How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne demek arkadaşım yolladım, bu arada yaşı takma kafana bence en güzel yaşlar, artık ne yapmak istediğimiz, ne istemediğimizi bildiğimiz kontrolü ele aldığımız dönemlerimiz, bende rabbim nasip ederse bebişimi kucağıma aldığımda 35 olucam

sağol canım aslında yaşımı hiçççç göstermiyorum en az 10 yaş daha küçük duruyorum zaten:34:

eeeeeee 33 te evlenirsem olacağı bu tabi ki ne yapalım kısmet:66:

kızlar bu sabah sağ kasığım ağrıyodu kalktığımda, ayaktayken falan ağrıyo arada belim de ağrıyo... endişelendim.. normal midir acaba, yaşayanınız var mı?
canım arada benimde okuyor tuhaf ağrılarım ama uzun soluklu değil geçmezse dr danış bence
yalnız kızlar bu tablo olayında kiloları doğru söyleyin yok 1 kilo aldım demeyin:9::9: ben doğru söyledim walla en son 28 haziranda tam 12 haftalıkken toplam 3 kilo almış oldumm her ay 1 kilo böyle giderse iyi benim için 9 kilo ile bitiririm hadi olmadı 10 kilo:52::52:
ben gerçekten 1 kilo aldım ama:17: ama dikkat et son aylarda daha fazla alınıyor
hadi inşallah canım ben 62 ila başladım boyuma göre kilo oranım 58 benim evlendiğimde 58 idim tartıldım gelinlik alırken ver ölçtüler tam 90-61-87 çıkmıştım ve 2,5 senede 4-5 kilo aldım yani doğumdan sonra 65 falan olsam yeterli ondan sonrakileri verririm 58 e düşersem ne mutlu banaaa birlikte vericez kiloları ve ispatlı vericez tabi :27::27::9::9::9:
aynı durumdayız bende evlendikten sonra aldım ama günlerce evden çıkmadığım oluyor bu pc beni eve bağladı
Wlla kizlar bnle kimse yarisamazz...ben 49kiloydumm mart ta biz tup bebek tedavisine basladik hormon yuklendi bana oufff bne bi taryildimm 54kilo olmusum(istahim yokken dusunun sikintidan bisi yemiodumm)sirf ilac hormon yanee...nisan18 negatif aldimm 22 de son adetimm ...yane benn en az 10 kilo aldim marttan berii :1:
bende çok şiştim ilaçlardan ama çok kilo almadım 1- 2 kilo o kadar ama şu anda hamileyiz ya gerisi boş

Arkadaşlar bildiğiniz bebek odası marka ismi varmıııı. Ben yavaş yavaş kafamda tasarlamak istiyorum birde bebek odamın büyüklüğüne göre belirlemek istiyorumm. Fiyat karşılaştırmasıda yapmak istiyorum.
ben beyaz düşünüyorum ama 2000 3000 çok değil mi

merhaba kızlar....yine sizlerleyim:):) tatilim bitti ama annemde hala devam ediyor aslında...ayyy isim değişikliği olmuş başlığımız değişmiş,korktum bulamayınca:1: iyi olmuş ötekinin ismi hiç hoş değildi:1: tatilim çok iyi geçti kızlar yüzdüm abartmadım tabi...darısı başınıza:46: buarada ikili test sonucum pazartesi çıkmış sonucumu doktoruma fakslatmıştım,aradı beni değerlerin iyi dedi...:66: sevindim bende:66: ama betahcg mi bilmiyorum:52: öğrenip yazarım buraya artık 20sinde diğer randevum...bu sefer erkene aldım:64: buarada nurrose bilgilerimi yollayım sana beni de ekle tabloya bensiz olmazzz dimi:52:

merhaba kızlar....yine sizlerleyim:):) tatilim bitti ama annemde hala devam ediyor aslında...ayyy isim değişikliği olmuş başlığımız değişmiş,korktum bulamayınca:1: iyi olmuş ötekinin ismi hiç hoş değildi:1: tatilim çok iyi geçti kızlar yüzdüm abartmadım tabi...darısı başınıza:46: buarada ikili test sonucum pazartesi çıkmış sonucumu doktoruma fakslatmıştım,aradı beni değerlerin iyi dedi...:66: sevindim bende:66: ama betahcg mi bilmiyorum:52: öğrenip yazarım buraya artık 20sinde diğer randevum...bu sefer erkene aldım:64: buarada nurrose bilgilerimi yollayım sana beni de ekle tabloya bensiz olmazzz dimi:52:

Hoşgeldin cnm çok sevindim tatilinin iyi geçmesine ve test sonuçlarının iyi çıkmasına hadi gözünaydın..
Evet yeni topic gerçekten iyi oldu sen yolla bilgilerini nurrose geldiğinde ekler..
Aaa öğrenmen lazımdı hcg değerini yavrum nası öğrenmezsin :1:

Hoşgeldin cnm çok sevindim tatilinin iyi geçmesine ve test sonuçlarının iyi çıkmasına hadi gözünaydın..
Evet yeni topic gerçekten iyi oldu sen yolla bilgilerini nurrose geldiğinde ekler..
Aaa öğrenmen lazımdı hcg değerini yavrum nası öğrenmezsin :1:

hoşbulduk tatlım...özlemişim valla burayı tatilde internete de giremedim delirdim:27: yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler...:34:sağol tatlım,senin nasıldı ben kaçırdım herşeyi inşallah iyidir seninde bebiş ve sonuçlar...ya benim sonucum direk doktora fakslandı,elime geçmedi,doktor beni aradı sonuçların çok iyi down sendromu riski düşük vs. dedi,betayı soramadım o heyecandan...ama eşime aldırıcam sonucu bakıcam ordan 20sine kadar sabredemem:53:

hoşbulduk tatlım...özlemişim valla burayı tatilde internete de giremedim delirdim:27: yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişler...:34:sağol tatlım,senin nasıldı ben kaçırdım herşeyi inşallah iyidir seninde bebiş ve sonuçlar...ya benim sonucum direk doktora fakslandı,elime geçmedi,doktor beni aradı sonuçların çok iyi down sendromu riski düşük vs. dedi,betayı soramadım o heyecandan...ama eşime aldırıcam sonucu bakıcam ordan 20sine kadar sabredemem:53:

Bende dün aldım sonuçları cnm çok iyi sonuçların dedi banada doktor..
Doktorumdan da memnun kaldım ona gidicem bundan sonra..
Yine baktı ultrsonla gelmişken bakalım dedi cinsiyet dedim 4. ay dedi yine bakmaya çalıştı ama benm bebiş kapatmıştı bacaklarını göremiyorum dedi kıza benziyo dedi ve 4. aydan önce yapılan tahminlerde yanılma olabiliyo dedi..
hcg değerimde 0.98di..

Bende dün aldım sonuçları cnm çok iyi sonuçların dedi banada doktor..
Doktorumdan da memnun kaldım ona gidicem bundan sonra..
Yine baktı ultrsonla gelmişken bakalım dedi cinsiyet dedim 4. ay dedi yine bakmaya çalıştı ama benm bebiş kapatmıştı bacaklarını göremiyorum dedi kıza benziyo dedi ve 4. aydan önce yapılan tahminlerde yanılma olabiliyo dedi..
hcg değerimde 0.98di..

canım benim çok sevindim inan...maşallah bebişine:) bu gittiğinde inşallah gösterir edepli olucak herhalde:60: doktorunda memnun kalman da süper olmuş, hcg değerine göre ne oluyor ben pek anlamıyorum o işlerden:9: amaaan sağlıklı olsunlarda...benim doktorumda söyleme taraftarı değil kesin gördü ama söylemiyor, artık bu sefer baskı yapıcam söylesin diye:34:

canım benim çok sevindim inan...maşallah bebişine:) bu gittiğinde inşallah gösterir edepli olucak herhalde:60: doktorunda memnun kalman da süper olmuş, hcg değerine göre ne oluyor ben pek anlamıyorum o işlerden:9: amaaan sağlıklı olsunlarda...benim doktorumda söyleme taraftarı değil kesin gördü ama söylemiyor, artık bu sefer baskı yapıcam söylesin diye:34:

Evet fazla edepli olcak sanırım :1:
Bacaklarını çok net gördüm çnkü gittikce kapattı doktorun görememesi gayet normal..
hcg değerine görede kız oluyo cnm 50nin altında erkek 50nin üstünde kız diyolardı bakalm bende tutucakmı..
Bidahakine 15gün sonraya çağırdı oda 20sine fln denk geliyo bakalım inşallah öğrenebiliriz ikimizde bidahaki randevumuzda.. :69:

hoşgeldin canım, tatilinin güzel geçmesine de sonuçlarına da çok sevindim, hayırlı olsun :nazar:

Ben bu tarz odaları beğeniyorum: bebek odas takm, prenses bebek odas, bebek odalar böyle sade, krem tonlarında, çok asil duruyorlar :69:

Bacaklarını çok net gördüm çnkü gittikce kapattı doktorun görememesi gayet normal..
hcg değerine görede kız oluyo cnm 50nin altında erkek 50nin üstünde kız diyolardı bakalm bende tutucakmı..
Bidahakine 15gün sonraya çağırdı oda 20sine fln denk geliyo bakalım inşallah öğrenebiliriz ikimizde bidahaki randevumuzda.. :69:

evet hcg değerine göre yorum yapılıyormuş dimi ama ben hangisi erkek hangisi kız tam bilmiyordum,karıştırıyordum daha doğrusu:1: bakalım tutacakmı:9: ayy benimki kaç acaba,şimdi daha da meraklandım:34: inşallah tatlım bir dahakine öğreniriz cinsiyetleri...

hoşgeldin canım, tatilinin güzel geçmesine de sonuçlarına da çok sevindim, hayırlı olsun :nazar:

hoşbulduk tatlım:):) çok teşekkürler inşallah sizde güzel bir tatil geçirir ve güzel sonuçlarla gelirsiniz buraya:66:

ayyy bende seviyorum bunları,ben karar verdim kesin beyaz alıcam...çok güzel duruyorlar,ayrıca ufak beşik bir de büyük yatak da almayı planlıyorum bakalım:9:

Son düzenleme:

evet hcg değerine göre yorum yapılıyormuş dimi ama ben hangisi erkek hangisi kız tam bilmiyordum,karıştırıyordum daha doğrusu:1: bakalım tutacakmı:9: ayy benimki kaç acaba,şimdi daha da meraklandım:34: inşallah tatlım bir dahakine öğreniriz cinsiyetleri...

hoşbulduk tatlım:):) çok teşekkürler inşallah sizde güzel bir tatil geçirir ve güzel sonuçlarla gelirsiniz buraya:66:

Ben bu tarz odaları beğeniyorum: bebek odas takm, prenses bebek odas, bebek odalar böyle sade, krem tonlarında, çok asil duruyorlar :69:

ayyy bende seviyorum bunları,ben karar verdim kesin beyaz alıcam...çok güzel duruyorlar,ayrıca ufak beşik bir de büyük yatak da almayı planlıyorum bakalım:9:

Gün sayıyorum tatlım, Cumartesi ikili testim, sonraki cumartesi de tatildeyim :66:

Ben de oda takımını tam beyaz da değil, krem düşünüyorum, ilk 6 ay için de yatak odasına beşik alıcam, şimdiden başladım bakmaya :69:

Arkadaşlar çoğunuzzz ist olunca sorun olmazda ben ist değilim canlarım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Türkiye geneli mağazalar seçinnn ltfnnn ve fiyatttttttttttttt??????????????????

Back