• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydin cici anneler....insallah iyisinizdir.....ben dün gece pek iyi uyuyamadim...kabus yasadim.....hala uykum var....

burasi cok soguk ve hep yagmurlu...hep evdeyiz..iyice bunaldim evde kalmaktan....su an hava günesli yine hava bozulmassa cikariz gezmeye insallah.....
bu arada patiklerde cok hos gözüküyo:49:

kızlar ebru hamile giyimden pantolon alan var mı bedenleri nasıl mesela lcw bedenleri biraz büyük olduğundan bahsedilmişti kullanan varsa netten alacağım ama bedene karar veremedim

mehaba arkadaşlar nihayet buldum sizi bende ocak 2012 anne adayıyım inşallah bugün 15+1 iz:nazar:

tünaydin... aksam cok cici bebek patikleri gördüm nette. Sabah da uyanir uyanmaz kayit ettim. Birazdan sizler icin eklerim.

Ben örgü islerinden pek hoslanmam hazir bebek cicileri bana daha cekici gelmistir hep ama bu patikleri görünce aklim basimdan gitti.

yaaa harika patikler canım...ben bunlardan çok istiyorum..kaynanama gösterdim ama o normal eski patiklerden örüyooo...ben bunları satan biri varsa kesin alıcam....bulursan söyle..yapışı da olabilir aynı zamanda..

selam kızlar ben geldim :) işe yeni geldim akşam 10'a kadar buradayım geçermiiiii :( artık çalışmaya dayanamıyorum heleki hafta sonları ölüm :(

Son düzenleme:
dayanamayıp bügün doktora gittik eşimle, yani ben dayanamadım:27:
bebişimiz birrrrrrrrrrrr CİMCİMEYMİŞ:12::8::3::103::124::131::66::65::64::69::52::52::27:

Ne güzel çok sevindim hayırlısıyla gelsin prensesin inşallah :nazar: bu arada kızlar erkekleri geçiyooo cadı senesi bu sene :1: :23:

alışveriş merkezinde çalışıyorum canım sadece cumartesi değil pazarda çalışıyorum :(
sadece pazartesi günleri izinliyim...

sizin asıl işinizde ctesi pazar ama çok zor olsa gerek biz alış veriş için bile gidince yorgunluktan ölüyoruz size Allah sabır versin kolay gelsin

sizin asıl işinizde ctesi pazar ama çok zor olsa gerek biz alış veriş için bile gidince yorgunluktan ölüyoruz size Allah sabır versin kolay gelsin

ahhh be canım zor olmazmı gün içerisinde kaç kişiyle uğraşıyoruz... bide ben danışmadayım neler neler geliyo sana anlatamam :( heralde mevlam sabrımızı zorluyo diyoruz :52::52:

ahhh be canım zor olmazmı gün içerisinde kaç kişiyle uğraşıyoruz... bide ben danışmadayım neler neler geliyo sana anlatamam :( heralde mevlam sabrımızı zorluyo diyoruz :52::52:

çalışmak zor sen birde alış veriş mrk de çalışıyorsun:)))
bebiş doğduktan sonrada çalışacak mısın

herkese selamlar kızlaaaarrr :16:
tatilden döndük evimizdeyiz artık, ptesiden itibaren yine sıkı takip edebilcem. yokluğumdaki sayfaların tamamını okuyamadım malesef çok gevezelik etmişsiniz :9:
umarım herşey yolundadır, cinsiyetler son hızla belli olmaya devam ediyor anlaşılan. bakalım ocak annelerinde kimler çoğunlukta olcak :)

bu arada ben de gr olarak da olsa ilk kilolarımı tatilde aldım. 5 günde 600 gr almışım :77: bundan sonra devamı gelir sanırım

çalışmak zor sen birde alış veriş mrk de çalışıyorsun:)))
bebiş doğduktan sonrada çalışacak mısın

normaldede zor geliyodu şimdi hamileyken dahada bi zor geliyor... henüz ne yapacağımıza karar veremedik ben avrupa yakasındayım ailem anadolu yakasında oturuyo, kayınvalidemlede yeni yeni görüşüyorum bebişimi kime bırakıcam bilemiyorum... eşim annelere şift yaparız diyo biraz benim annem biraz onun annesi bakar diyo ama bakalım ne olacak... çalışmadanda olmaz kirada oturuyorum tek eşimin maaşıyla zor birde bebeğin masrafları kısmet. Allah yardımcımız olsun bakalım...

herkese selamlar kızlaaaarrr :16:
tatilden döndük evimizdeyiz artık, ptesiden itibaren yine sıkı takip edebilcem. yokluğumdaki sayfaların tamamını okuyamadım malesef çok gevezelik etmişsiniz :9:
umarım herşey yolundadır, cinsiyetler son hızla belli olmaya devam ediyor anlaşılan. bakalım ocak annelerinde kimler çoğunlukta olcak :)

bu arada ben de gr olarak da olsa ilk kilolarımı tatilde aldım. 5 günde 600 gr almışım :77: bundan sonra devamı gelir sanırım

hoşgeldin canım... ohhh tatil gibisi varmı umarım iyi geçmiştir :) şimdilik kızlar çoğunlukta gidiyo muhtemelen benimkide kız henüz göstermiyo ama kıza benziyomuş :)

Back