor hemde çok bozuyor...
80 d
25 y
15 b
off ilk kez çözdüğüm kpss denemesiydi bu, ne biçim bi başlangıç yaptım ama..
iyi ki bu yıldan çalışmaya başlamışım :18: seneye başlasaydım çalışmaya benden bi şey olmazdı.
bu arada ilk sorular öyt nin konuları mıydı kızlar?
ölçme dışında sorucağım çok soru var, şu açıklamalara bi bakiim. anlamadıklarımla hafta sonu sizlerleyim
sağol canım, dediğin gibi önümde uzun zaman var 2013 de gircem ben, zaten öyt ve program geliştirme çalışmamıştım. çalışmadığımdan onlardan çok boş bıraktım. önce o konuların çalışmalarını bitireyim, sonra da yanlışlarımın analizini çıkarıp onları tekrar edeyim.bence bunu ilk deneme olarak düşün hem önünde daha çok zaman var. bence biraz boşun fazla tavsiyem hangi konulardan boş ve yanlış olduğunun analizini yap çalışmalarını ona göre devam ettir.
vallahi canım ben bu denemeyi çözünce kendimi ilk defa deneme çözüyormuşum gibi gördüm o yüzden sen morali bozma,daha yeni başladın ilerleticeksin.ilk sorular program geliştirmeydi canım.
bu arada denemem fiyasko ile sonuçlandı,hiç yazmiyim sonucunu acaip yanlışım çıktı fena moralim bozuldu.ders ders inceleyip nerelerde hatam var onu görmeliyim.kendimi toparlamam lazım acilen
gene bugünde yattım bakalım halimiz nice olacak
cnm senin branşın neydikızlar denemeyi(sonunda)bugün sabaha karşı yapabildim(ufaklıktan ancak vakit buldum) biraz öncede kontrol ettim.
99 doğru
20 yanlış
1 boş
yani 94 net. fena sayılmaz. ancak yanlışlarımı daha kontrol edemedim. birazdan işe gideceğim artık akşama bakacağım nerelerde yanlış yapmışım. bu arada ilk sorular biraz moralimi bozdu. bir de Rescorle diye bir adam varmış onu öğrenmiş oldum, boş sorum o bakalım ne yapmış onu da akşam öğrenirim.
herkese iyi günler...
kızlar denemeyi(sonunda)bugün sabaha karşı yapabildim(ufaklıktan ancak vakit buldum) biraz öncede kontrol ettim.
99 doğru
20 yanlış
1 boş
yani 94 net. fena sayılmaz. ancak yanlışlarımı daha kontrol edemedim. birazdan işe gideceğim artık akşama bakacağım nerelerde yanlış yapmışım. bu arada ilk sorular biraz moralimi bozdu. bir de Rescorle diye bir adam varmış onu öğrenmiş oldum, boş sorum o bakalım ne yapmış onu da akşam öğrenirim.
herkese iyi günler...
tebrikler canım bence güzel bi sonuç, hem senin için de verimli olmuş bu deneme, sevindim bak rescorle yi öğrenmiş oldun
cnm senin branşın neydi
:44: