2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meserretttt gün arkadaşımmm ben bugün dr a gittim cnmm benim bebişş uyuyoooooooooooooo..

Sende gideceksin yaaaaa sabah gitme bolsu iççç öyle gitttt.bebişin hareket etmesi lazımmm ense kalınlığını rahat ölçmek için

amaan ne gerek var alıngan olmaya agresif olmaya ne güzel takılıyoruz işte. vakit geçiyor. çok kasmamak lazım. yazıda bazı şeyler yanlış anlaşılabilir. şeydacım boşver canım yaa..

Bencede cnm hiç gerek yok..
Hee eğer benm yazımda yanlış anlaşılcak şeylerden bahsediyosanda ay anlayan anlasın valla yapcak bişeyim yok..
O kadar zamandır muhabbet ediyoruz kimseye kendimi anlatma gibi bi derdim olmadı şimdiye kadar bundan sonrada olmaz..

Aynen tatlım yaa her doktorun bile söylediği tutmuyoken bu kadar takmak alınganlık yapmaya gerek yok bencede..
Ay zaten karar verdim bundan sonra bu konularda yazılanlara cevap vermesem daha doğru olcak sanırım..
Gerçi o zamanda yazdım görmedinizmi neden cevap vermiyosunuz diyolar
Sen hala araştırıyonmu yavrum ya tamam artık bırak valla bebişi üzcen hee

Benim randevum yarın sabah 10:30 da tatlım, doktorum sadece sabahları poliklinikte zaten, ben de erkenden uyanır bişeyler yiyip içmeye çalışırım napim
nasıl geçti cnm. alınabildi mi bebişin ense ölçüsü?

selam annecikler bugün kız erkek cinsiyet muhabbeti yapılmış
baska bir topicte okuduğum bir yazıyı kopyalıyorum
bakalım sizinki tutacak mı :))

Bebek erkektir,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa
-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa
-Karnınız sivri ise
-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse
-Meme ucunuz karardıysa
-Bebeği aşağıda taşıyorsanız
-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız
-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa
-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa
-Elleriniz kuruyorsa
-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa
-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa
-Gebelik size güzellik katmışsa
-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa
-Burnunuz uzayıp genişliyorsa
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa
-Baş ağrısı çekiyorsanız.

Bebek kızdır,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız
-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise
-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız
-Sol meme sağ memeden daha büyükse
-Bebeği yukarıda taşıyorsanız
-Karnınız karpuza benziyorsa
-Tatlılara düşkünseniz
-Canınız meyve çekiyorsa
-Portakal suyunu seviyorsanız
-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız
-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa
-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız
-Memeleriniz büyümüşse
-Uyurken yastığınız güneye yönleniyorsa
-İdrarınız koyu sarı renkte ise
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa
-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsa

yolculuk için bisey dedi mi doktor?
mesela 3-5 saatlik bi yere?
günes kremi kullanmak sakıncalı mı acaba?
en iyisi oturduğum yerde oturuym benn

benide ekleyin listeyeeeeeeeee
Y ŞEHİR:Bandırma
ilk bebek
SAT:5 nisan
BEKLENEN DOĞUM:10 ocak
İSİM :belli değil
ANNE YAŞI:31 oldum
HAMİLE KAL KİLO:57
ŞİMDİKİ:58
DOĞUM ŞEKLİ:belli değil sezeryan istiyorum
SON HABER:2Lİ test iyi kanda kolestrol yüksek dr normal hamilelikte yükselir dedi
cinsiyet için 30 temmuzda gidicem sevgilerrrrrrrrrrrrr benide ekleyi unutmayın mucuk

oldu çok şükür cnmm herşey normalmiş ama dr um ayak ve elleri de incelemek istiyor gelecek hafat daha da gelişir dedi yine gelmemi istedii cnmm. Herşey güzel gelişim iyi ama su içinn uyardıı çok az su tükettiğimi söyledi cnmmmm. Ultrasonda bir genişlik varmış dahada geniş olabilirmiş orası bebek boyu iyi sende unutma bak kahvaltı yap biliyorum miğden bulanıyo ama ye işte birşeyler yolda da gidene kadar azar azara su iç ki bebiş uyansınnn

Ay maşallah bebişine bak olsun deymiş çektiklerine kıpır kıpır görmüşsün bebişiiniiiiiiiiii

canlar yazman istemedim bu konuda aslında ama biliyoruz ki bazen yanlış anlasak ya da anlaşılsak da herkesin niyeti iyi belki verilen bilgiler yanlış olabilir bunu da araştırmadan kendi doktorlarımıza danışmadan kullanmayalım ya da yapmayalım olur biter örneğin ben burda söylenilenlerin bir çoğunu not ettim sabahtan beri konuşulan krem de dahil ama doktoruma danışmadan kullanmadım doktorum olmazsa tanıdık bir eczacımız var ona danışıyorum onlar benim adıma araştırıp bilgi veriyorlar lütfen üzmeyin kendinizni....unutmayın herkes nacizane fikrini belirtiyo ... sallayalım beyaz bayrakları ..herkes hassas hepimiz hassasız ve burdaki herkes hamile hormonlar havada boşveriiin

Şirketin doktoruna gittim güldü kadın bana, şimdi biraz daha rahatladım, çünkü bir tek olumsuz yoruma ya da söyleme raslamadım, hatta gebelik boyunca bu kremi öneren doktorlar ve kullanan hamileler var, ama bu korku yetti bana, bidaha gözaltı kremi bile kullanamam heralde gebelik boyunca

yolculuk için bisey dedi mi doktor?
Mesela 3-5 saatlik bi yere?
Günes kremi kullanmak sakıncalı mı acaba?
En iyisi oturduğum yerde oturuym benn

açıkcası sormadım cnm yaaa denize girmeyi konuştum çok yararlı hareketlerine dikkat et dedi.ama denize gir dedi. Gölgede dahi oturma istemiyorum dedi.

cnm yaaaaaaaaaaaaaa annelik bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gözün aydın cnm
Sabah ekmeğime tatlı bişeyler süreyim bari, pekmez falan, tatlı beni susatıyor, su da içmeye çalışıcam olmadı bir maden suyu içerim, doktorum günde 1 taneye izin verdi.

Son düzenleme:

Konu sahibine mesaj at bilgilerini cnm burdan görmeyebilir gözünden kaçabilir..

Doktoruna sorda sür cnm boşver takma bebişin sağlıklı yarın görceksin inşallahh ohh keyfini çıkar..

annişler ben çıkıyorum mesaim bitiyor...hafta sonu mardine gideceğim bazı sorunlar hallaolması gereken hepinizin duası kabul olur can taşıyorsunuz lütfen bana dua edin inşallah herşey yolunda gider...
hepiciğinize iyi tatiller...:124:

İnşallah herşey istediğin gibi olur herşey yoluna girer cnm görüşmek üzere.. :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…