çok iyi olmuş bu topic,benimde kafam iktisatçılar arasında karışıyordu...size göre benim durumum daha fena..ben sizin ablanızım,30 yaşındayım ve ilk kez meb için hazırlanıyorum..mezun olduğumdan beri özel dersanelerde çalıştım,suyumu sıktılar,bebeğimle rezil oldum ortalıklarda,asla özel sektör önermem,mecburiyetler hariçtabi..bu yılda sırf kpss için istifa ettim,evde işsizim....çoooooooook geç kaldım,pek umutlu olamıyorum...of of..fen bilgisi öğretmeniyim ama özelde matematikçilik yaptım yıllarca..benim atanmam için çok yüksek puan almam lazım.....ne olacak halimiz....
İSTANBUL'DAKİ ÖĞRETMENLERİMİZ 2. KEZ TAKSİM MEYDANINA İNİYOR 18 EYLÜL PAZAR
Yer: Taksim Meydanı İRTİBAT İÇİN: Yasemin: 0506 769 78 32, Nilay: 0554 299 71 51,
Tarih: ‎18 Eylül 2011 Pazar 11:30
sonuna kadar destekliyorum
off haftaya okullar da açılcak canım hiç istemicek kitap görmek
tek işimiz kpss ye çalışmak olsa keşke
Kampa ben de geldim :)
İngilizce öğretmeniyim bu 4.girişim olacak.bu yılki sınava soruları görmek için girdim evlilik hazırlığını bahane ettim çalışmadım
ben daha çalışmaya başlamadım ama bugün niyetliyim matematiğe temelden başlayacağım eşim de yardım edecek.
Yediiklimin dergilerine abone oldum ilk posta hediyeler geldi,30 eylülden sonra da dergiler gelmeye başlıcakmış.şimdilik yargıdan faydalanıcam.İhtiyaç duydukça başka yayınlara da bakmak istiyorum.
Ücretliye başvurmadım daha önce yarım dönem çalışmıştım yorucu oluyor,nasipse şimdi sadece sınava odaklanmak istiyorum,bu sene atanmalıyım herkesin olduğu gibi benim de dileğim böyle,umarım 2012 bize uğurlu gelir
haklısın canım güçlü olmak lazımdeğişiklik iyidir sadece kpss demek beklentinin artması demek daha yüksek beklentiler demek.hem okulu hem kpsseyi birlikte yürütüp başarılı olmak senin için çok güzel bir başarı öyküsü olur bence.sedece kpss ile uğraşmak istemezdim şahsen.ailem,dostlarım işler okul sinema vs hepsini bir arada yürütüp üstesinden gelmek en eğlencelisi[/B][/COLOR]
öğrenme psikolojisini yarıladım, ay sonuna kadar biticek inş
kızlar bi soruyla geldim
maraton koşucusu olarak atletizme başlayan emre, altı ay boyunca antrenörü tarafından maraton dalında çalıştırılmıştır. ancak antrenörü bir süre sonra emre'nin yüz metre koşu dalında daha iyi bir sporcu olacağını düşünerek emre'yi bu alanda çalıştırmaya başlamıştır. ancak emre, ilk birkaç çalışmada yarış başladı komutu verildiğinde var gücüyle koşması gerekirken maraton koşar gibi yavaş bir çıkış yapmıştır.
emre'nin yüz metre koşu dalında çalışmalara başlamasından sonra ilk birkaç antrenmanda yarış başladı komutu verildiğinde var gücüyle koşması gerekirken maraton koşar gibi yavaş bir çıkış yapması öğrenmeyle ilgili aşağıdaki kavramlardan hangisiyle açıklanabilir?
a) ileriye ket vurma
b) olumlu transfer
c) olumsuz pekiştirme
d) olumsuz transfer
e) karşıt koşullanma
d) olumsuz transfer diyorum
ileriye geriye ket vurmalar zihinsel olaylar için çoğunlukla olumlu-olumsuz transferler fiziki olarak yapılan eylemlerde kullanılıyor
merhaba kızlar .......uzun bir özel okul öğretmenliğinden sonra meb denemeye karar verdim. ilk defa girceğim 10 aylık bir de bebeğim var.Hepimiz için hayırlı olsun yarın itibari ile çalışmya başlıyorum.:)
kızlar uzaktan eğitimin tarih videolarını indirdim ama açılmıyo ben de hata veriyor. siz hangi programla açıyorsunuz??
cevap d canım tebrikler
ben ileriye ket vurma demiştim bu ayrımı bilmiyodum, sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?