- Konu Sahibi antidepresif
- #3.741
devrim canim masallah sana arkandan bende gelcem galiba.rabbim hayirlisi ile yavruna kavistirsun.pasan büyümüs annesi masallah ona![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim kızlar..
Doktora sonuçlarımı gösterdm..
Kanın fln iyi dedi bide 3lü test yaptırmıycam diye yaptırdığım değere baktı onun ne olduğunu bilemiycem tabi ama dediki bak bunu yaptırmak istemiyodun beni dinledin iyiki yaptırdın sonucun güzel çıkmış 20nin altında çıkması kötü falan dedii..
Neyse çatlak kremi sordum en iyisi nivea bebe yağı biraz daha pahalı bişey olsun dersen başka bişey daha dedide aklımda kalmadı o..
Rahimdeki kasılmalarım için kasıklarımda ağrı yaparmı dedim tabi sen öyle hissedersin dedi napabilirim peki dedim sadece dinleniceksin dedi..
Sonra ultrsnla bebişime baktık tekrar gel bakalım babasıda görsün dedi (bu doktora ilk kez birlikte gittik eşimle) baktı yine yüzünü gösterdi bebeğimizin kalbini gösterdi rahiminde kasılmalar hala var çok sert iğne vurmuşmuydun dedi hayır dedim iğne verdi 2 tane al biri çantanda dursun dedi..
Kanaman kasıklarında ağrı fln oldumu hemen ara gel dedi yazlığa gidiyorum ben bugn dedim iğneyi yaptırmadan gitme bişey olursada yalavoya hastaneye git dedi.
Moralim çok bozuk çok üzüldüm yaptırdım iğnemi ama doktorun öyle söylemesi içime kurt düşürdü
Detaylıyada 21. haftada dedi.. 15gün sonra tekrar çağırdı..
Bide neden oluyo rahimde kasılmalar dedim rahim genişlemediği zor genişlediği zaman olur gibi bişeyler söyledi ama moral bozukluğuyla pek dinliyemedim..
Denize girmende sakınca yok dedi güneşte abartmadığn sürece durabilrsin dedi..
Bide neden 6. aya kadar alışveriş yok dediniz dedim o zamandan sonra yaşar pozisyona geçiyolar dedi.. :44:
hadi hayırlısı canım..ben tekim ohhh..ilk torun olucak eşimin tarafında ve biz de de ilk kız torun..herkes havalarda..kızlar görümcemde hamileymiş :)) iki bebek geliyo 3 ay arayla
arkadaş çıkmayız heralde yaa sen küçüksündür benden
benim ikili testimde yaş riski 1/350
down sendromu riski 1/2021 çıktı.
doktorum güzel değerler dedi. ama yinede üçlüyü de yaptırttı.
üçlü testimde yaş riski 1/403,
down sendromu riski 1/2261 çıktı. buna da güzel ,maşallah dedi.
detaylı usg 3 boyutluymuş 18-21.haftalarda yapılıyomuş, tek tek organlarına vs bakılıyomuş.
sonra 20-21.haftalarda tetanoz aşısı olacakmışız.
23-25.haftalarda da şeker yüklemesi olacakmışız. anaaa 25 haftalık olduk nerdeyse doğuracaz iyimi
sonrada 4 boyutlu ultrasonmu ne varmış. ama emin dğeilim.
devrim canim masallah sana arkandan bende gelcem galiba.rabbim hayirlisi ile yavruna kavistirsun.pasan büyümüs annesi masallah ona
evet canım etkiliyormuş. ama bunu doktorum söylemedi. daha bunları konuşmak için erken diye düşündüm. ilerleyen aylarda doktorumla konuşurum. hemşire arkadaşım söyledi bu sezeryana kayış emaresidir ama bellı olmaz falan dedi. hayırlısı artık. bi şekilde doğacaklar allahın iznıyle.inşalla kolay bi normal doğum olur bidaha dikişle amelıyat yerıyle falan uğraşmam. bide çalışacam sonuçta en geç 8 hafta sonra çabuk iyileşmem gerek. oyuzden epidural normal istiyorum ben. ama onda da bacakların uyuşuyo nasıl ıkınacaksın bilmıyorum. daha zaman var araştırırırz bakalım
İnşallah öyledir cnm inşallah tedbir için vermiştir..
İyi olcak inşallah herşey teşekkür ederim desteğin için cnm siz böyle yazdıkca biraz daha rahatlıyo içim..
Hmm rahim duvarının ters olması normal doğumu fln etkiliyomuymuş?
bizde adet lohusa şerbeti değil de papa yapılır. böyle un ve yağla yapılan bulamaç gibi bişey. ortasına pekmez yada eritilmiş tereyap koyulur. inanılmaz kalorılı bişeydir ama adet işte.aaa onlardan haberim yok benim..nasıl bişeylermiş ki ?
anlatsanıza biraz..şerbeti kesin yaparım. elimden geldiğince adetlere uymak isterim. hoş olur bide.
ben kimsede görmedim valla..yapmak istiyorum..
çok ilginçmiş.. e peki kaydın yoksa doğumu nasıl nerde yapacaksın?
Eşinde Türkmü?
Eğer doktor yarın çağırdıysa dediğim gibi tedbir amaçlı çağırmıştır büyük ihtimalle yoksa hemen gel derdi..
Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah..
cnm aslinda esim sayesinde kayit yaptirabilirdimm ama biz bi hata yaptik ilk hamile kaldigimm zaman misirli bi doktora gittim sonra burda yasayan turk tanidiklar bize azeri bi doktor onerdi cook iyiymis oraya gidin dedi hemde dilinden anlayabilirmisim turkce konusuyor kadin ama buranin kurallarina gore ilk gittigim doktordan sewk gbi bir kagit almam lazim mis biz doktordan istedik bu kagidi doktorda niye diye sorunca bizde salak gbi baska doktorr buldugumuzu onun daha iyi oldugunu soyledikk doktorda artik werir mi kagidi wermedi bize kagidi kaldik biz ortada sonra azeri doktorla konustukk kagit alamadigimizi doktorun size gelecegimizi duyunca wermedigini soyledik azeri doktorda anlayisli cikti allahtan bizi gizli gizli aliyorr para da almiyorr bizdenn ucretsiz muayne ediyorr allah razi olsun ondan yani cnm anlayacagin her istedigimm zaman gidemiyorumm hastahaneye cook sacma ama yapacak bise yokk ...
ayyy sağlı sollu sıkıştırmışlar kadını valla artık doğuracağı varsa da doğuramazBenim görümcemde geçen gün bizde düşünüyoruz bebek dedi eşi yoo düşünmüyoruz o nerden çıktı dedibi bozuldu eşimde patavatsız ne o bizim bebişimi kıskandın demesinmi ayy kadın mosmor oldu
![]()
![]()
bende senin aldığın renk aldım canım lila almadım her renkle giyemem diye ama çok rahat valla süper tavsiye ederim.dün ilk defa giydim lastiğide sıkıverdim beyaz conversle üstüne pembeli tuniğimle oldukça rahattı .biraz geniş duruyor bacakları ama 40 beden aldığım için .benim basenler alıyor 38 beden giyiyorum hala ama arabada otururken artık 38 lerde göbek kısmımı sıkıyor bu çok rahattı tavsiye ederim .lcw sitesinden herşeyi alıp sonra faturasıyla siteye t ekrar gönderip değişim yapabiliyorsunuz arkadaşlar.kumaş pantol alacaksan sitelerinden al canım .zaten ketende 38 oluyorsa kumaştada 40 olur diye al sen olmazsa kargoya verirsin tekrardan gider beden değişir gelir.
lelosscum seni en çok anlayan benimerkekten sonra kıza adapte olmak çok garip .cicilere bakarke nbile ben garip oluyorum.öncedne agzım acık bakardım şimdi seçerken bile daha şıklarıda bulunur diyorum.bu arada dün geziyordum lcw de bir kadın iki cocuğumun arasında 10 yaş olucak diye ordaki kişilere anlatmış eşimde bana geldi diyo ki bir tane kadın anlatıyor 10 yaş fark iyi geçiniyor falan diyince aklıma sen geldin yoksa sen misin diye geçirdim aklımdan
inşallah bizimkilerde iyi geçinir ya .
ye canım ye yarasın .sehayla dün sohbet ederken sen geldin aklıma gece dedim bu kız naptı nasıl acaba diye hani akıntın gelmiştiya inşallah iyidir dedim yattım uyudum.
QUOTE=nerisona;20201893]dayanamayıp bügün doktora gittik eşimle, yani ben dayanamadım
bebişimiz birrrrrrrrrrrr CİMCİMEYMİŞ:103::124::131:
[/QUOTE
dayanamayıp bügün doktora gittik eşimle, yani ben dayanamadım
bebişimiz birrrrrrrrrrrr CİMCİMEYMİŞ:103::124::131:
![]()
[
ayyy gözün aydın canımm..kızlarımız çoğaldı...hadi analarrrr...![]()
Hadi gözün aydın canım ne güzel öğrenmişşin güzeller güzeli bir kızın olacağını. Darısı bizim gibi henüz öğrenemeyenlere artık![]()
hayirdir kiz......yoksa sendemi bize sürpriz yapacaksin....devrim canim masallah sana arkandan bende gelcem galiba.rabbim hayirlisi ile yavruna kavistirsun.pasan büyümüs annesi masallah ona![]()