- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.761
sende hosgeldin aramiza....allah tamamina erdirsinmehaba arkadaşlar nihayet buldum sizi bende ocak 2012 anne adayıyım inşallah bugün 15+1 iz
sende hosgeldin aramiza....allah tamamina erdirsin[/QUO
amin canım cümlemizi inşallah
tünaydin... aksam cok cici bebek patikleri gördüm nette. Sabah da uyanir uyanmaz kayit ettim. Birazdan sizler icin eklerim.
Ben örgü islerinden pek hoslanmam hazir bebek cicileri bana daha cekici gelmistir hep ama bu patikleri görünce aklim basimdan gitti.
herkese selam............
selam kızlar ben geldim :) işe yeni geldim akşam 10'a kadar buradayım geçermiiiiiartık çalışmaya dayanamıyorum heleki hafta sonları ölüm
canım ne iş yapıyorsun da ctesi hemde bu saatte çalışıyorsun
dayanamayıp bügün doktora gittik eşimle, yani ben dayanamadım
bebişimiz birrrrrrrrrrrr CİMCİMEYMİŞ:103::124::131:
alışveriş merkezinde çalışıyorum canım sadece cumartesi değil pazarda çalışıyorum
sadece pazartesi günleri izinliyim...
sizin asıl işinizde ctesi pazar ama çok zor olsa gerek biz alış veriş için bile gidince yorgunluktan ölüyoruz size Allah sabır versin kolay gelsin
Ne güzel çok sevindim hayırlısıyla gelsin prensesin inşallahbu arada kızlar erkekleri geçiyooo cadı senesi bu sene
ahhh be canım zor olmazmı gün içerisinde kaç kişiyle uğraşıyoruz... bide ben danışmadayım neler neler geliyo sana anlatamamheralde mevlam sabrımızı zorluyo diyoruz
çalışmak zor sen birde alış veriş mrk de çalışıyorsun:)))
bebiş doğduktan sonrada çalışacak mısın
herkese selamlar kızlaaaarrr
tatilden döndük evimizdeyiz artık, ptesiden itibaren yine sıkı takip edebilcem. yokluğumdaki sayfaların tamamını okuyamadım malesef çok gevezelik etmişsiniz
umarım herşey yolundadır, cinsiyetler son hızla belli olmaya devam ediyor anlaşılan. bakalım ocak annelerinde kimler çoğunlukta olcak :)
bu arada ben de gr olarak da olsa ilk kilolarımı tatilde aldım. 5 günde 600 gr almışımbundan sonra devamı gelir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?