cnm çook teşekkürlerverilenlere göre fiyatta iyiymiş aslında peşin ödenmesinin dışında
:79::79:
aynen canım,o kdr parayı bir anda vermek baya zorluyor..2012de atansak da değse her şeye
Arkadaşlar eğitimden yargı modüler setim var.. sizce konu anlatımı için yeterli olurmu bir kaynak..onu bitirince hep soru mu çözeyim yoksa başka bi kaynakta bitirmelimiyim..
Bu arada eğitimden uzman kariyer 3300 lük soru bankasını çözmeden sınava girmeyin.. geçen sene o kitaptan bir iki soru çözdüm hep yanlış çıktı moralim bozuldu ve bıraktım.. ama sınava girince keşke çözseydim demiştim çünkü aynı gariplikte sorular çıkmıştı.. yani sınava uygun sorular var içinde..
Arkadaşlar eğitimden yargı modüler setim var.. sizce konu anlatımı için yeterli olurmu bir kaynak..onu bitirince hep soru mu çözeyim yoksa başka bi kaynakta bitirmelimiyim..
Bu arada eğitimden uzman kariyer 3300 lük soru bankasını çözmeden sınava girmeyin.. geçen sene o kitaptan bir iki soru çözdüm hep yanlış çıktı moralim bozuldu ve bıraktım.. ama sınava girince keşke çözseydim demiştim çünkü aynı gariplikte sorular çıkmıştı.. yani sınava uygun sorular var içinde..
merhaba kızlar, benim de bu sene ikinci girişim olacak. ama hiç çalışmadım sayılır. arada sırada matematik çalışıyorum o kadar.
hiç hevesim yok çalışmaya.
bölümüm de türkçe, 89la kapattı bu sene.
işim zor galiba. :18:
ingilizceci var mı??
bu akşam öğrenme psikolojisinden 200 soru çözdüm
ne zamandır hiç çalışamıyorum ailevi çok zor günler geçiriyorum bari bunu yapayım dedim bu gece
ben böyle zamanlarda kendimi derde vereyim de bazı şeyleri unutayım diyemiyorum
tam tersi oluyo
bu akşam öğrenme psikolojisinden 200 soru çözdüm
ne zamandır hiç çalışamıyorum ailevi çok zor günler geçiriyorum bari bunu yapayım dedim bu gece
ben böyle zamanlarda kendimi derde vereyim de bazı şeyleri unutayım diyemiyorum
tam tersi oluyo
ingilizceci var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?