2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

devrim canim masallah sana arkandan bende gelcem galiba.rabbim hayirlisi ile yavruna kavistirsun.pasan büyümüs annesi masallah ona

canımmm doktora gitmişsin bebişi görmüşsün..doktorun kasılmalarını görmüş söylemiş ve ilacını vermiş canım..önlemini almış bile..bende de olmuştu ilk kontrolümde aynı iğneyi bende kullandım..rahim genişlemeye çalıştığı için olabilir dedi..bu iğne çok sağlam zaten..
inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu 15 günü..git tatilini yap stres at kafan dağılırsa herşey daha kolay olur zaten..

kızlar görümcemde hamileymiş :)) iki bebek geliyo 3 ay arayla
hadi hayırlısı canım..ben tekim ohhh..ilk torun olucak eşimin tarafında ve biz de de ilk kız torun..herkes havalarda..

canım bende 32 yaşındayım dr sadece yaş riskin biraz yüksek çıkmış oda normal , başka teste gerek yok ultrasondan takip ederiz demişti
daha çok strese gireceğiz desene

canım içini rahat tut, doktor önlemini almış nasıl olsa, benim de hep oluyodu, bi arkadaşın dediği gibi kanama olmadığı için doktora söylemeye gerek bile duymadım, hep duyarız böyle şeyler olabilir diye, sen rahat rahat tatilini yap, böyle ufak tefek şeylere de üzülürsen bebiş annem dayanıksız çıktı der sonra üzülürr, üzmeyelim bebişi, tüm annişler her durumda pozitif olmaya çalışalım, ki bu hiçbir şey
geçmiş olsun tatlım, tatiline odaklan, bak nasıl da geçecek 15 gün

evet canım etkiliyormuş. ama bunu doktorum söylemedi. daha bunları konuşmak için erken diye düşündüm. ilerleyen aylarda doktorumla konuşurum. hemşire arkadaşım söyledi bu sezeryana kayış emaresidir ama bellı olmaz falan dedi. hayırlısı artık. bi şekilde doğacaklar allahın iznıyle.inşalla kolay bi normal doğum olur bidaha dikişle amelıyat yerıyle falan uğraşmam. bide çalışacam sonuçta en geç 8 hafta sonra çabuk iyileşmem gerek. oyuzden epidural normal istiyorum ben. ama onda da bacakların uyuşuyo nasıl ıkınacaksın bilmıyorum. daha zaman var araştırırırz bakalım
aaa onlardan haberim yok benim..nasıl bişeylermiş ki ?
anlatsanıza biraz..şerbeti kesin yaparım. elimden geldiğince adetlere uymak isterim. hoş olur bide.
ben kimsede görmedim valla..yapmak istiyorum..
bizde adet lohusa şerbeti değil de papa yapılır. böyle un ve yağla yapılan bulamaç gibi bişey. ortasına pekmez yada eritilmiş tereyap koyulur. inanılmaz kalorılı bişeydir ama adet işte.

allah razı olsun canım benim ..çok şükür geçti kötü günler dinlenince normale döndüm korkumdan hiç bişi yapmıyorum artık bana ders oldu maraşa gelirken de arka koltuğa yatak yaptık yatarak geldim giderken de öyle yapacaz inş.

dayanamayıp bügün doktora gittik eşimle, yani ben dayanamadım
bebişimiz birrrrrrrrrrrr CİMCİMEYMİŞ:103::124::131:

[
QUOTE=nerisona;20201893]dayanamayıp bügün doktora gittik eşimle, yani ben dayanamadım
bebişimiz birrrrrrrrrrrr CİMCİMEYMİŞ:103::124::131:[/QUOTE

ayyy gözün aydın canımm..kızlarımız çoğaldı...hadi analarrrr...

dayanamayıp bügün doktora gittik eşimle, yani ben dayanamadım
bebişimiz birrrrrrrrrrrr CİMCİMEYMİŞ:103::124::131:

Hadi gözün aydın canım ne güzel öğrenmişşin güzeller güzeli bir kızın olacağını. Darısı bizim gibi henüz öğrenemeyenlere artık

[

ayyy gözün aydın canımm..kızlarımız çoğaldı...hadi analarrrr...

Hadi gözün aydın canım ne güzel öğrenmişşin güzeller güzeli bir kızın olacağını. Darısı bizim gibi henüz öğrenemeyenlere artık

önce tüm bebişlerimiz için sağlık, ardından öğrenemeyen annişlere ilk gidişlerinde öğrenmelerini diliyorum

tünaydin... aksam cok cici bebek patikleri gördüm nette. Sabah da uyanir uyanmaz kayit ettim. Birazdan sizler icin eklerim.

Ben örgü islerinden pek hoslanmam hazir bebek cicileri bana daha cekici gelmistir hep ama bu patikleri görünce aklim basimdan gitti.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…