• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

hiçbir şekilde hayallerinden vazgeçme :34:
bak ben de mersin istiyorum mesela.. çooookkk zor bi ihtimal, ama elimden geleni yapıcam
yayın olarak pek bilmiyorum, yeni başladım çalışmaya, ilk kez giricem ve ihtiyaç yayınlarıyla başladım, başlangıç için süper bi kitap, hem eğlenceli hem öğretici
diğerleri nasıldır bilmiyorum tatlım

İlgin icin teşekkür ederim:)insallah hersey istedgimiz gibi olur:86:

hoşgeldin..baştan böyle yaparsan olmaz :) sen çalış bakalım belki de beklemediğin bir puan alırsın istanbula atanabilirsin.Benim eşimin burda sabit bir işi var,istiyor ki uzağa gitmiyim ama malum batı olduğu için yüksek puanla kapatıyor buralar ama ben elimden gelenin en iyisini yapıp her halükarda atanmaya bakıcam.Yayınevi olarak İhtiyaç,Yargı ve Yediiklimden faydalanabilirsin bana sorarsan.

Hosbulduk yuutis ..haklısın kararlı olmam lazım ..benimesim deistanbul da yerleşik ve bu yüzden sadece İstanbul olmak zorunda.en kısa zamanda kaynaklarımı toplayıp çalısmaya başlamam lazım.ingilizceci arkadaslar matematik icin nerden ve nasil çalışıyorsunuz?

bende 2. sınıfa geçtim arkadaşım ve bende aynı senin gibi düşünüyorum . kpss çalışmalarına başlamak lazım :44: taban puanlar her yıl sınava giren kişilere göre beliriyor . belli bir puan yok yani ben böyle biliyorum
Şimdi ben nereden başlamalıyım arkadaşlar çalışmaya lütfen bana yardımcı olun . genel yetenek genel kültür yoksa eğitim bilimlerinden mi başlamalıyım :50:

zeynepçim ben de 3. sınıfa geçtim :13:
ben eğitim bilimlerinden başladım. çünkü eğitim derslerine dair hiçbir şey bilmiyodum, okulum sağ olsun hiç ilgili değildir öle derslere :37:
tm mezunu olduğumda genel yeteneğim iyi, onu en sona bıraktım. eğitim bittikten sonra genel kültürü halledicem, çünkü tarihim çok kötü :59:
başlangıç olarak da ihtiyaç yayınlarını öneririm. :68:

Hosbulduk yuutis ..haklısın kararlı olmam lazım ..benimesim deistanbul da yerleşik ve bu yüzden sadece İstanbul olmak zorunda.en kısa zamanda kaynaklarımı toplayıp çalısmaya başlamam lazım.ingilizceci arkadaslar matematik icin nerden ve nasil çalışıyorsunuz?

ben de ingilizce öğretmeniyim canım ve matematik baya baya kötü bende :5: eşim fizik mezunu onunla beraber çalışıyoruz,matematikte kaynak çok farkediyor mu bilmiyorum ben şu an yargıdan çalışıyorum.topiğin ilk sayfalarını tararsan kızlar bazı linkler paylaştı konu anlatım videoları var onlarda mat vardır sanırım.kolay gelsin.

ben de ingilizce öğretmeniyim canım ve matematik baya baya kötü bende :5: eşim fizik mezunu onunla beraber çalışıyoruz,matematikte kaynak çok farkediyor mu bilmiyorum ben şu an yargıdan çalışıyorum.topiğin ilk sayfalarını tararsan kızlar bazı linkler paylaştı konu anlatım videoları var onlarda mat vardır sanırım.kolay gelsin.

ne güzel eşinin sayısalcı olması bakımından şanslısın..benim de matematiğim berbat derecede.bir kaç arkadasım matematiksiz atandı diğer bölümlerin tamamını yaparak.hakkımızda hayırlısı artık..ben diğer sayfaları tarayayım bi:)

ne güzel eşinin sayısalcı olması bakımından şanslısın..benim de matematiğim berbat derecede.bir kaç arkadasım matematiksiz atandı diğer bölümlerin tamamını yaparak.hakkımızda hayırlısı artık..ben diğer sayfaları tarayayım bi:)

diğer bölümlerin tamamını da yapamıyorum işte ben de :52::52: tarih,vatandaşlık fulleyemem,eğitim bilimleri desen o da belirleyici oldu artık işimiz zor hayırlısı bakalım :9:

Merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza.. Sanırım geç kalmışım herkes çoktan başlammış çalışmaya.. Ben kendimce şöyle bi plan yaptım. Her hafta bir eğitim dersi çalışarak 6 haftada eğitimi bitirip(kasımın 2. haftasına kadar). kasımın kalan 3 haftasında Türkçe, Mat ve Eğitim genel tekrar.. Aralık ve ocakta da genel kültür derslerini yavaşça birirmeyi planladım. Şubat itibariyle her hafta dershane denemesi, bir günde evde deneme, bol soru ve her hafta sonu tekrar yapayım diyorum.. Sizce planım nasıl olmuş.
Bu arada fizik öğretmeniyim bu sene evde oturup ders çalışıcam.

Merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza.. Sanırım geç kalmışım herkes çoktan başlammış çalışmaya.. Ben kendimce şöyle bi plan yaptım. Her hafta bir eğitim dersi çalışarak 6 haftada eğitimi bitirip(kasımın 2. haftasına kadar). kasımın kalan 3 haftasında Türkçe, Mat ve Eğitim genel tekrar.. Aralık ve ocakta da genel kültür derslerini yavaşça birirmeyi planladım. Şubat itibariyle her hafta dershane denemesi, bir günde evde deneme, bol soru ve her hafta sonu tekrar yapayım diyorum.. Sizce planım nasıl olmuş.
Bu arada fizik öğretmeniyim bu sene evde oturup ders çalışıcam.

Hoşgeldin :) Sayısalcı olduğun için eğitime ağırlık vermek istedin sanırım.
Güzel gibi duruyor ama yine de kesin bişi demiyim.Senin için ne uygunsa,ne kolayına geliyorsa onu yap derim.Planlama yapman iyi olmuş ben şahsen plan yapmadım çünkü plana uyamıyorum.kaba taslak bir şekilde bir yere not etsem iyi olacak yine de.Kolay gelsin :34:

bugün klasik şartlanma ilkeleri, süreçleri, özellikleri, ortadan kaldırma yöntemlerini çalıştım.
bir sürü soru birikti, şimdi onları çözmeye gidiyorum :10:

yeni gelenler hoş geldiniz,eskilerden pek ses yok herkes nerede:20:

kızlar elinde 2010 yada 2011 yediklimin eğitim bilimleri olan ve kullanmaycak olan var mı.varsa talibim bilginz olsun.kitap hakkımı kullandım yargı almış bulundum :30: özelden ya da burdan ulaşsın lütfen ilgilenen olursa

salmayın çalışmları kızlar çok zaman var gibi duruyor ama son 3 aya konu bırakmayın ve en az iki kere her dersten
tekrarınızı yapmış olun:32:

Az olsun her gün 45 dk olsun ama her gün ve düzenli çalışın mutlaka

Allah zihin açıklığı versin hepimize :51: eğitim beni bekler :54:

kızlaaaaaaaaaaaaar haber türk gazetesi gk gy setı varıyormus bılgınıze ihtıyac yayınları 2012 hemde.ama sorun su kı ılk kupon gectımı bılmıyorum.gazetelerın promosyonlarındanda haberdar edelım bırbırımızı bu arada

slm arkadaşlar yeni yıl inşş herkese hayırlı gelir..ben geçen sınavdan 77 aldım ama bölümüm için yeterli değil 88 den yukarda bir puan almam gerekiyor aslında bakarsanız geçen sene hep derece yapıyordum ama sınav çok ilginçti özellikle gelişim ve ölçmede dondum kaldım bu sorulara yakın kaynaklar araştırıyorum önereceğiniz bir yayın varmı..kpss nin aslında bir çizgisi yok anladımki çok çeşitli kaynaklardan soru çözmek gerekiyor benim geçen seneki hatam bu oldu çok fazla değişik kaynaklardan çözmedim yargı ihtiyaç ve dershane kaynaklarım..kafam çok karışık arkadaşlar resmen depresyondayım yaa öle çok çalıştımki geçen sene şimdi nerden nasıl başlayım bilemiyorum önerilerinizi bekliyorum..

kızlar benm bu yıl 3. girişim olacak ama ben genel olarak öyle ders çalışpmayı çok seven biri değilim, eğitimde az çok temelim var o yüzden sadece soru çözmeye başladım şu an itibariyle o da hep bitirmeyi ertelediğim program geliştirme dersi :S ve baktımki soru çözerken daha ii anladım konuları sanki ve elimde sir sürü sorum birikmiş ah ahhh:43:
Sizler düzenli olarak her dersten mutlaka aynı gün içinde çalışıyormusunuz? Bir de bir sorum olacak ne zmn konu çalışmaya başlasam uykum geliyor yaaaa:44: kahveden başka çözümü olan varmı :)

arkadaşlar elimde ablamın geçen seneden kalma ihtiyaç 2011 eğitim bilimleri modüler seti var kendisine artık lazım olmadığından buradan veya özel mesajla bana ulaşacak ilk kişiye bir hafta içinde alıcı ödemeli olarak göndereceğim bakalım inşallah ihtiyacı olan birine gider:)

zeynepçim ben de 3. sınıfa geçtim :13:
ben eğitim bilimlerinden başladım. çünkü eğitim derslerine dair hiçbir şey bilmiyodum, okulum sağ olsun hiç ilgili değildir öle derslere :37:
tm mezunu olduğumda genel yeteneğim iyi, onu en sona bıraktım. eğitim bittikten sonra genel kültürü halledicem, çünkü tarihim çok kötü :59:
başlangıç olarak da ihtiyaç yayınlarını öneririm. :68:

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için . sınavlarınızda başarılar dilerim . başlangıç olarak ihtiyaç yayınlarını öneririm demişsiniz dikkate alacağım :61:

arkadaşlar elimde ablamın geçen seneden kalma ihtiyaç 2011 eğitim bilimleri modüler seti var kendisine artık lazım olmadığından buradan veya özel mesajla bana ulaşacak ilk kişiye bir hafta içinde alıcı ödemeli olarak göndereceğim bakalım inşallah ihtiyacı olan birine gider:)

önemli bir ayrıntıyı yazmayı unutmuşum kitaplar hiç kullanılmadı çünkü dersaneye kayıt olunmadan önce alındı dersaneden de aynısı verilince bu kaldı

önemli bir ayrıntıyı yazmayı unutmuşum kitaplar hiç kullanılmadı çünkü dersaneye kayıt olunmadan önce alındı dersaneden de aynısı verilince bu kaldı

kitapları kime vereceğim belli oldu eğer bir değişiklik olursa buradan yazarım:)

ben hergün bir derse çalışıyorum,
pztesi edebiyat
salı coğrafya
çarş tarih
perş eğitim bilimleri
cuma da eğitim
cumartesi genel tekrar
pazar eşim ve kızımlayım...yıllardır ortak tatilimiz yoktu,bu yıl istifa edince ev hanımı oldum eşime ve kızıma vakit ayırıyorum..
gerçi daha önce de yazdığım gibi pek umudum yok ama yine de Allahtan umut kesmiyorum....belki bi mucize olur ve atanırım...

Back