Hepinize kolay gelsin kızlar:)ev isleri,cocuklar derken bu yil hazirlanicam kpss ye. Gecen yil evde motive olamadim dersaneyede gidecek vakit yokt.internet ortaminda canlu olarak derslere katilicam kacirdigim derslerinde videosunu izleyebilicem.dersler 3 ekimde basliyo..bu yontemi deneyen varmi faydasini gorurmuyum??cevap bekliyorum..ii calismalar
ben hergün bir derse çalışıyorum,
pztesi edebiyat
salı coğrafya
çarş tarih
perş eğitim bilimleri
cuma da eğitim
cumartesi genel tekrar
pazar eşim ve kızımlayım...yıllardır ortak tatilimiz yoktu,bu yıl istifa edince ev hanımı oldum eşime ve kızıma vakit ayırıyorum..
gerçi daha önce de yazdığım gibi pek umudum yok ama yine de Allahtan umut kesmiyorum....belki bi mucize olur ve atanırım...
mrb benimde bir yaşnda oğlum var bu yıl kpss ye hazırlancam ama nasıl bilmiyorum çok zor . depresyona girdim . sen mat. çalışmaya gün ayarlamadın sanırım
Edimsel Diye dusunuyorum cevap ne
helpppp:18:
bilinen ve gözlenebilen herhangi bir dış uyarıcı olmadan;yürümek takla atmak,dans etmek gibi içten gelen veya kendliğnden ortaya çıkan davranşlar nedir?(cvp anahtarında bi yanlşlık var bence:26:)
a.refleks
b.içgüdü
c.klasik davranış
d.tepkisel davranş
e.edimsel davranış
ben yanlış yaptım:26:
kızlar sanal akademi net te verilen derslere 3 ekim 9 ekim tarihlerinde misafir olarak katılabiliyormuşuz. Siteden misafir kayıt formu doldurun sizde faydalanın.
sen ne yapmıştın canım? ben ya içgüdü ya edimsel olabilir diye düşündüm.ama içgüdüyü irdeleyince şöyle dedim sonuçta herkes takla atamaz dans edemez türe özgü bişi değil yani.bir de daha çok hayvanlar için kullanıyoruz bunu.Refleks de buna benziyor.
Edimsel şu yüzden olabilir bu eylemleri yapınca haz duyuyoruz,zevk alıyoruz bir nevi bizim için pekiştireç.
beni de alırmısınız aranıza?
gece boyu oturdum tüm sayfaları okudum.
kafam karışık.
çalışmaya başlamadım daha.
tarih, eğitim yok.
nasıl olacak bilmiyorum...
ama yazdıklarınız şevklendirdi,cesaretlendirdi...
başlıycam inş.
forumda yeniyim.
:18::18::18:
Başınsağolsun yuutis,
Haklısın insanın kendi evinde kendi düzeninde olması da güzel.Amaaaan diyorum artık tek derdim kpss olsunDün yazarak .alışmaya başladım bugün de kaldığım yerden devam.Bi de şu uyku düzenimi yoluna sokabilsem...Sabahlara kadar gözüme damla uyku girmiyor doğal olarak öğlen uyanıyorum tek başına olunca tembelliğğe iyice alışıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?