- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.121
normalde doktor randevum 18 temmuz ama doktorum yanındaki sekteren dediğine göre 11 inde geliyor cinsiyetini söyliycem dediği için 18 i beklesem diyorum ama bu rahatsızlıklarım devam ederse 11 veya 12 sinde gidecem.kalp çarpıntım çok fena sanada geçmiş olsun cnm.
idare der cnm ne olsun dün gece kalp çarpıntısından yatamadım artık manevi sorunlarım vucudumu etkiliyorölecem sandım acile gidecektim ve dişim iltihaplandı sen nasılsın
Saol cnm.
Ben dişçi için sormuştum gitmeyi düşünmüyomusun?
ben bilmiyorumm nasilimm midem birazz bulaniyorr ve mide yanmasi war sabahh cook igrenc bi sekilde sari su kustumm ve biraz sancim warr adet sancisi gbii umarimm bi sorun yokturr
şimdi brz araştırdım,ilk 3 ay sıcak iyi değilmiş.3 aydan snra da lekelenme güneş yanığı fln tarzı şeyler güneş tepedeyken güneşlenmeyin fln yazıyo sadece.
ayy hiç anlamadım ağrılardandişçiye doktoruma sorup gidicem cep tlfnunu kapatmış soramıyorum tam zamanına denk geldi yani anlıycağın
ayy hiç anlamadım ağrılardandişçiye doktoruma sorup gidicem cep tlfnunu kapatmış soramıyorum tam zamanına denk geldi yani anlıycağın
ayy canım ben de çektim o ağrılardan dayanamadım kaç gün ama allahıma şükürler olsun geçti tabi tekrar nüksetme olasılığıda var ama onu düşünmek dahi istemiyorumgeçmiş olsun bu arada
yoktur cnm merak etme lekelenme yoksa korkma yani rahim büyüdüğü içinmiş bendede olmuştu arada oluyor ağrı kramp falan
ben bilmiyorumm nasilimm midem birazz bulaniyorr ve mide yanmasi war sabahh cook igrenc bi sekilde sari su kustumm ve biraz sancim warr adet sancisi gbii umarimm bi sorun yokturr
Kizlarrrr bana yardimmmmmbis yarin gece tatile cikiyoruz ama ben korkuorumm yoldan bisi olmas dimiii druma da sorcam da aksam sorcamm...havuza hic mi girmeyim yahhh..gidenele ve bilenlerr cvp verin nuffennn
Kizlarrrr bana yardimmmmmbis yarin gece tatile cikiyoruz ama ben korkuorumm yoldan bisi olmas dimiii druma da sorcam da aksam sorcamm...havuza hic mi girmeyim yahhh..gidenele ve bilenlerr cvp verin nuffennn
slm cnm geçmiş olsun adet günündemisin benim adet tarihimde bi kaç gün agrılarım hep oluyo oğlumdada doguma kadar hep olmuştu.
slm cnm sagol ewt bugun 2.gun olmaliydi da ben anlamadimm hamilelikte adet gormedigimiz halde adet sancisi oluyomu??b
slm hoşgeldin
bazı kişilerde oluyo mesela bende oğlumdada oldu bu bebegimdede oluyo bende o günleri dinlenerek geçiriyorum kanamamda oldu daha önce ondan korkuyorum
ya cnm ben sana bise sorcaktimm unuttum sonraa sen hangi hastahane we doktora gidiyorsun ??
mozaik hastanesi canım candemir bilekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?