Başınsağolsun yuutis,
Haklısın insanın kendi evinde kendi düzeninde olması da güzel.Amaaaan diyorum artık tek derdim kpss olsunDün yazarak .alışmaya başladım bugün de kaldığım yerden devam.Bi de şu uyku düzenimi yoluna sokabilsem...Sabahlara kadar gözüme damla uyku girmiyor doğal olarak öğlen uyanıyorum tek başına olunca tembelliğğe iyice alışıyor insan
habertürk ihtiyaç kampanyası !!
kızlar ben kupon biriktirmeye başladığımda kayıt için sms yoluyla oluyor die okumuştum gazetede ve sadece sms atarak kayıt oldum onay mesajı da geldi.bugün kardeşime gazete aldırdığım yerde adam sözleşme kayıt fln cart curt bişiler söylemiş.ben ztn smsı gondrirken alacagım şubeyıde eklemıstım msja, şu konuda benı bı aydınlatsanız illa ki şubeye gtmek mı gerekıo
habertürk ihtiyaç kampanyası !!
kızlar ben kupon biriktirmeye başladığımda kayıt için sms yoluyla oluyor die okumuştum gazetede ve sadece sms atarak kayıt oldum onay mesajı da geldi.bugün kardeşime gazete aldırdığım yerde adam sözleşme kayıt fln cart curt bişiler söylemiş.ben ztn smsı gondrirken alacagım şubeyıde eklemıstım msja, şu konuda benı bı aydınlatsanız illa ki şubeye gtmek mı gerekıo
hoşgeldin :) geç değil sonuçta başlarsın hemencik,sıkma canını
hoş geldin dolunayyyydaha kaç ay var başla rahat rahat yetişir konuların sıkıntı,belirsizlik zaman kaybı en kısa zamanda toparlan canım
canım sms yoluyla yeterli oluyor. hatta ben geçen sene murat yayınlarını toplıcaktım. sms ile kayıt olmuştum, sonra başımızdan bi kaza geçti kuponlar yalan oldu, oraya gidip de kayıt falan da yaptırmamıştım, sadece sms le kayıt olmuştum. hastaneden çıktık bi kaç gün sonra evime kargo geldi, böyle böyle kampanyaya başvurmuşsunuz, kitapları getirdik diye.. tabii ben almadım, kupon toplayamamıştım çünkü. sonuç olarak yani smsle yeterli oluyor canım
kızlar ben okullar açıldığından beri hiç çalışamıyorum yaa.. sabahın köründe kalkıyorum, çok halsiz oluyorum. halsizlikle ilgili tavsiye edebileceğiniz bi bitki çayı var mı?
cnm çk saol adam yine de hatrlatmak istemiş sanırım tşklerGazetelerin kampanyası olursa yine haberdar edelim birbirimiz bari
Halsizlik için 'kelin ilacı olsa başına sürer modundayımama sanırım daha tam motive olamadık,ben şunu farkediyorum, oturup çalıştığım zaman devamı gelio ama otrmak mesele ,sonuçta halsiz olup vazgeçemediğimiz çok şeyi yapmaya devam ediorus:95:
evet canım yararlanalım bu kampanyalardan, valla ekonomik olarak çok rahatlatıyolar bizi sağ olsunlar
ben bu akşam misafir olarak kayıt olduğum sanal akademi net in türkçe dersine girdim. güzeldi, verimliydi.
dediğin gibi bi kere başına oturunca gerisi geliyo, hatta ben ders çalıştıktan sonra çok huzurlu oluyorum. ama o masaya oturana kadar da işte ohooo
bi de ben 2013 de giricem, önceleri büyük bi çalışma hırsı vardı, şimdi hırs yerine rahatlık geldi. nasılsa 2 sene var deyip bırakıyorum. ama okulda hiç iyi eğitim dersleri almıyoruz ve nerdeyse 1,5 yıl kaldı, seneye dersaneye de gitmicem, çalışmam lazım :84:
Şu sanal akademi olayı çok iyiymiş ama kota sorunu var bizde o yüzden üye olmadım
Bayanlar bir de yayınların türkiye geneli denemeleri olduğunda birbirimizi haberdar edelim,ben bir ara dershaneleri arayıp sorucam.bazıları ücretsiz oluyor onlara mutlaka girmek lazım.
Benim de dün yediiklim dergilerimin ilk postası geldi,bugün ders çalışmaya onlardan devam edicem hadi bakalım bismillah
Herkese kolay gelsin,zihniniz açık olsun
Slm kızlar uzun zamandır uğrayamadım topiğe
malesef 14 haftalık bebeğimi kaybettim
daha yeni kendimi toparlayabiliyorum
dün akşam eğitimde kaldığım yerden devam ettim
sizde durumlar nasıl
millet nerede ya kimse çalşmıyor mu:26: yuutis hocam ben yeni ne bulduysam paylaşmaya çalışıyorum burda denemelerden haberim olursa yazarım tabisayfadan soğudum ya çok cansız:44: sanal akedemiye gelince 3 ekimde gelmesi gereken mesaj 4 ekimde geldi ve hala giremedim dolayısıyla önyargı oluştu ben videodan çalışabilenlerden değilim zaten.kitaptan okuyup öğrendikten sonra tekrar amaçlı dinleyebilirim ancak mp 3 te.oturup dakikalarca aynı konun
etrafında dönemiyorum.kendi başıma 2 kaynaktan çalışıp bol tekrar ve soru başka türlü video falan benim yapabileceğim şeyler değil
cnm yediiklim dergileri hakkında bilgi verirmisin,kaç sayı,fiyatı nası,toplumu geliyo,bide memmunmusun?:44::44:
kolay gelsin
Slm kızlar uzun zamandır uğrayamadım topiğe
sizde durumlar nasıl
sevindim yuutis hocam benden bi tane daha varmişbende her gün uğramaya çalşıyorum.son zamana kalıp sıkşmayım diye devam ediyorum,mecburen yediiklimi bende düşünüyorum hocam ama ücret çok geldi bakalım elimde var bişeler onlar bitsin sonra alırım umarım
dershanelrin tg girmek iyi olurdu ama bulunduğum yerde dershane bile yok
aynen canım ama benim net kotalı baya geçmiş, bu akşamkine katılmıcam galibane güzel sen erken uyanmışsın benim bu yıl 3,girişim olucak,ing nin puanı 80 e fırladı çoğu kişi açıkta şu an arkadaşlarımdan.
Bu arada ben de o sanal akademi dersindeydim evet hoca ii anlatıo ama ben bu yıl kursa fln gdıp para harcayamam bak ne guzel böle mısafr mısafr ıdare etces ztn vıdeolar var nette onlarla tkılıorum
canım benim de net kotalı, sınırsız istiyorum yaa :84: her ay azar azar ihtiyacın videolarını indiriyorum işteŞu sanal akademi olayı çok iyiymiş ama kota sorunu var bizde o yüzden üye olmadım
Bayanlar bir de yayınların türkiye geneli denemeleri olduğunda birbirimizi haberdar edelim,ben bir ara dershaneleri arayıp sorucam.bazıları ücretsiz oluyor onlara mutlaka girmek lazım.
Benim de dün yediiklim dergilerimin ilk postası geldi,bugün ders çalışmaya onlardan devam edicem hadi bakalım bismillah
Herkese kolay gelsin,zihniniz açık olsun
canım bana da 4 ekimde geldi, akşamkine kayıt olduysan onların dersleri zaten 4 ekimde başladı. ben önce videodan izliyorum, izlerken not alıyorum. sonra kitaptan tekrar gibi bi okuma yapıyorum, sonrasında bol sorumillet nerede ya kimse çalşmıyor mu:26: yuutis hocam ben yeni ne bulduysam paylaşmaya çalışıyorum burda denemelerden haberim olursa yazarım tabisayfadan soğudum ya çok cansız:44: sanal akedemiye gelince 3 ekimde gelmesi gereken mesaj 4 ekimde geldi ve hala giremedim dolayısıyla önyargı oluştu ben videodan çalışabilenlerden değilim zaten.kitaptan okuyup öğrendikten sonra tekrar amaçlı dinleyebilirim ancak mp 3 te.oturup dakikalarca aynı konun
etrafında dönemiyorum.kendi başıma 2 kaynaktan çalışıp bol tekrar ve soru başka türlü video falan benim yapabileceğim şeyler değil
canım başın sağolsun, meleğin cennette şu anda..Slm kızlar uzun zamandır uğrayamadım topiğe
sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?