- 24 Mayıs 2011
- 743
- 139
- 123
- Konu Sahibi antidepresif
-
günaydın canım benim senin koca işe gitmiyomu bu saate kadar yatıyosunuz benim koca 7 de kalkar kahvaltı sonra bende kalkarım dahada yatamam
günaydın canım benim senin koca işe gitmiyomu bu saate kadar yatıyosunuz benim koca 7 de kalkar kahvaltı sonra bende kalkarım dahada yatamam
canım benim bende eşimde çalışıyorum evde 7: 20 de çıkıyoruz kızı kıreşe bırakıyoz eşim işe ben işe.ben memurum.kahvaltımı iş yerinde yaptım canım benim.şimdide oturuyom işte..eşim sadece pazar öğlene kadar çalışmaz onun dışında çalışır.yemek kahvaltı vakit buldukça kandimi iyi hissettikçe yaparım yoksa bu aralar dışardan söylüyoruz genelde...
evet belli olsa azıcıkda olsa geçen bir kızın belli olmuş hemde benim gibiydi 11 +1 miydi herhalde şaştım kaldım bu aymı hareketlere başlicak acaba dönerse o zaman anlaşılır belki
ama ev yemekleri şart valla hemen etkilyo bebeği sul yemekler kuru yemekler ne bilim yaa dikkat etmek lazım
o benim canım11+6da göründü
bebeğin bir kaç haftadır zaten kıpır kıpır ama bizim hissetmemize var dah
bu arada herrrkkeesssee güünaayydıınnnnn
kızlar sizin göbeğiniz çıktımı hiç akşam kocama gösterdim bayabi çıkmış dedi ama sanki benim hep öyleymiş gibi geliyo zaten 3 ayda ,60 gr aldım 50 idim 50,6 oldum yani göbek ne zaman şişer ki accep
kızlar ben her hafta göbeğimi foto çekiyorum ne kadar büyüdüğünü görüyorum böylece.. bugün 3.yü cektim şöyle bi 7-8 tane olsun eklerim buraya..
n
bak bak nasılda hava atıyo . bizim bebeğimizde gösterir ama ayıp diye göstermiyo erkek olsa bayan doktora gidiyorumsonuçta o anlıyo göstermiyo pipisini utanıyomuş bana söyledi
kızlar ben her hafta göbeğimi foto çekiyorum ne kadar büyüdüğünü görüyorum böylece.. bugün 3.yü cektim şöyle bi 7-8 tane olsun eklerim buraya..
komik insan
erkek mi istiyon seeeennnben de doktor erkek deyince ben aslında kız çocuk meraklısıyımdır dedım. doktor sorun değil canım keseriz dedi. eskiden bi bülent bey vardı bülent hanım oldu dedi... neyse 1 ay sonra en kesin sonucu söyleyecek ama biz gördüğümüzün pipi olduğuna %100 eminiz.. allah gönlüne göre ve sağlıklısını versin canımcım..
niye kız? ben çocuğum için günlük de aldım.. bugün başlayacam yazmaya
önceden ultrason kağıdının arkasına o an hissettiğimi yazıyodum bir iki kişi okuyupta uygulanınca dedi bi günlük alayımda çocuğum duygulansın.. di mi amahehehe
allah sağlıklı versin herkesin çocugunu kızında yeri ayrı erkeğinde . kızlar duygusal olur genelde mızmız ağlar erkek çocuklarıda kıskanır ablamın iki tane yaramazı var babalarından çok kıskanır ablam diyo bıktırcaklar beni diye daha küçükler bide ama orası bile güzel kızlarnda elbiseleri takıları etekleri bayılıyorum onların arkadan bakınca bide bezli oluyolar poposu kocamanoluyo bir dövesim geliyoki sorma
kızlar sizde turkcelin bebeğim byürkene üye oldunuz mu ben oldum her gün beni bilgilendriyo haftalık olduğumu söylüyo çok güzel tavsiye ederim yani araştırın ben unuttum hemde ücretsiz mesaj atıyosun güzel bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?