2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

Hepinize kolay gelsin kızlar:)ev isleri,cocuklar derken bu yil hazirlanicam kpss ye. Gecen yil evde motive olamadim dersaneyede gidecek vakit yokt.internet ortaminda canlu olarak derslere katilicam kacirdigim derslerinde videosunu izleyebilicem.dersler 3 ekimde basliyo..bu yontemi deneyen varmi faydasini gorurmuyum??cevap bekliyorum..ii calismalar

kızlar elinde ihtiyaç uzaktan eğitim videolarından Matematik,Türkçe ve Coğrafya derslerinin videoları var mı?Diğer dersleri indirdim ben de kalanları netten de araştırdım yok
siz ne düşünüyorsunuz ihtiyacın uzaktan eğitim sistemi hakkında?2012 derslerine kayıt olup olmama konusunda kararsızım..

sen kayıt oldun mu?ben de düşünüyorum kayıt olmayı ama tam karar veremedim.

Arkadaslar ben cok arastirdim.ihtiyacin programi gunde 2 saat ve subat sonu bitiyo ders saatlari cok az.sanal akedemiye kayit oldum ben ders saatleri neredeyse 2 kati,temmuzun 1 inine kadar devam ediyo ve fiyatida daha uygun

kızlar sanal akademi net te verilen derslere 3 ekim 9 ekim tarihlerinde misafir olarak katılabiliyormuşuz. Siteden misafir kayıt formu doldurun sizde faydalanın.

mrb benimde bir yaşnda oğlum var bu yıl kpss ye hazırlancam ama nasıl bilmiyorum çok zor . depresyona girdim . sen mat. çalışmaya gün ayarlamadın sanırım

mrb benimde bir yaşnda oğlum var bu yıl kpss ye hazırlancam ama nasıl bilmiyorum çok zor . depresyona girdim . sen mat. çalışmaya gün ayarlamadın sanırım

evet matematik çalışmıyorum şimdilik çünkü yıllardır dersanede matematik derslerine girdim..son zamanlarda genel bi tekrar yapsam yeter diye düşünüyorum..benim sorunum coğ ve tarih..ne zor dersler ya....

helpppp:18:

bilinen ve gözlenebilen herhangi bir dış uyarıcı olmadan;yürümek takla atmak,dans etmek gibi içten gelen veya kendliğnden ortaya çıkan davranşlar nedir?(cvp anahtarında bi yanlşlık var bence:26:)

a.refleks
b.içgüdü
c.klasik davranış
d.tepkisel davranş
e.edimsel davranış

ben yanlış yaptım:26:

sen ne yapmıştın canım? ben ya içgüdü ya edimsel olabilir diye düşündüm.ama içgüdüyü irdeleyince şöyle dedim sonuçta herkes takla atamaz dans edemez türe özgü bişi değil yani.bir de daha çok hayvanlar için kullanıyoruz bunu.Refleks de buna benziyor.
Edimsel şu yüzden olabilir bu eylemleri yapınca haz duyuyoruz,zevk alıyoruz bir nevi bizim için pekiştireç.

refleks yapmıştım ben belli bir uyaranı olmayan davranışlar edimsel davranışlardır.organizma tarafından ortaya konan ve sonuçları da organizma tarafından kontrol edilen davranışlardır.bu notu yazmışım ama aklıma yazmamışım demekki.çok basit bir hata cevap edimsel davranış canım

beni de alırmısınız aranıza?
gece boyu oturdum tüm sayfaları okudum.
kafam karışık.
çalışmaya başlamadım daha.
tarih, eğitim yok.
nasıl olacak bilmiyorum...
ama yazdıklarınız şevklendirdi,cesaretlendirdi...
başlıycam inş.
forumda yeniyim.
:18::18::18:

hoşgeldin :) geç değil sonuçta başlarsın hemencik,sıkma canını

hoş geldin dolunayyyy daha kaç ay var başla rahat rahat yetişir konularınsıkıntı,belirsizlik zaman kaybı en kısa zamanda toparlan canım

Merhaba arkadaşlar.Ben de size katılmak istiyorum.Bu sınava 3. girişim olacak.İlkinde hiç hazırlanmadım sınav hakında fikrim dahi yoktu.2010 Haziranda düğünüm vardı balayından döndüm sınava girdim işte...2011 sezonunaysa (2. girişim)dershaneye gittim.Aslında çoğu zaman derslerden sıkılıp uğramazdım ama kör topal geçti zaman nisana kadar.Nisanda eşime yurt dışı görevi çıkınca 6 aylığına, işleri daha sıkıya aldım ama işte nisandan sonra nekadar toparlayabildiysem...Olmadı 67 aldım çok düşük bir puan.Okumaktan da bıkmışım artık yinede el mahkum çalışcam.İnsanın kendi ayakları üzerinde durması kendi parasını kazanması gibi yok tabi.Yazılan tüm sayfaları baştan sona okuyamadım açıkcası ama bu yıl sıkı bir şekilde çalışıp bu işi bitirmek istiyorum çok sıkıldım artık.Tek ihtiyacım olan şey moral!Evli arkadaşlar bana hak verecektir belki,evlendikten sonra hala ders çalışmak zorunda olmak insanı daha çok sıkıyor.Bekarken odanın kapısını kapatırdın çalışırdın iyi kötü...evliyken kendini dış dünyadan çok fazla soyutlayamıyorsun.Geçen yıldan çıkardığım en büyük dersler;
1)eğitime çok fazla ağırlık vermiştim gkgy çalışmaya pek zamanım kalmadı halbuki sabah oturumunun getirisi herzaman daha fazla
2)yazarak çalışmadım vakit kaybı diye halbuki 2 kere tekrar yapana kadar 1 kere yazarak çalışsam çok daha faydalı olacaktı.
3)Türkçe ve matematiği nasıl olsa yapabiliyorum diye fazla hafife aldım pek bakmadım en büyük vurgunu burdan yedim yani zaman sorunu yaşadım.Zamanla yarışacağımı unutmuştum!En basit soruları çözemeden sürem bitti
4)Kitapları anlayarak okumaktan ziyade biran önce bitsin de soru çözeyim tarzında bitirdim.Bir nevi vicdan rahatlattım.Acısı sınavda misliyle çıktı.
5)2 gün günde 8-9 saat çalışdıysam 5 gün sıkılıp dersi bıraktım halbuki bana süreklilik grekiyordu.Bense düzensiz çalıştım...
6)Plansız programsız yola çıktım önce tüm dersleri aynı anda götürmek istedim sonra eğitimi bitireyim gkgy kısmını nasıl olsa yaparım dedim,baktım zaman daraldı panik oldum kitapları tek tek bitirdim daha hızlı yol aldım sonra ama kimi ayrıntılar da unutulmuştu...
7)Çok konu çalışıp,paso okuyup az soru çözdüm.
8)son 2 ay çok stres yaptım eziyetti resmen...son 2 ayki çalışmamı koca yıla günde 3 er saatten yaysaydım şimdiye atanmıştım sanırım.
Bunlar benim geçen yıl çalışırken daha doğrusu çalışmaya çalışırkenki yaptığım en büyük hatalardı arkadaşlar.Siz benim yaptığım hatalara düşmeyin.Bugün tarihten başladım çalışmaya hepinize kolay gelsin gör
şmek üzere...

Sosyologtrendy;sana katılıyorum bekarken odanın kapısını çekip ders çalışabilirdik gerçi ben bunu da yapamadım annemi kaybedince ev hanımı da ben oldum.
Evliyken dediğin gibi kendini çok soyutlayamıyorsun dışardan,belki yabancı şehirde olsan olur ama heleki eşinin memleketi ise gelen giden ve gidilecek yer bitmiyor.
Olsun yine de kendi ev düzeninde ders çalışmak ayrı güzel.
Sen de hatalarının farkına varmışsın şimdi daha düzenli çalışırsın,inşallah hepimiz için en hayırlısı olur bu sene :)

Başınsağolsun yuutis,
Haklısın insanın kendi evinde kendi düzeninde olması da güzel.Amaaaan diyorum artık tek derdim kpss olsun Dün yazarak .alışmaya başladım bugün de kaldığım yerden devam.Bi de şu uyku düzenimi yoluna sokabilsem...Sabahlara kadar gözüme damla uyku girmiyor doğal olarak öğlen uyanıyorum tek başına olunca tembelliğğe iyice alışıyor insan

hocam sık kendini biraz iki gün zorla uyan erkenden sonra kendiliğnden ayaktasın şurada 3 5 ay katlancksn:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…