2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

çido , crescent84, trz, masallar06 ....................................... Lütfen eksik bilgilerinizi tamamlayalım [/quote][/quote]

bilmiyorum simdide kafami o kurcaliyor acaba erkenmi diye ama ilaclari biraktim bugün artik taktiri Allaha kalmis.türkiyede genelde 12.günde test yapiyorlar ama burda Almanyada 10.gün yapiyorlar ben ise 8.gün yaptim artik bilmiyorum dogrumu yanlismi adet olmazsam tekrar yaparim heralde....[/QUOTE]

hayatım rahat ol bak benim bugün oldu opum korkulacak birbirşey yok uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş sen odandasın rabbim yardımcın olsun inşallah kaliteli yumoşlar toplanır sonrada güzelce döllenirler

hayatım rahat ol bak benim bugün oldu opum korkulacak birbirşey yok uyuyorsun uyanıyorsun herşey bitmiş sen odandasın rabbim yardımcın olsun inşallah kaliteli yumoşlar toplanır sonrada güzelce döllenirler

sagol canım yaaa sanada geçmiş olsun inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim emeklerimizin karşılıgını versin inşallahhh allahımmmm.........

inşallah ben bugüne kadar hep sıfırı gördüm bu değer tam orda bir değer dedi doktorum acıkcası bende ortada kaldım bu iki gün nasıl gececek bilmiyorum ya düşerse birdaha denemeye gücüm yok zaten bende zor yumurta çıkıyor offff offff

inşallah dediğin gibi olur çok teşekür ediyorum destediğin için

Bence degerin guzel cikmis ALLAHIN izniyle insallah 2 katina cikar degerin. hayirli haberler verirsin ALLAHIN izniyle 2gun sonra. kalbini ferah tut bol bol dua et canim. RABBIM emeklerimizin karsiligini verir insallah.

Aminnn Sizlerde benden dularınızı eksik etmeyin lütfenn.....

bence sevinmelisin çünkü benim doktorum değer 20 nin üzerinde çıkarsa hamilesin demişti..gözün aydın

Doktorum banada artık rahat olamamı söyledi ama doktor bey bu tam bir gebelik mi dediğimde iki gün sonra göreceğiz dedi inşallah değerim yükselir ve hamileyim diyebilirim

kacinci gününde test yaptin canim

12 günüm

tebrik ederim arkadaşım inşallah değerlerin katlanır bebeğin tutunur seni hiç bırakmaz...

bu geceyi nasıl geçirdim bilmiyorum,dün sabah hastaneden aradılar 3 tane yumurtam döllenmiş yarın sabah arıycaz dediler..gece doğru düzgün uyuyamadım..simdide merakla ve heyecanla tel bekliyorum hastaneden..acaba hala canlılıklarını devam ettiriyolarmı embriyolarım...bugün transfer olabilirde pazartesiyede kalabilir dediler...neolurr dualarınızı eksik etmeyin...

çok şükür beklenen haber geldi saat 9 daa....çok sevindimm..5.gün transferi yapılacakmiş ve pazartesi ye kaldı transferimm...inşallah o güne kadar gelişimlerini devam ettirirlerde bir problem çıkmaz....

slm kızlar,bugün kontrolüm vardı,pazar günü yumurtlarım toplanacak kesinleşti,13-14 tane yumurtam var ama sadece 3-4 tanesi büyük çok üzgünüm sanki hepsi büyük olsaydı şansım daha çok olacakmış gibi geliyordu bana ama maalesef 3-4 tanesi büyükney6se rabbim inşallah onlara can verir diye dua ediyorum....

Çok sevindim canım kolay geçmesine.İnşallah bebeğin seni bırakmaz hayırlısı olsun.

Tatlım benimde 10 yumurtam vardı 3 tanesi büydü bende yarın kontrole gideceğim galiba pazartesi toplanacak.Allah izin verirse 1 tanesi bile yeter onu hiç takma kafana.

çok şükür beklenen haber geldi saat 9 daa....çok sevindimm..5.gün transferi yapılacakmiş ve pazartesi ye kaldı transferimm...inşallah o güne kadar gelişimlerini devam ettirirlerde bir problem çıkmaz....

inanki kendi heyecanım bir yana sizlerele tekrar heyecanlanıyorum çok sevindim 5. gün transferi olması ne güzel bu mubarek gün ve saatlerde Allah hepimizin gönlüne göre versin tüm zorlukları kaldırsın korktuklarımızdan emin eylesin inşallah.

Aminnnnnnn.....o güzel duaların için...mevla herkesin gönlündekini versin inşallah...........

herkese hayırlı cumalar kızlarrrrrrr... allah bu mubarek gunde hepımızın duasını kabul eder ınsallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…