2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

bende izmirde değilim şu an.sadece tedavi süresince orada olucam.zor bi süreç .inş. sonu hayır olur hepimiz için.

çok güzel hayırlısıyla ve sağlıkla sonuçlanır inşaallah.

çok güzel hayırlısıyla ve sağlıkla sonuçlanır inşaallah.

haydi hayırlısı gözün aydın adetin kaçıncı günüydü bu yumurta sayısı tedavi başlangıcında bakılıyormu banada doktor lucrin,gonal-f, adını unuttum rahim duvarı kalınlaştırıcı birde crinone-jel verdi ... lucrini gündüzleri mi yapacakmışsın bende aşılama gibi iğneler akşam diye düşünüyordumda eyvahlar olsun okulda o işi nasıl yapacağım ben of yaaaaa :18: :18:

bende izmirde değilim şu an.sadece tedavi süresince orada olucam.zor bi süreç .inş. sonu hayır olur hepimiz için.

allah kolaylık versin zor ama ya bende zaten 1. tutmazsa 2. izmir düşünüyorum sen yaptır bakalım smyrnadan memnun kalacakmısın hayırlısı inşallah....

merhaba arkadaşlar...Listeye benide ekleyin...Umut tüp bebek ...1.deneme...aralık başında p4 yüksekliğinden dondurulmuştu toplanan yumurtalar...Adet olmayı bekliyordum transfer için...Bugün adet oldum ...yarın merkeze gidicem transfer öncesi ilaçlara başlanacakmış...artık transfer gününe kaç gün kaldı bende bilmiyorum...

Hepimiz için hayırlısı...

Son düzenleme:
nabersiniz kızlarrrrrrrr
artık yavaştan başlanmış ilaçlara hepimizin tedaviside sonucuda iyi olsun inşallahhhhhh
çalışanların işi zor valla bu ilaçların uygun saatlerde alınmasını ayarlamak lazım inşallahh akşam saatlerine denk gelir

sağol canım. adetin 21. günüydü dün. bana jel falan vermedi. lucrini sabah 11 akşam 11 de yapıyorum. cumartesi saat 16.00 da merional ve gonal -f başlıycam salı günüde ultrasona çağırdı canım. ya çok basitmiş iğne yapmak çok korkuyodum ama hemşire tarif etti kendim yaptım sende yaprsın sıkıntı olmaz

lucrini günde 2 defamı yapıyosun canım
bende decapeptyl yapıcam lucrinin aynısı yani koldanmı yapıyosun canım göbektenmi

merional çoğul folikülleri (yumoşları) uyarmak için kullanılıyo canım. çatlatma iğnesi değil. evet çatlatma iğnesi son aşama artık.

bu farklıymış sanırım senin azalan overden dolayı kullanıyosun bu ilacı
bizimkisi erkek faktörü olduğundan kullanmıcam ben bunu

ama ne olursa olsun sorun erkektede kadındada olsa eziyetini hep kadınlar çakiyor yaaa çok kötü allah hepimizin yardımcısı olsun
kucağımıza sağlıklı yavrular alalımda bu zorlukları unutalım inşallahh
tekrar hayırlı olsun tedavin görüşmek üzere hoşçakal

evet haklısın tüm yük eziyet bizde seninde tedavin hayırlı olsun Allah nasip etsin görüşürüz.

ooo iğnelere başlamışız hanımlar..hadi hayırlı olsun inşallah..darısı bize, pazartesi doktorla görüşmeye gidiyorum.bi ön görüşme istedim raporla ilgili görüşeyim,hiç geçmeyen mantarım var bi onu sorayım dünya kadar soğan suyu içtim hala miyomum var mı bi de ona baktırayım..bu sefer üniv hastanesi olcak özel ilgi olmıycak ve ben duygusal olarak çok hassasım şuan inşallah bi terslik olmaz herşey yolunda gider..

slm arkadaşlar bende ocaktaki adetimle başlıycam tüp bebege ilk denememiz olucak daha önce bi aşılama yaptırmıştım tutmadı doktorum tekrar aşılama yapalım dedi ama biz istemedik ocagı iple çekiyorum beklemek çok zor deneyimli arkadaşlar neler yaşadınız lütfen anlatın aklımda bi sürü soru var

hayırlı olsun arkadaşım inş olumlu gelişmeler olur salı gelmez şimdi inşallah jeli 2. aşılamadan sonrada kullanmıştım bebiş tutunmasını kolaylaştırıcıymış 2 kere aşılama yaptım iğneleri göbekten kendim yapmıştım şimdi bu koldanmı olacak birde bu çıktı of ya birde sabah akşam of of erkek olmak istiyorum ben ya ohhh onlar ne rahat bir keçi boynuzunu bile kırk bela kullanıyorlar biz ilaçlar birde o yetmezmiş gibi incirler,kabak çekirdekleri, ananas, vs. vs. yok yok bu böyle olmayacak ben erkeklerin doğum yapabildiği o teknolojinin bulunmasını istiyorum acilen her acı bize onlar izlesin ohhhhh ne ala

neldelin benide eklemişsin teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…