- Konu Sahibi antidepresif
-
Benim de evde boş oda sorunum yok ama yatak odam çok dar, hatta bebek odası yapacağım oda yatak odasından çok daha geniş, o yüzden yatak odama dar ufak bir beşik alıcam, ancak sığar :26: 6 aylıkken de odasına geçiricem
Buluruz tatlım merak etme, sadece biraz mesai ayırmamız gerekecek
Arkadaslar bebegimizle tanistik bugun :)))) ilk defa gorduk bebegimizi..
Oyle heyecanlandim oyle titredimki kalp atisini goremedim...
Bebegimiz 12 hafta 2 gunlukmus
Atmis elini ensesine oylece duruyordu. Hic kimildamadine guzel biseydi o oyle ya
Doktor hersey cok iyi dedi
Resimlerini aldik cikarip cikarip bakiyorum.. Onceden ona bakan annelere ne var goruyorlar
acaba diyordum.. Bide baktim bi anne nelr goruyor neler
Sizler nasilsiniz...
bende hatayliyimm cnm sen neresinden........?
Arkadaslar ya bana bi konuda yardimci olabilirmisiniz??
Sticker icin ilk ultrasyonu beklemek istedim.. Ama
su an nasil yapacagimi bilmiyorum
Yardim edermisiniz :79:
bende hatayliyimm cnm sen neresinden........?
canım benimki o ufak beşiği bile sığmıyo ölçerek girdik eve milimetrik sığdı yani yoksa o beşikleri gördüm ben zaten ya yatak odasıyla bebişin odası arasında mekik dokuycam yada onun odasında yatıcam
merkez cnm antakya yani
Hadi gözünaydın cnm görmüşsün sonunda bebişini..
Cinsiyet tahmini yaptılarmı peki?
Ehh insan çok farklı oluyo yaa hele o ilk ultrasn görüntüsü bambaşka durup durup bakası geliyo insanınnn..
Anladım canım, boşver buluruz bir yolunu, tek derdimiz o olsun
Benim evin de en küçük odasını yatak odası yapmışlar, ebeveyn banyosu olmasa diğer odalardan birini yatak odası yapardım ama bu odada hem banyo var hem de kuytuda kalıyor, o yüzden değiştiremiyorum :44: çok sinir
Yoksa önceki evim 2+1 di, bu 3+1 o yüzden bir odam fazlaydı zaten
antakyanin neresinde pekii benim annem gill antakya carsisi armutluya yakin ama ben serinyola ewliyimm senn??
ne yapayım artık hiç olmadı yanımda yatar büyük bi eve çıkarım zaman geçiyor bi bakmışız ocak ayı gelmiş çatmış ben sadce düşünmekteyim zaten hiç bişey kafama göre olmuyo hayalıme göre olmuyo bu da olmazsa şaşmam yanii
Cook tesekkurederim canim hemde nasill nasil bi duygu o oyle ya..
Cinsiyet tahmini yapmadilar canim ya 16 haftayi beklemem gerekiyormus
Gunluk tutmati dusunuyorum bebegim icin resimlerini oraya yapistiracam..
Sen nasilsin canim Deniz nasil
Öyle düşünme tatlım, benim ilk evlendiğimde oturduğum evi bir görseydinsırf merkezi yer diye salonuna bir oturma grubunu zor sığdırdığımız bir evde yaşadık 4 sene bina da eskiydi, akarı kokarı bitmedi, sonunda çıldırdım ben, bu evi bulduk da kurtuldum.
Hayatta neyin karşımıza ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyor ki tatlım, bir bakarsın bebiş doğduğunda hayallerinden de güzel bir evdesin
aa armutlumu damı annenler havuzun ordamı ? ben o taraftan değilim canım çok mutlu oldum ama gerçekten ben tokide oturuyorum yeni adlıyenın olduğu otogarın ordaki merkeze biraz uzağım ama hemen hemen her hafta annenlerin ordaki pazara giderizayy ne güzel özledinmi buraları buarada sen alevisin sanırım dimi canım
armutlununn girisigine yakin orda oturuyorlarewt aleviyimm...annemlere gidip gelirken hep tokinin orda ki cewre yolunu kullaniyordukk ewttt coook ozledimmmm canimm hatayimmm antakyamm mahallemmm ewimmm herseyii cook ozledimmm oranin rahatligini huzurunu hawasini carsiyi heseyii cook ariyorumm burdaaa ..... ama burdada tek tesellim esimm o yanimdaa oralarda yanliz kalmaktansa burdaa hapis hayati yasarimm ama esimin yaninda olmak daha iyi.............
hemşeri çıktı ohhh ne güzel bende bugün düşünüyodum hataylı kimse çıkmadı die hemşerimm huhuu nereye kayboldun kızzz
herşeyin yeri ayrı tabi memleket özlemi aile özlemi başka eşin başka annenler kimlerden canım
cnm tanimazsinn heraldee kizlik soyadimm latifecii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?