• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 öğretmenleri çalışma kampı =)

birkaç tane matematikten sorum var belki birçoğunuza kolay gelecek ama ben yeni öğrendiğim için çözemediklerimi yazıyorum açılayarak anlatabilen olursa çok sevinirim :17:

1) A saysısının 12 ile bölümünden elde edilen bölüm b, kalan 8 dir. Buna göre A nın 3 ile bölünmesiyle elde edilen bölüm hangisidir ?

a) 2b+2 b)3b-1 c)4b+2 d)4b+1 e)4b

2) 60 litrelik, 90 litrelik ve 150 litrelik üç farklı yağ birbirine karıştırılmadan eşit hacimli kaplara eşit miktarlarda doldurulacaktır. Buna göre en az kaç kap gerekir?

A)9 b)10 c)12 d)15 e)18

3) Kenarları 54 m ve 72 m olan dikdörtgen bir tarlanın etrafına ve köşelerine en büyük eşit aralıklarla ağaçlar dikilecektir. Buna göre en az kaç ağaç gereklidir?

a)10 b)12 c)14 d)16 e) 18

4) Bir elektrik devresindeki üç lamba 2/3 , 3/4, 4/5 dakikalık aralıklarla yanıp sönmektedir. Üçü aynı anda yandıktan kaç dakika sonra tekrar aynı anda yanar?

a)6 b) 8 c)10 d)12 e)15

selam meslekdaşlarım.:)
beni de alın aranıza yarın itibariyle kpss maratonuna başlıyorum..
hoş biraz geç olmuş sanki maşallah sizler başlamışsınız:)
23 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim, 1 senelik evliyim , bu sene 3. girişim olacak
ama hiç hazırlanmadım daha önce evlilik hazırlığı falan derken...
yarın gelişimle başlamak istiyorum ilk önce eğitimi bitirip sonra gk gy başlmaka istiyorum.
umarım hepimiz atanırız bu sene, 2012 bizim için güzel olacak inşallah.
herkese bol çalışma isteği ve başarı diliyorum:)

kızlar tekrar merhaba..yaşlarınızı duydukça umutsuzluğum artıyor..ben 30 yaşındayım ve mebi ilk kez deniycem ve fen bilgisi öğretmeniyim..benim istanbula atanmam için tahminen derece yapmam lazım..ve bir kızım var...ve ve ve..................niye bu kadar umutsuz öğretmenler olduk...niye bizi atamıyorlar....o kadar seviyorumki mesleğimi ama enerjim sıfıra düştü artık.....

kızlar tekrar merhaba..yaşlarınızı duydukça umutsuzluğum artıyor..ben 30 yaşındayım ve mebi ilk kez deniycem ve fen bilgisi öğretmeniyim..benim istanbula atanmam için tahminen derece yapmam lazım..ve bir kızım var...ve ve ve..................niye bu kadar umutsuz öğretmenler olduk...niye bizi atamıyorlar....o kadar seviyorumki mesleğimi ama enerjim sıfıra düştü artık.....

merhaba...
yaşa takılmayın bence, çevremde ne kadınlar gördüm eşleri emekli oldu
onlar yeni atandı 40a yakın yaşlarda..
ama evet evli olup üstüne bir de çocuk olunca zorlaşıyor ama yine imkansız değil.
ben de evliyim çocuk yok henüz..
ben de ilk defa hazırlanacağım umutlu olmak istiyorum ama içimde bir umutsuzluk var yine de
tamam fen bilgisi öğr. puanı çok yüksek ama eminim ki matematiğiniz çok iyidir eğitim bilimlerine yüklenirseniz neden olmasın.
ben ingilizce öğretmeniyim ve yıllar oldu kpss konularına dair birşeyler görmeyeli, varsa yoksa ingilizce bizim için. ama ne acıdır ki ingilizcedesn sınav olmuyoruz:37:

selam meslekdaşlarım.:)
beni de alın aranıza yarın itibariyle kpss maratonuna başlıyorum..
hoş biraz geç olmuş sanki maşallah sizler başlamışsınız:)
23 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim, 1 senelik evliyim , bu sene 3. girişim olacak
ama hiç hazırlanmadım daha önce evlilik hazırlığı falan derken...
yarın gelişimle başlamak istiyorum ilk önce eğitimi bitirip sonra gk gy başlmaka istiyorum.
umarım hepimiz atanırız bu sene, 2012 bizim için güzel olacak inşallah.
herkese bol çalışma isteği ve başarı diliyorum:)

hoşgeldin :) ben de 2011 sınavına hazırlanmadan girdim evlilik hazırlığı uğruna,gerçi bu bahane olamaz çalışabilirdim ama 2 sene çalışıp da olmayınca açıkçası hevesim kırıldı.ama bu sene olucak inş :9:
ben de 2 gün önce başladım derse matematikle,inşallah gerisi gelir :)

umutsuz olmamız için evet birçok sebebimiz var ama yine de umudumuzu kaybetmeyelim.yaşınızdan ötürü de sıkıntı duymayın belki ilerleyen yıllarda bölümünüzden alım fazlalaşır atanabilirsiniz ya da gerek kalmadan o yüksek puanı alabilirsiniz..bir tanıdığım vardı okul öncesi öğretmeni 35 yaşındaydı ve kızı vardı.geçen yıl atandı gitti.bu zamana kdr özelde çalışmış yani şansın ne zaman güleceği belli olmuyor.

çoook teşekkürler canım indirdim, oldu :34:

rica ederim tatlım, iyi seyirler, iyi çalışmalar :16:
klasik koşullanmayı öğrendim bu akşam :68:
pavlov dan yola çıkarsak... :10:
nötr uyarıcı: başlangıçta tepki verilmeyen uyarıcı. zil
koşulsuz uyarıcı: doğal tepkiye yol açan uyarıcı. et
koşulsuz tepki: koşulsuz uyarıcıya verilen tepki. salya
koşullu uyarıcı: nötr uyarıcı sonradan tepki yaratan uyarıcı olursa, koşulsuz uyarıcı oluyor. zil
koşullu tepki: koşullu uyarıcıya verilen tepki. salya
işte bu kadar :81:

Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katılıyorum.ingilizceciyim, 4 aylık evliyim,çalışmıyorum.tekrar sınava hazırlanmaya karar
verdim.yalnız benim söyle bir durumum var istanbulda yasıyorum ve buranın dısında herhangi bir yer tercih
edemyecegim sınavı kazansam bile,bunu düşününce acaba vaz mı geçsem diyorum.
Yine de size soruyorum hangi yayın evinin kaynaklarını kullanıyorsunuz?

Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katılıyorum.ingilizceciyim, 4 aylık evliyim,çalışmıyorum.tekrar sınava hazırlanmaya karar
verdim.yalnız benim söyle bir durumum var istanbulda yasıyorum ve buranın dısında herhangi bir yer tercih

hiçbir şekilde hayallerinden vazgeçme :34:
bak ben de mersin istiyorum mesela.. çooookkk zor bi ihtimal, ama elimden geleni yapıcam
yayın olarak pek bilmiyorum, yeni başladım çalışmaya, ilk kez giricem ve ihtiyaç yayınlarıyla başladım, başlangıç için süper bi kitap, hem eğlenceli hem öğretici
diğerleri nasıldır bilmiyorum tatlım

Merhaba kızlar,

hoşgeldin..baştan böyle yaparsan olmaz :) sen çalış bakalım belki de beklemediğin bir puan alırsın istanbula atanabilirsin.Benim eşimin burda sabit bir işi var,istiyor ki uzağa gitmiyim ama malum batı olduğu için yüksek puanla kapatıyor buralar ama ben elimden gelenin en iyisini yapıp her halükarda atanmaya bakıcam.Yayınevi olarak İhtiyaç,Yargı ve Yediiklimden faydalanabilirsin bana sorarsan.

Öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlar merhaba. Ben 2. sınıfa geçtim ama kpssye şimdiden çalışmaya başlayacağım çünkü bildiğime göre 3. sınıfta alınan puan mezun olduğunda da kullanılabiliyor neyse benim asıl sorum atamalarla veİstanbul'a yerleşme ile alakalı benim kesinlikle İstanbulda kalmam lazım çünkü evliyim eş durumundan kalınabiliyor diyorlar bu nasıl oluyor bilmiyorum ama çok zorluk yaşayan ve farklı şehirlerde olan eşler de varmış ben İstanbula atanmak için kaç puan almam gerektiğini gösteren bir kılavuz bulamadım böyle bir şey var mı taban ve tavan puanları gösteren yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese başarılar dilliyorum.

bende 2. sınıfa geçtim arkadaşım ve bende aynı senin gibi düşünüyorum . kpss çalışmalarına başlamak lazım :44: taban puanlar her yıl sınava giren kişilere göre beliriyor . belli bir puan yok yani ben böyle biliyorum
Şimdi ben nereden başlamalıyım arkadaşlar çalışmaya lütfen bana yardımcı olun . genel yetenek genel kültür yoksa eğitim bilimlerinden mi başlamalıyım :50:

Back