kızlar uzaktan eğitimin tarih videolarını indirdim ama açılmıyo ben de hata veriyor. siz hangi programla açıyorsunuz??
kızlar tekrar merhaba..yaşlarınızı duydukça umutsuzluğum artıyor..ben 30 yaşındayım ve mebi ilk kez deniycem ve fen bilgisi öğretmeniyim..benim istanbula atanmam için tahminen derece yapmam lazım..ve bir kızım var...ve ve ve..................niye bu kadar umutsuz öğretmenler olduk...niye bizi atamıyorlar....o kadar seviyorumki mesleğimi ama enerjim sıfıra düştü artık.....
canım flv player ile açılıyo, onu indir netten
arkadaşım neredn indiriyorsun bunları ?
selam meslekdaşlarım.:)
beni de alın aranıza yarın itibariyle kpss maratonuna başlıyorum..
hoş biraz geç olmuş sanki maşallah sizler başlamışsınız:)
23 yaşındayım ingilizce öğretmeniyim, 1 senelik evliyim , bu sene 3. girişim olacak
ama hiç hazırlanmadım daha önce evlilik hazırlığı falan derken...
yarın gelişimle başlamak istiyorum ilk önce eğitimi bitirip sonra gk gy başlmaka istiyorum.
umarım hepimiz atanırız bu sene, 2012 bizim için güzel olacak inşallah.
herkese bol çalışma isteği ve başarı diliyorum:)
kızlar tekrar merhaba..yaşlarınızı duydukça umutsuzluğum artıyor..ben 30 yaşındayım ve mebi ilk kez deniycem ve fen bilgisi öğretmeniyim..benim istanbula atanmam için tahminen derece yapmam lazım..ve bir kızım var...ve ve ve..................niye bu kadar umutsuz öğretmenler olduk...niye bizi atamıyorlar....o kadar seviyorumki mesleğimi ama enerjim sıfıra düştü artık.....
çoook teşekkürler canım indirdim, oldu
Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katılıyorum.ingilizceciyim, 4 aylık evliyim,çalışmıyorum.tekrar sınava hazırlanmaya karar
verdim.yalnız benim söyle bir durumum var istanbulda yasıyorum ve buranın dısında herhangi bir yer tercih
edemyecegim sınavı kazansam bile,bunu düşününce acaba vaz mı geçsem diyorum.
Yine de size soruyorum hangi yayın evinin kaynaklarını kullanıyorsunuz?
Merhaba kızlar,
Ben aranıza yeni katılıyorum.ingilizceciyim, 4 aylık evliyim,çalışmıyorum.tekrar sınava hazırlanmaya karar
verdim.yalnız benim söyle bir durumum var istanbulda yasıyorum ve buranın dısında herhangi bir yer tercih
edemyecegim sınavı kazansam bile,bunu düşününce acaba vaz mı geçsem diyorum.
Yine de size soruyorum hangi yayın evinin kaynaklarını kullanıyorsunuz?
Öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlar merhaba. Ben 2. sınıfa geçtim ama kpssye şimdiden çalışmaya başlayacağım çünkü bildiğime göre 3. sınıfta alınan puan mezun olduğunda da kullanılabiliyor neyse benim asıl sorum atamalarla veİstanbul'a yerleşme ile alakalı benim kesinlikle İstanbulda kalmam lazım çünkü evliyim eş durumundan kalınabiliyor diyorlar bu nasıl oluyor bilmiyorum ama çok zorluk yaşayan ve farklı şehirlerde olan eşler de varmış ben İstanbula atanmak için kaç puan almam gerektiğini gösteren bir kılavuz bulamadım böyle bir şey var mı taban ve tavan puanları gösteren yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese başarılar dilliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?