• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dimi yaaa aman o iş ters biraz saçma bence dediğin gibi insan regl olmadıysa gider en azından:37:evet kızzzz:52::52:sanki içime böyle doğmaya başladı,ayy bide tatilde bir kız bebek gördüm resmen aşık oldum şirin mi şirin,ama kabul edelim kızlar daha bir sevdiriyor kendini,sempatik şeyler:61: Koyayım tatlım ama benimde işim var biraz aslında bayyaaaaa, temizlikçim var şuan o temizliyor evi bende bir yandan mutfağı toparlıyorum,onun yanında da çekemem göbüşümü:60: Erken giderse yeni bebişli tişörtümle çekip koyarım...buarada yazlığa gidiyormuşun iyi tatiller sana bebişe:51: Bende yarın tekrar gidiyorum, yazlığa ama bu sefer:66: Leyleği havada gördüm galiba,az otursam evde iyi olcak ama yapamıyorum:34:

cnmm allah sağlık versin dilek değilde bende senin gibi kız çocukları daha sempatimi kazanıyooorrr.

yok canım yaa:14:
sıpa açmadı bacaklarını...:emir_bebek:doktor aradan gördüğü kadarı ile erkeğe benziyo dedi ama emin olamadı.
ben de kimseye demedim..belli olmaz belki değişir falan.eşim o muayenede olamamıştı onun bile haberi yok ..:1:
önümüzdeki ayı bekliyoruz mecburen...

Eşine bile sölemedin hee ne azı sıkıymışsın kızz ben olsam dayanamaz sölerdim :1: aramızda 1 gün var seninle benimde 15+5

taman cnmm kesin yerim çünküüü bebeişimm oohhhhhhhhhhh prenssemi prensmii bilmiyorum ama onlar gibii ooooo umrunda değill yatıyooo..

Dr um takıldı böyle anne bende de olsa öyle yatarımmm aldırmadan.

bende merak ediyorum aynen..prensmi prenses mi diye?
ben randevuları hep sabah 9 a alıyorum yaa :59: işe gittiğim için.
işe gitmeden kontrolüm ü yapıp gideyim diye..
uyuduklarını unutmuşum meleklerin.önümüzdeki ay ö.sonraya alayım bari..
çikolatayıda unutmamalıyım .. :46:

BİZİMKİLER nazlı çıktı desene:16:
kesin kız bunlar yoksa açarlardı:9::9:
benimkide kapamıştı canım inşallah bi dahakine açar da bizde hazırlıklara başlarız..hiç bişey almadım çatlıycam yakında..:37:

evet yaa canım,

bende bişeyler alabilmek istiyorum..annem yorganını yastıklarını falan diktirdi.haber bekliyor renk için.bizimkinin umru değil yan geldi yatıyo valla :emir_bebek:

Bakalım ocak bebişlerinde kızlarmı fazla olcak erkeklermi..
Ama öğrenenlerin çoğu erkek..
Benim ikili test için gittiğimde 12. haftadayken gözükmüyo dedi baktı baktı kıza benziyo dedi sonra bu salı gittiğimde de gözükmüyo dedi kapatmıştı bacaklarını ama yine kıza benziyo dedi 4. ay dedi ay bakalım neye göre kıza benziyo dedi bacaklarını kapatmıştı bilemiyorum ama umarım bidahakinde açar bacaklarınıda görürüzzz.. :52:

Kemik yapılarından anlıyomuş doktorlar tecrübe tabiki ama benim doktorum garanti görmeden sölemek istemedi . Bal gibide anladı yaa sölemedi sinir etti beni :63:

KIZLAR BU ARADA DEĞİNMEK İSTEDİĞİM BİR NOKTA VARDI YAAAA.
ikili test yaptıranlara 3lü den bahsedildi mi..yani 2li yaptıranların 3lü yaptırmasına gerek varmı..

Bakalım ocak bebişlerinde kızlarmı fazla olcak erkeklermi..
Ama öğrenenlerin çoğu erkek..
Benim ikili test için gittiğimde 12. haftadayken gözükmüyo dedi baktı baktı kıza benziyo dedi sonra bu salı gittiğimde de gözükmüyo dedi kapatmıştı bacaklarını ama yine kıza benziyo dedi 4. ay dedi ay bakalım neye göre kıza benziyo dedi bacaklarını kapatmıştı bilemiyorum ama umarım bidahakinde açar bacaklarınıda görürüzzz.. :52:

sabret canım az kaldı. yakında ciciler almaya başlarsın:31:

Aynen tatlımmmm ya bir boş oda oluyor zaten her evde dimi..bizde bütün ıvır zıvırları oraya koymuştuk şimdi onları ayıklama zamanı..bari odayı boşaltalım..boş boş bakaıp hayaller kurarız ne güzellllllllll...:16::16:
evet ya, başka yer de yok, kocaman iki balkon var ama kapalı değil, biri kapalı olsaymış... aslında bi sürü şey de ya verilecek ya atılacak, kocama diyorum birlikte ayıralım diye, hallederiz diyo geçiyo ya :47: hiç heyecan yok benim sevgili eşimde!

çıktım ben kıslar byeeee :54:

Akadaşlarrr 3. Ayı doldurduğumuz için deniz serbestt drr um çok tavsiye etti ltfnn annişlerimmm denize gidecekler güneşte asla oturmayacakmışız hiçççççççççç. Denize girip çıkacakmışızzz. Bende haftasonu bir takılacağım denizeee

evet ya, başka yer de yok, kocaman iki balkon var ama kapalı değil, biri kapalı olsaymış... Aslında bi sürü şey de ya verilecek ya atılacak, kocama diyorum birlikte ayıralım diye, hallederiz diyo geçiyo ya :47: Hiç heyecan yok benim sevgili eşimde!

çıktım ben kıslar byeeee :54:

hoşçakal tatlımmm..

Eşine bile sölemedin hee ne azı sıkıymışsın kızz ben olsam dayanamaz sölerdim :1: aramızda 1 gün var seninle benimde 15+5

ama napiim ..o gün çok kızmıştım ona.zaten çikolatayıda o yüzden unuttum.
biliyordu dr a gideceğimi aramadı hiç.ş.dışındaydı iş için.
2 dk arayamazmıydı dimi ama:63:
ertesi gün aradı pipiyi gördünmü diyo :41:daha çok kızdım bende.
kaynanamda öle erkek bekliyo.dedimki ikisine de.kız olursa size sevdirmeyeceğim.
ben geçen hafta rüyam da erkek gördüm.benim için fark etmez meleğim o benim.
ama illa tutturmakta neymiş..
haklıyım ama dimi ...

bu arada canım, senin meleğin cinsiyeti belli oldumu?

Son düzenleme:
dimi yaaa aman o iş ters biraz saçma bence dediğin gibi insan regl olmadıysa gider en azından:37:evet kızzzz:52::52:sanki içime böyle doğmaya başladı,ayy bide tatilde bir kız bebek gördüm resmen aşık oldum şirin mi şirin,ama kabul edelim kızlar daha bir sevdiriyor kendini,sempatik şeyler:61: koyayım tatlım ama benimde işim var biraz aslında bayyaaaaa, temizlikçim var şuan o temizliyor evi bende bir yandan mutfağı toparlıyorum,onun yanında da çekemem göbüşümü:60: erken giderse yeni bebişli tişörtümle çekip koyarım...buarada yazlığa gidiyormuşun iyi tatiller sana bebişe:51: bende yarın tekrar gidiyorum, yazlığa ama bu sefer:66: leyleği havada gördüm galiba,az otursam evde iyi olcak ama yapamıyorum:34:

Evet yaa kızlar bi başka cilveli oluyolar..
Ayy benmde yapmam lazım ama omuzlarımda bi yük var sanki çakıldım kaldım oturduğum yere..
Bavul hazırlamak gözüme zor geliyo eşimde dün şimdiden hazırla herşeyini bak iki ayağın bi papuca gircek sonra unutcaksın bazı şeyleri diyo ama bilmiyoki ben listemi yaptım ahhahah :60:
Gerçi tee 22.45de vapur ama anca hazırlanırım :1:
Saol cnm inşallah iyi geçer kafamı dinlemek istiyorum biraz bide baksınlar annemler bana orda biraz :1:
Denize giriym geziyim falan..
Aa sendemi gidiyosun eh sanada iyi tatiller o zmn..
Ben önümüzdeki pazar dönerim büyük ihtimalle doktora gidicem diye yoksa daha fazla kalırdım..

ayyyy çok heycanlı hakkaten, biz de boş odayı boşaltmaya başlasak aslında :) bisürü ıvır zıvır, yatak yorgan, ütü malzemeleri, çamaşır askısı felan... nereye koycaz ya o kadar şeyi :26:

Valla bizde bi badana yaptık millet taşınıyoz sandı attım ne var ne yoksa :1: eşim bi garip yaa elektirik pirizi ya bozulmuş yenisi takılmış eskisini bile saklamış tv. degiştik eskisi duruyo dedim ya bunları at yada kötü olcak heee ev baya hafifledi. Senin bebek odanı merak ediyorum kızzz nasıl olucak acaba 3 tane bebek için :69:

inşallah hayırlı olurrrr cnmmm.iyi araştır.

teşekkürler :) öyle yapacağım zaten. zamanlaması kötü oldu tayinin hen ev taşıyacağım. hem bir sürü yol çekeceğim. zor olacak ama oldu artık başka çare yok :)

çikolata yemeyi unutmayın kızlar...
ben unuttum sinirden..çikolata enerji veriyo ve kıpır kıpır oluyolar bebişler..:emir_bebek:

yaa öyleymiş. kortrole gittiğimde. sabah şekerli bişey yemedinmi dedi doktorum :) ama benim şekerli şeylerden midem bulanıyor. tembel bir çocuğum mu olacak yoksa :(

Son düzenleme:

canım ben yaptırdım ikiliyi.sonucuda gösterim allah şükür temiz çıktı.
doktor hiç bahsetmedi 3 lüden..

TAMAM canım ben ikili yaptırmadım sadece ölçüm olmuştu oda normal çıkmıştı..doktor ikili değil üçlü yapalım demişti..haftaya yapılıcakta o yüzden sordum..saol şekerimmm..

ama napiim ..o gün çok kızmıştım ona.zaten çikolatayıda o yüzden unuttum.
biliyordu dr a gideceğimi aramadı hiç.ş.dışındaydı iş için.
2 dk arayamazmıydı dimi ama:63:
ertesi gün aradı pipiyi gördünmü diyo :41:daha çok kızdım bende.
kaynanamda öle erkek bekliyo.dedimki ikisine de.kız olursa size sevdirmeyeceğim.
ben geçen hafta rüyam da erkek gördüm.benim için fark etmez meleğim o benim.
ama illa tutturmakta neymiş..
haklıyım ama dimi ...

bu arada canım, senin meleğin cinsiyeti belli oldumu?

Haklısın tabii ama ne biliyim ben kızgınlıgım geçince genede sölerdim dayanamam çünkü :1:
Bizdede kız bekleniyo oğlum var 10 yaşında benim içime buda erkek olucak diye doguyo aman saglıklı olsunda farketmez . belli olsun artıkda yok daha belli olmadı bi gittim doktor tam anlayamadım dedi sölemedide sonra bida gittim uyuyo dedi . Yarın gidicem işte bakalım ne olucak boll su içicem bide koca bi çikolata yicem gidicem bu kadar rüşvete gösterir heralde ne dersin :60:

Kemik yapılarından anlıyomuş doktorlar tecrübe tabiki ama benim doktorum garanti görmeden sölemek istemedi . Bal gibide anladı yaa sölemedi sinir etti beni :63:

Kemik yapısındanmı anlıyolarmış :44:
Valla bana bakıyorum bakıyorum ama bişey anlamıyorum dedi hahahahha :1:
Ay evet net bi şekilde görsünde o zmn içim rahat edicek benim..

KIZLAR BU ARADA DEĞİNMEK İSTEDİĞİM BİR NOKTA VARDI YAAAA.
ikili test yaptıranlara 3lü den bahsedildi mi..yani 2li yaptıranların 3lü yaptırmasına gerek varmı..

Ben ikili için gitmiştim bu gittiğim doktora ztn diğer muaynede ikili testin sonucunu göstermek için oldu bidahakide bu ayın 20sinde 3lü hakkında bişey söylemedi ama ben yaptırmak istemiyorum ne 3lüyü ne 4lüyü..

sabret canım az kaldı. yakında ciciler almaya başlarsın:31:

Evet az kaldı 20sinde gidicem tekrar ama korkuyorum tatlım ya yine kapatırsa bacaklarını göremezsek diye çnkü baya baya kapatmıştı bu gittiğimde ve baktıkca dahada kapattı çekti kendine doğru :1:

Akadaşlarrr 3. Ayı doldurduğumuz için deniz serbestt drr um çok tavsiye etti ltfnn annişlerimmm denize gidecekler güneşte asla oturmayacakmışız hiçççççççççç. Denize girip çıkacakmışızzz. Bende haftasonu bir takılacağım denizeee

Evet bi önceki gittiğim doktorda denize girebilrsn ama güneşlenmek yok dedi ama özellikle sordğm için zaten normalde bnm dermatolğm güneşlenmeyi hiç bi şekilde tavsiye etmiyodu cilt kanserine sebep olduğu için.. :19:
Hamile olmayanlara bile yani..
Şemsiyenin altında gölgede falan durcaz artık..
Zaten ben normalde de çok güneşlenebilen bi tip değilim hemen fenalık basar atarım kendimi denize..

TAMAM canım ben ikili yaptırmadım sadece ölçüm olmuştu oda normal çıkmıştı..doktor ikili değil üçlü yapalım demişti..haftaya yapılıcakta o yüzden sordum..saol şekerimmm..

rica ederim canımm...:71:

allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.
bi avazda kolay doğum olsun hepimizinki..

Back
X