How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:62: Arkadaslar bebegimizle tanistik bugun :)))) ilk defa gorduk bebegimizi..
Oyle heyecanlandim oyle titredimki kalp atisini goremedim...
Bebegimiz 12 hafta 2 gunlukmus
Atmis elini ensesine oylece duruyordu. Hic kimildamadi :55: ne guzel biseydi o oyle ya
Doktor hersey cok iyi dedi
Resimlerini aldik cikarip cikarip bakiyorum.. Onceden ona bakan annelere ne var goruyorlar
acaba diyordum.. Bide baktim bi anne nelr goruyor neler :16:

Sizler nasilsiniz...

Arkadaşlar çoğunuzzz ist olunca sorun olmazda ben ist değilim canlarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Türkiye geneli mağazalar seçinnn ltfnnn ve fiyatttttttttttttt??????????????????

Meltem Modüler e bak o halde şekerim, Türkiye genelinde çok sayıda mağazaları var, modelleri de çok güzel, mdf den çok kaliteli, fiyatlar da değişkendi ama benim beğendiğim bir takım 2500 tl di. fikir olur belki :34:

zaten erkek hemen belli oluyomuş ben daha 13+1 im ama 10+2 de erkek bebişi olacağını öğrenen arkadaşımız var sanırım bu sene hep erkek doğuyor bende kız hissettiyorum bazen kendi kendime:30: zorla tövbe tövbee allahım sağlıklısıhhatli nasip etsinde ilk bebişimiz hiç farketmez
saglikli olsunda cinsiyet hic onemli degill

Son düzenleme:
merhaba kızlar....yine sizlerleyim:):) tatilim bitti ama annemde hala devam ediyor aslında...ayyy isim değişikliği olmuş başlığımız değişmiş,korktum bulamayınca:1: iyi olmuş ötekinin ismi hiç hoş değildi:1: tatilim çok iyi geçti kızlar yüzdüm abartmadım tabi...darısı başınıza:46: buarada ikili test sonucum pazartesi çıkmış sonucumu doktoruma fakslatmıştım,aradı beni değerlerin iyi dedi...:66: sevindim bende:66: ama betahcg mi bilmiyorum:52: öğrenip yazarım buraya artık 20sinde diğer randevum...bu sefer erkene aldım:64: buarada nurrose bilgilerimi yollayım sana beni de ekle tabloya bensiz olmazzz dimi:52:

hoşgeldin seremm. ay bilmiyorum birden içime senin kızın olacak gibi geldi?? ne geçiyor gönlünden??

Gün sayıyorum tatlım, Cumartesi ikili testim, sonraki cumartesi de tatildeyim :66:

Ben de oda takımını tam beyaz da değil, krem düşünüyorum, ilk 6 ay için de yatak odasına beşik alıcam, şimdiden başladım bakmaya :69:

hadi bakalım canım benim az kalmış az daha sabret..benimde öyle oldu, doktora gittim ikili testi testim yapıldı ertesi gün tatile gittik,süper motivasyon oldu...aslında daha erken gelicektik,oteli,odamızı beğendiğimiz için 1 gün daha uzattık:34: evet tatlım bende bakıyorum yavaş yavaş odalara...aslında kremde iyi fikir:34:...benim evimin her yeri beyaz bebek odası da beyaz olursa tam olucak..:52: bende yatak odamıza beşik almayı düşünüyorum,önce orada yatsın sonra odasına geçiririm artık:46:

hadi bakalım canım benim az kalmış az daha sabret..benimde öyle oldu, doktora gittim ikili testi testim yapıldı ertesi gün tatile gittik,süper motivasyon oldu...aslında daha erken gelicektik,oteli,odamızı beğendiğimiz için 1 gün daha uzattık:34: evet tatlım bende bakıyorum yavaş yavaş odalara...aslında kremde iyi fikir:34:...benim evimin her yeri beyaz bebek odası da beyaz olursa tam olucak..:52: bende yatak odamıza beşik almayı düşünüyorum,önce orada yatsın sonra odasına geçiririm artık:46:

Darısı başımıza :1:
Bizim evde de her odanın farklı bir rengi var, sanırım en sade oda bebişimizinki olacak :69: dekorasyonla renklendirmeyi düşünüyorum ama yine pastel tonlar olacak, canlı maviler pembeler kullanmayı düşünmüyorum :68: Oda dekore etmeye bayılırım, belli oluyor değil mi :34:

ya benim 3 odam var ve hepsinde bi sürü eşya var bebekte var bebek odasıda istiyorum yenide evliyim eşyaları nereye göndercem :(

meltem modüler e bak o halde şekerim, türkiye genelinde çok sayıda mağazaları var, modelleri de çok güzel, mdf den çok kaliteli, fiyatlar da değişkendi ama benim beğendiğim bir takım 2500 tl di. Fikir olur belki :34:

teşekkürler cnmmm. Bunuda inceledimm iyi olduu. Anneciğimede gösteriyorum oda benim kadar heyecanla bakıyor yorum yapıyooo.

ya benim 3 odam var ve hepsinde bi sürü eşya var bebekte var bebek odasıda istiyorum yenide evliyim eşyaları nereye göndercem :(

benimde aynen canım hatta yatak odamda sepet beşik koyacak yerim bile yok bi gıdımık yer yok o yüzden oturma odamı satacam mecburen orayı bebişime oda yapacam başka türlü ne yaparım bilmem kiracıyız da aslında ama daha baya bi yıl burdayız gibi görünüyo o yüzden satmaya karar verdim:60:

Darısı başımıza :1:
Bizim evde de her odanın farklı bir rengi var, sanırım en sade oda bebişimizinki olacak :69: dekorasyonla renklendirmeyi düşünüyorum ama yine pastel tonlar olacak, canlı maviler pembeler kullanmayı düşünmüyorum :68: Oda dekore etmeye bayılırım, belli oluyor değil mi :34:

:60:evet tatlım belli oluyor:60: benim evimin geneli beyaz, beyaz aşığıyım ben,sadeliği seviyorum,aynen canım canlı mavi ve pembeler kullanmayacağım bende...sıktı artık onlar,pastel tonları daha hoş duruyor dediğin gibi...hatta mobilyaların üstünde de öyle kuşlar böcekler istemiyorum ben,inşallah zevkimize göre bişeyler bulup yaparız:61:

benimde aynen canım hatta yatak odamda sepet beşik koyacak yerim bile yok bi gıdımık yer yok o yüzden oturma odamı satacam mecburen orayı bebişime oda yapacam başka türlü ne yaparım bilmem kiracıyız da aslında ama daha baya bi yıl burdayız gibi görünüyo o yüzden satmaya karar verdim:60:

ev eşyası alırken aç gözlü davranmayıp az eşya aldırsaydım şimdi sıkıştırırdım belki sağa sola ama eşya almasalar zorumuza gider sornada düşünürüz nereye koysak diye ... eşyalarıda satmak iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti . saol tatlım:66::66::66::66::66:

Benim de evde boş oda sorunum yok ama yatak odam çok dar, hatta bebek odası yapacağım oda yatak odasından çok daha geniş, o yüzden yatak odama dar ufak bir beşik alıcam, ancak sığar :26: 6 aylıkken de odasına geçiricem

:60:evet tatlım belli oluyor:60: benim evimin geneli beyaz, beyaz aşığıyım ben,sadeliği seviyorum,aynen canım canlı mavi ve pembeler kullanmayacağım bende...sıktı artık onlar,pastel tonları daha hoş duruyor dediğin gibi...hatta mobilyaların üstünde de öyle kuşlar böcekler istemiyorum ben,inşallah zevkimize göre bişeyler bulup yaparız:61:

Buluruz tatlım merak etme, sadece biraz mesai ayırmamız gerekecek :34::34:

Son düzenleme:
ev eşyası alırken aç gözlü davranmayıp az eşya aldırsaydım şimdi sıkıştırırdım belki sağa sola ama eşya almasalar zorumuza gider sornada düşünürüz nereye koysak diye ... eşyalarıda satmak iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti . saol tatlım:66::66::66::66::66:

salonum bilem küçük nasıl sığdıysam eşyalarım çoğu annemlerde gerçi allahtan yer vardıda oraya koyduk ama oturma grubumu satacam oda siyah beyaz çok severek almıştım ama mecburumm:60:

Son düzenleme:
Back