• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

canım 12 sayı gygk,12 sayı da eğitim konu anlatımı bunlar.ikisinden de soru bankaları var.20 adet deneme var.kavram haritaları var.bir de yaprak test var.
fiyatı 150tl peşin ödeniyor. ayrıca ufak hediyeler var 2011 çözümlü sorular,bazı ders notları falan.önce hediyeleri geldi.dierleri de 3 postada gelicekmiş.ilk postam dün geldi.bu sabah program geliştirme ve vatandaşlık çalıştım benim hoşuma gitti açıkçası.
sana da kolay gelsin :34:[/QUOTE]

cnm çook teşekkürler:52: verilenlere göre fiyatta iyiymiş aslında peşin ödenmesinin dışında:34:

:79::79:

Arkadaşlar eğitimden yargı modüler setim var.. sizce konu anlatımı için yeterli olurmu bir kaynak..onu bitirince hep soru mu çözeyim yoksa başka bi kaynakta bitirmelimiyim..

Bu arada eğitimden uzman kariyer 3300 lük soru bankasını çözmeden sınava girmeyin.. geçen sene o kitaptan bir iki soru çözdüm hep yanlış çıktı moralim bozuldu ve bıraktım.. ama sınava girince keşke çözseydim demiştim çünkü aynı gariplikte sorular çıkmıştı.. yani sınava uygun sorular var içinde..

Arkadaşlar eğitimden yargı modüler setim var.. sizce konu anlatımı için yeterli olurmu bir kaynak..onu bitirince hep soru mu çözeyim yoksa başka bi kaynakta bitirmelimiyim..

Bu arada eğitimden uzman kariyer 3300 lük soru bankasını çözmeden sınava girmeyin.. geçen sene o kitaptan bir iki soru çözdüm hep yanlış çıktı moralim bozuldu ve bıraktım.. ama sınava girince keşke çözseydim demiştim çünkü aynı gariplikte sorular çıkmıştı.. yani sınava uygun sorular var içinde..

şuan elimde o kitap var ve yanlışlar alıp başını gidiyor:78: konu anlatımına gerek yok hocam bence soru bankası al. ben öle yapcam:68: ama şunuda düşünüyorum hocam sınava 3 4 ay kala yediklim eğitim b. alıp bakadabilirim.konular otursun önce.gk gy zaten değişmiyor vatandşlık hariç

konu anlatımı için bence bir kaynak yeterli yargı da iyidir zaten,kaynaklar bazen farklı şeyler anlatıyorlar kafa karıştırıyor bu da.jossenin dediği gibi soru çözme olayını farklı kaynaklardan yapabilirsin,değişik bir terim geçtiğinde onu da araştırırsın.
uzmankariyeri soru çözme faslına geçince ben de alabilirim o halde,ay heyecan bastı :66::66:

egtm için yediiklim daha anlaşılır ,gk gy içinde ihtyaç konu anlatım
Soru bankaları ne bulursak çözmek lazım,tg denemeleri mutlaka çözülmeli...

merhaba kızlar, benim de bu sene ikinci girişim olacak. ama hiç çalışmadım sayılır. arada sırada matematik çalışıyorum o kadar.
hiç hevesim yok çalışmaya.
bölümüm de türkçe, 89la kapattı bu sene.
işim zor galiba. :18:

merhaba kızlar, benim de bu sene ikinci girişim olacak. ama hiç çalışmadım sayılır. arada sırada matematik çalışıyorum o kadar.
hiç hevesim yok çalışmaya.
bölümüm de türkçe, 89la kapattı bu sene.
işim zor galiba. :18:

geçen yıl çok mu çalıştın belki ondan hevesin kaçmıştır.ama kaçmasın bilgilerin tazeciktir yeniden güdüle kendini bir şekilde.

pek de çok çalışmadım aslında :)
benim matematiğimde sorun var ya.
ama az önce çalıştım.
hiç kalkmadan 30 soru çözdüm, kendimle gurur duyuyorum :64:

Oooo süpersin :66: ben de akşam üstü 20 soru çözdüm ama tek konu bölme ve bölünebilme.
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın aminnn :34:

ben de 15 tane daha çözdüm :))
bölme bölünebilmeyi karıştırıyorum ben hep. şu an kesir problemlerini çalışıyorum.
ama farkettim ki çözdükçe alışıyorum, daha çabuk çözmeye başlıyorum soruları.
inşallah hepimiz 95 alırız :62: :64: :66:

bu akşam öğrenme psikolojisinden 200 soru çözdüm
ne zamandır hiç çalışamıyorum ailevi çok zor günler geçiriyorum bari bunu yapayım dedim bu gece
ben böyle zamanlarda kendimi derde vereyim de bazı şeyleri unutayım diyemiyorum
tam tersi oluyo :59:

ingilizceci var mı??

ben varım:91:

ne zamandır hiç çalışamıyorum ailevi çok zor günler geçiriyorum bari bunu yapayım dedim bu gece

en doğrusunu yapmışsın canım başetmek çok güç ama bi şekilde atlatmak şart:10: daha kpssye 2 yılın var o bilinç şimdiden oturmuş sende mantıklı bi kızsın.oturdum ağladım,sızladım desen şaşırırdım,kızardım:82:

Rabbim hepmizin sıkıntılarını mutluluğa çevirsin inşallah...

maşallah iyi gidiyorsun,böyle devam et.çalışmalarının meyvesini de alırsın inş :66:

ingilizceci var mı??

ben de varım :49:

merhaba kızlar benimde bölümüm biyoloji öğretmenliği,dershanem geçen hafta başladı ama ben hala ders çalışmaya başlayamadım.motivasyon sıfır,ne yapacağım bilmiyorum:31:
aranızda biyoloji öğretmeni var mı başka?

Back