• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm canlarımmm=)) bugun kocısı kandırıp hastaneye gıttım tabı oda geldı yanımda=)bebegım 17+3 olmus masaallah bide göbüşü kocamandı yerım onu :69::1::emir_bebek::nazar:=)neyse vee beklenen ann oğluşumm oluyorrrrrrrrrr:emir_bebek::nazar:bastan berrı hıslerım dogruymus demekki:49::69::64::64::64::66::66::62::90:%90 erkek dedı doktor ama ben de gordum piisini babasıda gordu oda cok sevındı sımdı bızım oglusumuz mu olcak diyip duruo:27::33::69::92::76::46:heyooo ögrendım sonunda:66::86::90:

çok sevindim minik annecik :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

kizlari veya oglusu olacak anneler allah tamamina erdirsin..saglikli sihatli hayirli evlatlarimiz olsun hepimizinde....bebislerimiz yuvamiza ugur huzur mutluluklar getirsin..bahtlari kaderleri güzel olsun insallah......

güzel dua icin allah razi olsun. AMIN diyorum tüm kalbimle

slm canlarımmm=)) bugun kocısı kandırıp hastaneye gıttım tabı oda geldı yanımda=)bebegım 17+3 olmus masaallah bide göbüşü kocamandı yerım onu :69::1::emir_bebek::nazar:=)neyse vee beklenen ann oğluşumm oluyorrrrrrrrrr:emir_bebek::nazar:bastan berrı hıslerım dogruymus demekki:49::69::64::64::64::66::66::62::90:%90 erkek dedı doktor ama ben de gordum piisini babasıda gordu oda cok sevındı sımdı bızım oglusumuz mu olcak diyip duruo:27::33::69::92::76::46:heyooo ögrendım sonunda:66::86::90:

:46: gözünüz aydin. tek tük kaldik cinsiyetini bilmeyen.

hoşbuldum canım :70: çok güzel geçti hamileyim demeden herşeye katıldım. saklıkent turuna gidip o insanı kapıp götürecek kadar hızlı akan suyun olduğu ilk giriş kısmından bile geçtim :nazar: tabii bol miktarda da yemek yedim sanırım sabah tartılınca anladım :)

aaa hadi yaa kızlar öne mi geçti, iyi iyi bizim oğluşlar şanslı olacak gelsin bakalım kızlar :9: göstermeyen bebişler büyük ihtimalle kız oluyor canım hayırlısı olsun inş.

bende cip safariye katildim 8 haftalik hamisken.. o anlattigin hizli suyun icinden bende gectim :51: cok eylenceliydi. Umarim tatil resimlerini paylasirsin.

selam kızlar nasılsınız pek sık giremiyorum artık iyisinizdir inşallah özledim burayı artık neredeyse herkes öğrendi cinsiyeti maşallah zaman geçiyor kese gözüktü kalp atışı varmı derken geçtik o yolları çok şükür allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin şimdi sırada kıpırtı hissetme telaşı var hissetmeye başlayan varmı

bu arada tatile gidicez inşallah denize giricem sadece havuz tehlikeli bakteri açısından burada deniz var ama korkuyorum temiz değildir diye istanbul sonuçta

selam kızlar nasılsınız pek sık giremiyorum artık iyisinizdir inşallah özledim burayı artık neredeyse herkes öğrendi cinsiyeti maşallah zaman geçiyor kese gözüktü kalp atışı varmı derken geçtik o yolları çok şükür allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin şimdi sırada kıpırtı hissetme telaşı var hissetmeye başlayan varmı
ben 12. haftada hissetmeye basladim bebisimi....cok hafif kipirtilar..belki ilk kez anne olanlar hissedemez ama bi sonraki hamileliklerde artik hamis anne kendini daha iyi tanidigi icin daha erken hissedebiliyo....

ben 12. haftada hissetmeye basladim bebisimi....cok hafif kipirtilar..belki ilk kez anne olanlar hissedemez ama bi sonraki hamileliklerde artik hamis anne kendini daha iyi tanidigi icin daha erken hissedebiliyo....

ay ne güzell :69: bende hissetemek istiyorum ilk hamileliğim ama çok zayıfım avantajı olur hissederim diyodum daha başlamadı aslında 12 haftalıkken hisseder gibiydim ama gazmış demekki ozamandan beri olmadı çok sabırsızımm nescuik içip yatıyorum konsantre oluyorum tık yok içimde kakao ağacı çıkacak :9:

hayrlı geceler kızlar
tuanacım oğluşun hayırlı olsun bu arada iyi olmana çok sevindim canım .
bizde bugün kızılcahamama gittik gezdik enescik eglendi güzelce.bu arada eşim bana devrimülk aldı .tatil için her sene gidicekmişiz 15 gün 1+1 daire çok güzel .teslimi 2013 de olacakmış ama :1: termal su harici,herşeyi var soğuksu havuzlu falan filan . oğluma hamileyken bir yüzük hediye etmişti şimdi bu hediye daha büyük oldu .

ay ne güzell :69: bende hissetemek istiyorum ilk hamileliğim ama çok zayıfım avantajı olur hissederim diyodum daha başlamadı aslında 12 haftalıkken hisseder gibiydim ama gazmış demekki ozamandan beri olmadı çok sabırsızımm nescuik içip yatıyorum konsantre oluyorum tık yok içimde kakao ağacı çıkacak :9:
ilk hamileligimde bende karistiriyordum gazmi yoksa bebisimin kipirtilarimi diye...ama artik ayirt edebiliyorum...bügün mesela saat öyle 1-2 arasiydi kipirtilarini hissettim...cok mutlu oluyorum onu hissettigimde....onu hissetmedigimde huzursuz oluyorum.....

hayrlı geceler kızlar
bizde bugün kızılcahamama gittik gezdik enescik eglendi güzelce.bu arada eşim bana devrimülk aldı .tatil için her sene gidicekmişiz 15 gün 1+1 daire çok güzel .teslimi 2013 de olacakmış ama :1: termal su harici,herşeyi var soğuksu havuzlu falan filan . oğluma hamileyken bir yüzük hediye etmişti şimdi bu hediye daha büyük oldu .

ayyy canım senın adına çok sevindim gerçekten bizde eşimle geçen konuştuk ama şu an degılde daha sonra alabiliriz ne güzel yumoşlarını alır güzelce keyifli tatil yaşarsınız canım:66::66::66::66:

ayyy canım senın adına çok sevindim gerçekten bizde eşimle geçen konuştuk ama şu an degılde daha sonra alabiliriz ne güzel yumoşlarını alır güzelce keyifli tatil yaşarsınız canım:66::66::66::66:

hayırlısı gülüm inşallah bende diyorum her sene gidicemiz bir yer olur hem sağlık hem tatil,hem de yatırım olur .
bu hafta tatilde hediye ettiler haymana termal otele gidicez bakalım .seneyede kızımla gitmek istiyorum dedim tamam dediler sizinkiler icraata geçene kadar tatil vercez 2 sene dediler .epeyde uygun geldi .allah pişman etmesin bakalım.

hayrlı geceler kızlar

cook sagoll cnmm yaa cokk sukurr biseyimm yokmuss :66::66::66:oglumuz olacaginida ogrendikk cokk mutluyuzz :32::32: tatil isi iyiymiss walla bizde satin almayi dusunuyodukk bi yazlik 2+1 ama fiyati yuksekti birazz hawuzu war bide denize 100 m yakinlikta o yuzden fiyati yuksektii ilerde insallah dusuncezz :61:

ben tatildeydim, net bulunca bi bakayım dedim. şöyle bir geçmişe baktım. bazı yazılar okudum çok üzüldüm. burada hepimiz hamileyiz. hepimizin başına ufak tefek kazalar, hoş olmayan durumlar, farklı test sonuçları gelebilir. ama herkesten rica ediyorum,FELAKET TELLALLIĞI YAPMAYALIM... yok benim arkadaşımın başına şu geldi, yok bi tanıdığım şöyle kötü oldu gibi yazıları yazmayalım. Verebildiğimiz ölçüde BİRBİRİMİZE MORAL VERELİM...Hepimiz biliyoruz ki bu süreçte herşeyden çok morale ihtiyacımız var. Biz mutlu olalım ki mutlu bebekler dünyaya gelsin. Biliyorum kimse bu tür yaşantıları kötü niyetle anlatmıyor ama bu süreçte hepimiz daha çok pimpirikliyiz, olmadık kötü olayları duyup kafamızda kurabiliriz..acaba benimde başıma gelirmi diye.. Lütfen herkesten tekrar rica ediyorum., sıkıntılarımızda birbirimize DESTEK OLALIM;MORAL VERELİM...

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32::32::32: doktordan geliyorumm cokk sukurr bebegimm iyii suyunada bakti doktor teyzemiz eksilme yokmuss hersey cook iyiymiss benim bebegim namaz kiliyodu dizlerini bukmus yuzustu yatiyorduu cnmmm benimm yaaa kiyamam onaaaaaaaaaaaa:69::69::69:................. bacaklari kapaliydi ama son anda doktorr bebeginn pipisini gorduuuu:66::66::66::66:oglumm oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32:cook mutluyumm esim we kaynanam erkek istiyorduu:emir_bebek::emir_bebek: kiz olsaydida cook sewinecektimm erkek oldugudada cok sewindimm darisi ogrenmeyenlerinn basina insallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
gözün aydın canım yaaa..korkularından kurtuldun bende seni merak ediyordumm..çok şükür iyiymişsin hem cinsiyette belli ne güzell..benim kızda ikibüklümdü ya çok komik ayakları ağzına geliyodu..:D

gözün aydın sende öğrendin bakk..sona kalmadınn...

hayırlısı gülüm inşallah bende diyorum her sene gidicemiz bir yer olur hem sağlık hem tatil,hem de yatırım olur .
bu hafta tatilde hediye ettiler haymana termal otele gidicez bakalım .seneyede kızımla gitmek istiyorum dedim tamam dediler sizinkiler icraata geçene kadar tatil vercez 2 sene dediler .epeyde uygun geldi .allah pişman etmesin bakalım.
canım hayırlı olsun devre mülkün..bizde almıştık ama turdan almıştık..sonra güvenmedik makbuzları falan istedik..sizinki nasıl bilmiyorum ama güvenilir olmasına dikkat edin..

günaydınlarrr :71:
pazar olduğu nasıl belli sadece ben varım :(
pazar günleri çalışmak böyle bişey işte hep yanlız kalırsın :43::43:

günaydın canım sen haline şükret hiçdeğilse dışarıdasın iştede olsa ben günlerdir dışarı adım atmadım eşim şehir dışında öğleden sonra gelicek tek başımada çıkamıyorum bide benim halimi düşün:5::84::84::84::84:

bende evde sıkıntıdan patlıyorum cnm ya hıc sorma bi kac kere gırdım kımse yok dıye gerı cıkmıstm =)

Back