2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mutfağın kapısından girdiğim anda öğürerek lavaboya zor atıyorum kendimi, o yüzden ya eşim hazırlıyor ya dışardan söylüyoruz, biraz mecburi yani, yoksa kendi yemeklerimi özledim

yaa canım halenmi bulanıyo senın geçti sandım 3 ay oldu nerdeyse canım benim inşallah geçer benim halen sigaradan midem bulanıyo o kadar bide sabahları aç karnına yataktan kalkar kalmaz hemen bişey yemem gerekio oyüzden

evet canım teşekkür ederim.bende biliyorum netten hepsini araştırdım. ama bu bir ay içinde farklı günlerde tam 3 kez ısrarla 2 li test değil mi diye sordum ve aldığım cevap hep 3 lü test şeklindeydi. birde canım ben kosovadayım ve dr umda arnavut. anlaşabileceğimiz kadar türkçe biliyor kendisi. dr umada çok güveniyorum aslında priştinedeki en iyi kadın doğum dr.u. ama bu ülkedeki uygulama türkiyeye göre farklı sanırım ondan kaynaklanıyor. dün bana ultrason ölçümünden sonra diyabet far mı kilo vs. bir sürü soru sorup bir form doldurdu. ultrasondan da ayrıca bir sürü değer hemşireye söyledi oda not ett. ama bu değerleri anlayamadım çünkü aralarında arnavutça konuştular. kan testinin sonucu haftaya çıkacak sanırım daha net bişeyler öğrenirim.

en ilginç olanda benim galiba baştan çok fazla değildi bulantılarım son 10 gündür feciyim, doktorum dramine verdi günde iki tane içebilirsin dedi ama hap içme konusundada tedirginim

ayy kızlar burnuma nescafe koktuu heee evdede yok eşim yasaklamıştı ama canım istedi walla gidip alacam

Yok canım aynen devam, ama artık en azından bişeyler yiyebiliyorum, tabi uygun ortam ve koşullarda olursa, kokusuz falan olacak..... oooooo işim zor yani

Hmmmm anladım cnm. o halde uygulama farklı da olabilir, yapacağın tek şey doktoruna güvenmek olmalı bu durumda, aklına hiç kötü şeyler getirme

en ilginç olanda benim galiba baştan çok fazla değildi bulantılarım son 10 gündür feciyim, doktorum dramine verdi günde iki tane içebilirsin dedi ama hap içme konusundada tedirginim

O hap bende hiç işe yaramıyor

hanımlar sizden birey rica edebilir miyim? benim mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum. benim yerime nurrose arkadaşa bilgilerimi mesaj atabilir misiniz? buraya yazsam görüp listeye ekler mi bilmiyorum.

nurrose arkadaşımız şu an yok sen buraya yaz bilgileri biz ulaştırırız tatlım, gerçi sürekli takip ediyor kaçırmaz gözünden ama yinede yollarız özeline tatlım

kızlar yeni topic açmışsınız..nedenki...artık hep burda mı olacağız..
bu arada bende cinsiyet için gittim ama göstermedi kapamış bacaklarını..doktor bir çıkıntıda göremedim falan dedi..acaba kızmıdır..

diğer topiğimizde tablomuz güncellenmiyordu ya arkadaşım. bu topiğin 1. sayfasına girersen harika bi tablomuz oldu, kız çoçukları genelde gizliyor kendini sanki, bak cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımız hep erkek bebek bekliyor, kız daha geç belli oluyor

nurrose arkadaşımız şu an yok sen buraya yaz bilgileri biz ulaştırırız tatlım, gerçi sürekli takip ediyor kaçırmaz gözünden ama yinede yollarız özeline tatlım

teşekkür ederim....

sat 28 mart, bebeğimin cinsiyeti erkek , hamile kalmadan önceki ve şu anki kilom aynı 70 yaşadığım ülke kosova

gördüm canım aslında çok ta güzel olmuş tablo olması..
sanırım kız olacak herkesin içine doğdu zaten kız diye..bacakları çaprazdı ortası fazla gözükmesede çıkıntı yoktu sanırım..kesin haftaya falan öğreniriz artık..

ilk bebeğim, beklenen doğum tarihi 3 ocak, yaşım 35

sanırım en yaşlı anne ben olacağım:

yardımın için teşekkür ederim

ne demek arkadaşım yolladım, bu arada yaşı takma kafana bence en güzel yaşlar, artık ne yapmak istediğimiz, ne istemediğimizi bildiğimiz kontrolü ele aldığımız dönemlerimiz, bende rabbim nasip ederse bebişimi kucağıma aldığımda 35 olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…