çok iyi olmuş bu topic,benimde kafam iktisatçılar arasında karışıyordu...size göre benim durumum daha fena..ben sizin ablanızım,30 yaşındayım ve ilk kez meb için hazırlanıyorum..mezun olduğumdan beri özel dersanelerde çalıştım,suyumu sıktılar,bebeğimle rezil oldum ortalıklarda,asla özel sektör önermem,mecburiyetler hariçtabi..bu yılda sırf kpss için istifa ettim,evde işsizim....çoooooooook geç kaldım,pek umutlu olamıyorum...of of..fen bilgisi öğretmeniyim ama özelde matematikçilik yaptım yıllarca..benim atanmam için çok yüksek puan almam lazım.....ne olacak halimiz....
bir bebeğimiz daha oldu kpssye iki kişi hazırlanan başka kızlarımızda var ben becerebilir miydim bilmiyorum ama azimlerine hayranım atanırsın niye geç olsun 9 ay gibi bir zaman var günde 2 3 saatini ayırsan üstelik matematiğinde iyi anladığım kadarıyla geriye bol tekrar kalıyorbence yolun başındayken böyle söyleme hatta elimden geleni yapacağım dışında bir şey söyleyip enerjini düşünmebir yerden ilk adımı atmışsın,sende durumun farkındasın bence biran önce başla sonucunu kötü düşünmeden elinden geleni yap:82: 30 yaş abartılcak bir yaş değilki bebeğinle daha çook uzun rahat yıllar geçirmen için,başlangıç için iyi bir yaş bence
Biraz vatandaşlık bakayım ben şimdi çok konuştum:86: