hiçbir şekilde hayallerinden vazgeçme
bak ben de mersin istiyorum mesela.. çooookkk zor bi ihtimal, ama elimden geleni yapıcam
yayın olarak pek bilmiyorum, yeni başladım çalışmaya, ilk kez giricem ve ihtiyaç yayınlarıyla başladım, başlangıç için süper bi kitap, hem eğlenceli hem öğretici
diğerleri nasıldır bilmiyorum tatlım
hoşgeldin..baştan böyle yaparsan olmaz :) sen çalış bakalım belki de beklemediğin bir puan alırsın istanbula atanabilirsin.Benim eşimin burda sabit bir işi var,istiyor ki uzağa gitmiyim ama malum batı olduğu için yüksek puanla kapatıyor buralar ama ben elimden gelenin en iyisini yapıp her halükarda atanmaya bakıcam.Yayınevi olarak İhtiyaç,Yargı ve Yediiklimden faydalanabilirsin bana sorarsan.
bende 2. sınıfa geçtim arkadaşım ve bende aynı senin gibi düşünüyorum . kpss çalışmalarına başlamak lazım :44: taban puanlar her yıl sınava giren kişilere göre beliriyor . belli bir puan yok yani ben böyle biliyorum
Şimdi ben nereden başlamalıyım arkadaşlar çalışmaya lütfen bana yardımcı olun . genel yetenek genel kültür yoksa eğitim bilimlerinden mi başlamalıyım
Hosbulduk yuutis ..haklısın kararlı olmam lazım ..benimesim deistanbul da yerleşik ve bu yüzden sadece İstanbul olmak zorunda.en kısa zamanda kaynaklarımı toplayıp çalısmaya başlamam lazım.ingilizceci arkadaslar matematik icin nerden ve nasil çalışıyorsunuz?
ben de ingilizce öğretmeniyim canım ve matematik baya baya kötü bendeeşim fizik mezunu onunla beraber çalışıyoruz,matematikte kaynak çok farkediyor mu bilmiyorum ben şu an yargıdan çalışıyorum.topiğin ilk sayfalarını tararsan kızlar bazı linkler paylaştı konu anlatım videoları var onlarda mat vardır sanırım.kolay gelsin.
ne güzel eşinin sayısalcı olması bakımından şanslısın..benim de matematiğim berbat derecede.bir kaç arkadasım matematiksiz atandı diğer bölümlerin tamamını yaparak.hakkımızda hayırlısı artık..ben diğer sayfaları tarayayım bi:)
Merhaba arkadaşlar benide alırmısınız aranıza.. Sanırım geç kalmışım herkes çoktan başlammış çalışmaya.. Ben kendimce şöyle bi plan yaptım. Her hafta bir eğitim dersi çalışarak 6 haftada eğitimi bitirip(kasımın 2. haftasına kadar). kasımın kalan 3 haftasında Türkçe, Mat ve Eğitim genel tekrar.. Aralık ve ocakta da genel kültür derslerini yavaşça birirmeyi planladım. Şubat itibariyle her hafta dershane denemesi, bir günde evde deneme, bol soru ve her hafta sonu tekrar yapayım diyorum.. Sizce planım nasıl olmuş.
Bu arada fizik öğretmeniyim bu sene evde oturup ders çalışıcam.
zeynepçim ben de 3. sınıfa geçtim :13:
ben eğitim bilimlerinden başladım. çünkü eğitim derslerine dair hiçbir şey bilmiyodum, okulum sağ olsun hiç ilgili değildir öle derslere
tm mezunu olduğumda genel yeteneğim iyi, onu en sona bıraktım. eğitim bittikten sonra genel kültürü halledicem, çünkü tarihim çok kötü
başlangıç olarak da ihtiyaç yayınlarını öneririm.
arkadaşlar elimde ablamın geçen seneden kalma ihtiyaç 2011 eğitim bilimleri modüler seti var kendisine artık lazım olmadığından buradan veya özel mesajla bana ulaşacak ilk kişiye bir hafta içinde alıcı ödemeli olarak göndereceğim bakalım inşallah ihtiyacı olan birine gider:)
önemli bir ayrıntıyı yazmayı unutmuşum kitaplar hiç kullanılmadı çünkü dersaneye kayıt olunmadan önce alındı dersaneden de aynısı verilince bu kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?