- Konu Sahibi antidepresif
-
walla biz 3 arkadaş hamile kaldık 3müzünde oğlan bide benm çin takvimnde kız gösteriyodu :) bncede 2012 erkek yılı
canım günaydın hayırlı olsun.gözün aydın ayyyy birde ben öğrenebilsem yarın gidecektim ama artık p.tesi kontrole gideceğim.çok heyecanlıyım...HERKESE GÜNAYDIN OĞLUM OLUYORRRRRRR...............14+2DEYMİŞİZ HEMDE KOCAMAN PİPİSİ WAR
canım günaydın hayırlı olsun.gözün aydın ayyyy birde ben öğrenebilsem yarın gidecektim ama artık p.tesi kontrole gideceğim.çok heyecanlıyım...
HERKESE GÜNAYDIN OĞLUM OLUYORRRRRRR...............14+2DEYMİŞİZ HEMDE KOCAMAN PİPİSİ WAR
HERKESE GÜNAYDIN OĞLUM OLUYORRRRRRR...............14+2DEYMİŞİZ HEMDE KOCAMAN PİPİSİ WAR
ayy sorma cnm bnde dün akşamı edemedm zor geçti walla doktor cinsiyeti söledkden snra bir sürü şey söyledi ne dedi ne söyledi hiç bişi hatrlmyrm :S
canım burada SAT larımız aynı ama sen 14+2 olmuşsunben 13+3 üm 6 gün önde gidiyor senin oğluşş bakalım ben ne zaman öğerenecem çok merak ediyorum dayanamazsam doktorum izinden dönsün aynı gün giderim
Walla banada zaman hiç geçmedi öğrendm şimdi kuş gibiyim en azndan biliyorum artk....
benm Sat da senle aynı ben de 1 hafta öndeyim 14+3üm
ayy canım bende bi sorunmu var acaba evet senlede aynıyız canım sorunlardan bebeğimi büyütemedimzaten iştahım yok bütün güzn canım hiç bişey istemiyo son günlerde dahada arrtı ne yapacam bilmiyorum..
cnm cok sevındım
hadı bakalım hayırlı olsun oglusun
bugun 3dede benım randevum var :)
bakalım dktorumuz tahmın yurutucekmı :))
Walla banada zaman hiç geçmedi öğrendm şimdi kuş gibiyim en azndan biliyorum artk....
günaydınnnn
Ecemceren gözünaydın cnm. Allah uzun ömürler versin oğluşuna
Yarın ikili testimiz var bize de bişey söyler mi acaba :44: Yoksa bebişim çok mu küçük :26:
Gerçi 11. Haftasında öğrenenler de oldu ama bakalım
cnm cok sevındım
hadı bakalım hayırlı olsun oglusun
bugun 3dede benım randevum var :)
bakalım dktorumuz tahmın yurutucekmı :))
Günaydınnnn
Yarın ikili testimiz var bize de bişey söyler mi acaba :44: yoksa bebişim çok mu küçük :26:
benm Sat da senle aynı ben de 1 hafta öndeyim 14+3üm
Günaydınnnn
Yarın ikili testimiz var bize de bişey söyler mi acaba :44: yoksa bebişim çok mu küçük :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?