- Konu Sahibi antidepresif
- #3.881
Meserretcimmm hhgeldinnn cnm...ujarim tatilin guzel gecmstrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meserretcimmm hhgeldinnn cnm...ujarim tatilin guzel gecmstrr
gercekten nası yapcan sen ya tüh boş bi yerde yesen dicemde o da ımkansız sanırım bılemedım ki şimdi:44:
kızlar burdaki lcw de hamıle reyonu yokmus ya ..o yuzdn bende ınternetten sıparıs verıym dıyorum pantolon bıde bı kac bısı daha alcam sıkmaya basladı kıyafetlerm..sıtede 50 ve uzero alısverıs yapanlara ucretsız kargo dıo hıc boyle alan varmı bana yardmcı olur musunuz bı sorun olmaz dimi?:97::97::26:
bende tutamayacağım canım zaten çok sık acıkıorum acıkınca bişey yiyemediğim zaman hemen kötü hissediorum kendimi yavrumu bile bile aç bırakıyormuşum gibi hissediyorumhakikaten oruç tutacak olan var mı
![]()
Şu an okuduğum kitapta şuna benzer bir şey yazıyordu: Bebeğinizi aç bırakmayı düşünemezsiniz bile değil mi? o halde siz de aç kalmamalısınız...
Yani biz açken bebeğimiz de aç kalıyor... ben oruç tutmayı değil, ramazan boyunca şirkette yemek olayını ne yapacağımı düşünüyorum, yemekhaneye inemiyorum normalde ofiste yiyorum meyvelerimi falan, e şimdi millet oruçluyken gözlerinin önünde yemek de olmaz, napıcam bilmiyorum :44:
Şu an okuduğum kitapta şuna benzer bir şey yazıyordu: Bebeğinizi aç bırakmayı düşünemezsiniz bile değil mi? o halde siz de aç kalmamalısınız...
Yani biz açken bebeğimiz de aç kalıyor... ben oruç tutmayı değil, ramazan boyunca şirkette yemek olayını ne yapacağımı düşünüyorum, yemekhaneye inemiyorum normalde ofiste yiyorum meyvelerimi falan, e şimdi millet oruçluyken gözlerinin önünde yemek de olmaz, napıcam bilmiyorum :44:
tskler cnm bi bakıyım sen kargoya para odedınmı ne kadarlık alısverıs yaptn?
bende tutamayacağım canım zaten çok sık acıkıorum acıkınca bişey yiyemediğim zaman hemen kötü hissediorum kendimi yavrumu bile bile aç bırakıyormuşum gibi hissediyorume şimdi oruç tutsam vicdanım el vermeyecek yani sonra telafı edicez artık
senin işin zormuş tatlım. bizim şirket küçük mutfağımızda var kapısını örtüp orda bişiler yiyebilirim. ya da dışarı çıkabilirim ne bilim geçiricez bi şekilde bakalım
5 tl ödedim galiba, ama kapri ve bluz o kadar ucuza geldi ki, yani hepsine 25 verdim, hamile giysisi için gayet iyi bence![]()
Her gün farklı bir ürün giriyor indirime, takip edersen güzel şeyler çıkıyor GNN NDRML KLS | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
günaydın canım nasılsın
hakikaten oruç tutacak olan var mı![]()
ee tek senmi olcuan iş yerinde
bizim tutmayan oldugu ıcın ramazanda yemek cıkyıor zaten...
kızlar e bebek sitesinde gebenin hamile kıyafetleri var çoğu indirimde hemen bakın derim
![]()
kızlar e bebek sitesinde gebenin hamile kıyafetleri var çoğu indirimde hemen bakın derim
![]()
cnm linki versene ben ındırım fln goremedım:90:
günaydınlar herkese, süper bir hafta olur inşallah hepimiz içinnn
meserret hoşgeldin tatlım,tatilin güzel geçmiş anlaşılan
oruç konusuna gelince bizim okulda çoğu tutmaz hayat devam eder, ama şöyle söyleyim, okulda 3 tane hamile vardı, normal zamanlarda değişik değişik şeyler getirirler ve doğal olarak kimseye ikram etmezlerdi, doğal olarak kimse de ikram beklemezdi...
2.si eski okulllarımdan birinde , başka, küçük bir şehirde, ramazanda ocak kapalıydı ama hamişler istediğini yerdi, çünkü öğretmenler odasından başka gidebilecek hiçbi yerleri yoktu, doğal olarak onu da kimse yadırgamazdı
sonuç olarak tabi ki yeyeceksin, kimse sana önümüzde yiyor şuna bak demez, diyenenin kendi ayıbıdır, yani boş yer varsa tabi ki oraya gitmek lazım ama yoksa gerekiyosa herkesin gözü önünde yiceksin, benim düşüncem bu canım, nasıl ki ramazanda çocuklar yerken kimsenin iştahı kabarmıyosa bu da onun gibi bişi![]()
he anladım cnm ıns gecer bulantılarınŞu an okuduğum kitapta şuna benzer bir şey yazıyordu: Bebeğinizi aç bırakmayı düşünemezsiniz bile değil mi? o halde siz de aç kalmamalısınız...
he anladım cnm ıns gecer bulantıların
kac hafta oldun benımkıler azaldı cok sukur cokaz sımdı