- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.101
Ben de çıkıyorum kızlar, iyi bakın kendinize ve bebiklerinize
canım bende 2 gruptan da var ne olcak şimdi benim bebiş:44:selam annecikler bugün kız erkek cinsiyet muhabbeti yapılmış
baska bir topicte okuduğum bir yazıyı kopyalıyorum
bakalım sizinki tutacak mı :))
Bebek erkektir,eğer;
-Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa
-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140ın altındaysa
-Karnınız sivri ise
-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse
-Meme ucunuz karardıysa
-Bebeği aşağıda taşıyorsanız
-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız
-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa
-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa
-Elleriniz kuruyorsa
-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa
-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa
-Gebelik size güzellik katmışsa
-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa
-Burnunuz uzayıp genişliyorsa
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa
-Baş ağrısı çekiyorsanız.
Bebek kızdır,eğer;
-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız
-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise
-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız
-Sol meme sağ memeden daha büyükse
-Bebeği yukarıda taşıyorsanız
-Karnınız karpuza benziyorsa
-Tatlılara düşkünseniz
-Canınız meyve çekiyorsa
-Portakal suyunu seviyorsanız
-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız
-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa
-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız
-Memeleriniz büyümüşse
-Uyurken yastığınız güneye yönleniyorsa
-İdrarınız koyu sarı renkte ise
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa
-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsa
çok şükür canım değdi valla
Ay maşallah bebişine bak olsun deymiş çektiklerine kıpır kıpır görmüşsün bebişiiniiiiiiiiii
dur bende isteyim eşimden bulsun bana neçubuk turşusuuuu aş eriyorum ben yaaaaaaaaaa
netten bakim barı
ben güneş kremini sordum hemen gözleri açıp sen güneşe maruz kalma dedi doktor :44: bende tırstım denize gideyim mi diyemedim:78:açıkcası sormadım cnm yaaa denize girmeyi konuştum çok yararlı hareketlerine dikkat et dedi.ama denize gir dedi. Gölgede dahi oturma istemiyorum dedi.
çok şükür canım değdi vallaama doktor kıpır kıpır görünce randevumuzu çok uzattı sonra da bebiş dediğin az uslu durur dedim miniğe yine yaranamadı çocuk bana
canım bende 2 gruptan da var ne olcak şimdi benim bebiş:44:
çok şükür canım değdi vallaama doktor kıpır kıpır görünce randevumuzu çok uzattı sonra da bebiş dediğin az uslu durur dedim miniğe yine yaranamadı çocuk bana
dur bende isteyim eşimden bulsun bana ne
ben güneş kremini sordum hemen gözleri açıp sen güneşe maruz kalma dedi doktor :44: bende tırstım denize gideyim mi diyemedim:78:
6 hafta sonraya
slm kızlar sohbet almış başını gitmiş zor okudum walla nasılsınızz
Uvvv çokmuş yaa..
Selam hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
cnmm GÜNEŞTE OTURMA GÜNEŞTE KALMA GÖLGEDE OLSA OTURMA DEDİ DR UM DENİZE GİR EBİLİRSİN DEĞİL İMKANIN VARSA GİR GELİŞİM İÇİN İYİ DEDİ GİR ÇIKTIĞINDA HEMEN EVE GEÇ DEDİ BANA. HAFTASONU YAZLIK TA DEDİM DENİZE GİREBİLKİRMİYİM .
slm kızlar sohbet almış başını gitmiş zor okudum walla nasılsınızz
uyandigimdan berii okuyorumm daha yeni bitti yaaahep gecmisi okumuyacam diyorumm ama merak ediyorumm istee dunden berii dogru duzgun bise yazmadimm sadece okuyorumm sen nasilsin cnmm nasil gidiyorr?
iyiyim canım diş apsesi kalp çarpıntıları dışında
güneşin ne gibi bi zararı varmış çok merak ettim canım:26:
kızlar neden doktorlarınız güneşte kalmayın diyolar bana mantıklı bi açıklama yapacak olan var mı
ben burda hiç ilaç tavsiyesi yapıldığını görmemiştim ama internette hamilelikle ilgili sık sık araştırıyorum ve orda forumlarda insanların birbirini yanılttığını böyle önemli şeylerin dikkate alınmaması gerektiğini okumuştum. o yüzden çok kızdım az önce. 10 cm lik ceninle 3.5 yaşındaki çocuk bir tutulur mu yaakonuşayım bişeyler yazayım diye bilip bilmeden.. bizim ceninlerimiz sadece doğana kadar daha 5 kat büyüyecek içimizde.. ohooo.. cahillik yemin ederim..
bence uyarı yapın iyidir ama öneri kesinlikle yapmayın..
kızlar neden doktorlarınız güneşte kalmayın diyolar bana mantıklı bi açıklama yapacak olan var mı
Doktora ne zmn gitceksn aksatma bu sıcaklarda diş ağrısı fena..
Çarpıntı bende de var yaa kalbim çıkcakmış gibi hissediyorum bazen sıcaklardan sanırım..
Geçmiş olsun bu arada..
Hamile olmadan önce gittiğim dermatolog cilt kanserine sebep olduğu için güneşte kalma diyodu..
İlk gidip beğenmediğim bayan doktor varya o neden dedi bilmiyorum sebebini sormamıştım cnm..
Bu doktorada sormadım güneşlenmeyin dediklerini bildiğim için..
Ama internettende okuduğuma göre ciltte lekelenmelere flnda sebep oluyomuş bu dönemde kiii güneşin en tepede olduğu zaman hamile olmayanlara bile güneşin altında durmayın diyolar..
Bilindik şeyler yani..
Hamile olmadan önce gittiğim dermatolog cilt kanserine sebep olduğu için güneşte kalma diyodu..
İlk gidip beğenmediğim bayan doktor varya o neden dedi bilmiyorum sebebini sormamıştım cnm..
Bu doktorada sormadım güneşlenmeyin dediklerini bildiğim için..
Ama internettende okuduğuma göre ciltte lekelenmelere flnda sebep oluyomuş bu dönemde kiii güneşin en tepede olduğu zaman hamile olmayanlara bile güneşin altında durmayın diyolar..
Bilindik şeyler yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?