2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben söylemedim doktora ondan önce cnm kasıklarımdaki ağrıyı normal buluyodum bende söylememe gerek kalmadan her ultrsnla baktığında rahiminde kasılmalar var dedi..
Bu son seferinde de çok sert dedi ve iğne verdi.. Korktm kanaman kasıklarında ağrı fln olursa gel demesine çnkü şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor şimdikide dahil böyle bişey dememişti :5:
3lü test yaptırmıycam ddm o zmn AFP dedi ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok yaptırdım öyle diyince sonucumda 27.24 20nin altnda olursa riskli dedi.
Benim annemde öyledir alışverişe başlamama taraftarı hatta ben sözlendiğimde çeyizimde bi iğnem bile yoktu hepsini son zamanlar gidip aldık doktorun veya annemin öyle söylemesi canımı sıkmadı..
Bana özel öyle demedi doktor çnkü farkındaym ama işte o kanaman fln olursa demesi moralimi bozdu ne biliyim hassasımda bu ara gözyaşlarımı tutamıyorum..:43:
Desteğin için çook teşekkür ederim..
canım benim üzülme nolur. benım doktorumda çok pimpiriklidir. sürekli bebeğin sağlıklı bı bebek ama % 95 sağlıklı. %5inin biz bilemeyız doğunca görecez diyo. bi kkonuda iyi bişey söylese hemen arkasından kötü olasılığıda eklıyo. ama onlarda haklı ben allah muhafaza sorunlu bi bebeğim olsa direkt ona gidip ama siz sağlıklı deiştiniz diyecem. allah bilir nelşer yaşadılar hastalarıyla. doktorun iğneyı tedbir için vermiştir canım. değerlerin de çok iyi çıkmış. stres her sorunun başı biliyorsun sen içini ferah tut ailenle tatilini yap. üzme deniz kızı :34:

Bana genişlemediği için dedi yada zor genişlediği içinmi dedi öyle bişey söyledi de tam hatırlamıyorum işte cnm..
Yani anladığım kadarıyla normal genişlese olmazmış kasılmalar heralde.. :44:
Bidahaki gittiğimde yine görmez inşallahhhh..
benim de rahim duvarım ters yöne bakıyormuş. oyuzden kasık ağrıların normalden fazla olur korkma demişti.
slm kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir bn hic ii degilim moral sifirr kabus gbii bir gece gecirdimm dunn ysadigim korku omrume bedeldi anlatiyim sizede simdi aksam esim isten geldi yemek koydum sonra esimle bir konu yuzunden tartistikk moralim o kadar bozulduki ewe sigmaz oldumm cnmm o kadar sikildi ki sanki kotu bir sey olcak diye hissettim sonraa yemege oturmaya geldimm birden ayaklarim tutuldu ne ileri gidebiliyorum ne de geri gidebiliyorumm civi gbi cakildim durdugum yerde basim donmeye basladi dusmemek icin hareket etmem lazim bir yerlere tutunmam lazimm ama ben yerimden kipirdayamiyorumm sanki felc oldum bir an (allah korusun) sonra birden tam dengemi kaybettim geri ye dogru sirtima hizli bir sekilde dustumm butun vucudum sarsildi o an aklimda ki tek sey bebegimdi ona bir sey oldu mu ddiyee yerimden kalkamiyorumm agliyorum korkudan sonra esim duydu sesi mi kostu geldi zaten sinirliydim ondan ama beni boyle gorunce yuzu kirec gbii oldu kaldirdi beni yerden susturmaya calisti neyse derken ben hemen tuwalete kostumm ne yapacagimi sasirdimm allahtan kanamam yoktuu cook korkmustumm sonra iceri girdimm 5 dk sonraa afedersiniz cisim geldi tuvalete gittim bembeyaz su gbi bise yaptimm sonra iceri girdim 5 dk sonra tekrar cisim geldi yine gittim ayni su gbii bembeyaz bise yaptimm iceri girdim tekrardan 5 dk sonra tuwalete gittim yine ayni su yani 20 dk icinde 3 defa cise gittim ne oldu bana anlamadim sonra da bidaha tuwalete gitmedim uyudum sabah kalktim ilk isim doktorumu aramak oldu dustugu soyledim sonrada tuwalete gittim dedim sozumu kesti cisini yaptin mi dedi ewt dedim anlatim nasil oldugunu yarin gel dedi 2.30 da rendewum warr umarimm bebegime bise olmamistirr kizlarr yaa yemin ederimm omrumden 10 yil gitti cook korktumm halada korkuyorumm bebegim iyidir insallah
bebeğin iyidir allahın izniyle canım. birdaha da kendını üzme böyle. eşine söyle sana iyi baksın.
merhaba canım öncelikle çok çok geçmiş olsun .
başından geçenleri okudum ve bir anne bir insan olarak içim kıyıldı.
ve de eşimin amcasının hanımının 3. çocuğuna hamile iken başına gelenleri anımsattın. umarım bebeğine birşey olmaz ama takibinde ol canım birkaç doktora görün.ama peşini bırakma.
çok ayrıntılı anlatamam olayı.kısaca şu yengem amcamın bir yakınının başına gelen bir üzücü olay sebebiyle yurtdışından Türkiye'ye gelmek zorunda kalmışlar ve yengem amcamla birlikte o yakınının ziyaretine gittikleri yerde yengem nasıl olduysa bulunulan mekanın stresine dayanamamış ve iç geçirmesiyle birlikte suyu boşalmış , millet idrarındır demişler Almanya'ya döndüklerinde doktor bebek susuz kalmış rahimden su vereceğiz demişler yoksa çocuk sakat doğar demiş.
ama yengemin bakmak zorunda olduğu 2 de çocuğu var onun dışında önünde de koskoca 6 ay ne yapsın garibim şartlar gereği mecbur ayağa kalkmış çocuklarına da bakmış evine de. ama yaptığı doğum sonucunda bedensel ve zihinsel engelli bir çocuk.:43::43::43::43::43:
yengeme Allah'ım sabırlar versin 20 yıldır o sakat çocuğunu yaşatacağım diye çırpınıyor.çok üzülüyorum. ve de Rabbim dost başına vermesin .
canım demem o ki sakın ihmal etme ne olur:38:
allah yengene sabır versin. kimseye böyle bi kader yazmasın evlatlarıla sınamasın. doktor aslında çaresini söylemiş ama sartlar elvermemiş demekki ihmalkarlık yapılmış. tuana arkadşımızın başına allah korusun böyle bi durum gelse bile muhakkak tedbir alınır eminim.

slm kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir bn hic ii degilim moral sifirr kabus gbii bir gece gecirdimm dunn ysadigim korku omrume bedeldi anlatiyim sizede simdi aksam esim isten geldi yemek koydum sonra esimle bir konu yuzunden tartistikk moralim o kadar bozulduki ewe sigmaz oldumm cnmm o kadar sikildi ki sanki kotu bir sey olcak diye hissettim sonraa yemege oturmaya geldimm birden ayaklarim tutuldu ne ileri gidebiliyorum ne de geri gidebiliyorumm civi gbi cakildim durdugum yerde basim donmeye basladi dusmemek icin hareket etmem lazim bir yerlere tutunmam lazimm ama ben yerimden kipirdayamiyorumm sanki felc oldum bir an (allah korusun) sonra birden tam dengemi kaybettim geri ye dogru sirtima hizli bir sekilde dustumm butun vucudum sarsildi o an aklimda ki tek sey bebegimdi ona bir sey oldu mu ddiyee yerimden kalkamiyorumm agliyorum korkudan sonra esim duydu sesi mi kostu geldi zaten sinirliydim ondan ama beni boyle gorunce yuzu kirec gbii oldu kaldirdi beni yerden susturmaya calisti neyse derken ben hemen tuwalete kostumm ne yapacagimi sasirdimm allahtan kanamam yoktuu cook korkmustumm sonra iceri girdimm 5 dk sonraa afedersiniz cisim geldi tuvalete gittim bembeyaz su gbi bise yaptimm sonra iceri girdim 5 dk sonra tekrar cisim geldi yine gittim ayni su gbii bembeyaz bise yaptimm iceri girdim tekrardan 5 dk sonra tuwalete gittim yine ayni su yani 20 dk icinde 3 defa cise gittim ne oldu bana anlamadim sonra da bidaha tuwalete gitmedim uyudum sabah kalktim ilk isim doktorumu aramak oldu dustugu soyledim sonrada tuwalete gittim dedim sozumu kesti cisini yaptin mi dedi ewt dedim anlatim nasil oldugunu yarin gel dedi 2.30 da rendewum warr umarimm bebegime bise olmamistirr kizlarr yaa yemin ederimm omrumden 10 yil gitti cook korktumm halada korkuyorumm bebegim iyidir insallah
canım geçmiş olsun ,inşallah birşey olmaz ,doktorun seni ultrasona gönderebilir ben bir kere randevuma gidiyordum arabadan çıktım ,çok fena yağmur vardı ,şöyle ayak ucuyla karşıdan karşıya koştum o zaman 2 aylık hamileydim ,doktorumda camdan dışarı bakarken beni görmüş ,ofise girdim kapıdan ,bana hemen niye koşuyorsun ya düşseydin seni direk ultrasona gönderirdim sakın bir daha görmüm dedi fırçaladı beni :-( doktora git birşey olmaz inşallah ,eşine de stres ,üzüntüye gelemiyormuşum dikkat etmeliymişiz dedi doktor de .kulağına küpe yapsın seni ve bebişi üzmesin bir daha

canım sen kötü düşünme ki kötü bişey olmasın.
Yaşar pozisyon konusunda da haklı ,allah korusun şuanda bişey olsa bebeğimiz yaşamaz ,ama 6 ayı geçtikren sonra erken doğum da olsa yaşama ihtimali yüksek.

Öyle yapmaya çalışıyorum cnm elimden geldiğince ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum..
Evde tek olunca da daha fazla kuruyo insan.. :50:
Evet bencede o yüzden söyledi haklıda zaten bu sıcaklarda bi yere çıkamıyorum ki alışveriş yapıyım bide bu durumu duyunca alışveriş aklımın ucundan bile geçmiyo..

kızlar hepinize güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik ve de sıhhatli bebişler diliyorum.:71::16:

Teşekkür ederiz... :69:

cnm yarim gidecem doktora zaten butun gece internetten arastirdimm idrarimi beyaz we su gbi yaptigimm icinn bebgin suyu olabilirmi diyee alakali bise bulamadim ama bebegin suyu kendi kendine gidermis benim cisim geldi sikistim 20 dk icinde 3 kere tuwalete gittimm umarim bebegin suyu degildirr yaa

içten kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNN diyorum.[ /COLOR]

canım benim üzülme nolur. benım doktorumda çok pimpiriklidir. sürekli bebeğin sağlıklı bı bebek ama % 95 sağlıklı. %5inin biz bilemeyız doğunca görecez diyo. bi kkonuda iyi bişey söylese hemen arkasından kötü olasılığıda eklıyo. ama onlarda haklı ben allah muhafaza sorunlu bi bebeğim olsa direkt ona gidip ama siz sağlıklı deiştiniz diyecem. allah bilir nelşer yaşadılar hastalarıyla. doktorun iğneyı tedbir için vermiştir canım. değerlerin de çok iyi çıkmış. stres her sorunun başı biliyorsun sen içini ferah tut ailenle tatilini yap. üzme deniz kızı :34:

benim de rahim duvarım ters yöne bakıyormuş. oyuzden kasık ağrıların normalden fazla olur korkma demişti.

bebeğin iyidir allahın izniyle canım. birdaha da kendını üzme böyle. eşine söyle sana iyi baksın.

allah yengene sabır versin. kimseye böyle bi kader yazmasın evlatlarıla sınamasın. doktor aslında çaresini söylemiş ama sartlar elvermemiş demekki ihmalkarlık yapılmış. tuana arkadşımızın başına allah korusun böyle bi durum gelse bile muhakkak tedbir alınır eminim.

inşallah canım

Son düzenleme:
canım bende bayılıyorum bebek şekerlerine hatta ben eminönünden malzemelerini alıp bı kuzenıme bırde arkadasımın bebeğine kendım yaptım herkes bayıldı Allah nasıp ederse kendi yumoşumada yapıcam :))))

ayyy sormayın valla bende şimdiden başlasammı hazırlamaya diyorum çok güzel modeller var... hele loğusa şerbeti için hazırlanan takımları gördünüzmü kızlar çokta basit bende yapmayı düşünüyorum :)

kızlar ebruli arkadaşa bakmaya girdim sohbete daldım kusura bakmayın sağlıkla kalın....:16:

İnşallah öyledir cnm inşallah tedbir için vermiştir..
İyi olcak inşallah herşey teşekkür ederim desteğin için cnm siz böyle yazdıkca biraz daha rahatlıyo içim.. :71:
Hmm rahim duvarının ters olması normal doğumu fln etkiliyomuymuş?

ayyy sormayın valla bende şimdiden başlasammı hazırlamaya diyorum çok güzel modeller var... hele loğusa şerbeti için hazırlanan takımları gördünüzmü kızlar çokta basit bende yapmayı düşünüyorum :)

aaa onlardan haberim yok benim..nasıl bişeylermiş ki ?
anlatsanıza biraz..şerbeti kesin yaparım. elimden geldiğince adetlere uymak isterim. hoş olur bide.
ben kimsede görmedim valla..yapmak istiyorum..

Eşinde Türkmü?
Eğer doktor yarın çağırdıysa dediğim gibi tedbir amaçlı çağırmıştır büyük ihtimalle yoksa hemen gel derdi..
Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah..

cnm aslinda esim sayesinde kayit yaptirabilirdimm ama biz bi hata yaptik ilk hamile kaldigimm zaman misirli bi doktora gittim sonra burda yasayan turk tanidiklar bize azeri bi doktor onerdi cook iyiymis oraya gidin dedi hemde dilinden anlayabilirmisim turkce konusuyor kadin ama buranin kurallarina gore ilk gittigim doktordan sewk gbi bir kagit almam lazim mis biz doktordan istedik bu kagidi doktorda niye diye sorunca bizde salak gbi baska doktorr buldugumuzu onun daha iyi oldugunu soyledikk doktorda artik werir mi kagidi wermedi bize kagidi kaldik biz ortada sonra azeri doktorla konustukk kagit alamadigimizi doktorun size gelecegimizi duyunca wermedigini soyledik azeri doktorda anlayisli cikti allahtan bizi gizli gizli aliyorr para da almiyorr bizdenn ucretsiz muayne ediyorr allah razi olsun ondan yani cnm anlayacagin her istedigimm zaman gidemiyorumm hastahaneye cook sacma ama yapacak bise yokk ...

Selam arkadaşlarrrrrrrrr nasılsınızzzz. Geçmişi okumadım inşallah iyisinizdirrr. Dünden bu yana bir baş ağrısı beni bu saate kadar süründürdü.artttttttttttttttttııııı ilkkez bir miğdem bulanıyooo bir halsizlikkkk. Mahvoldumm biliyosunuz benim hiççç miğdem bulanmamıştı canım hiçbir şey çekmedi hiçde iştahım yoktuuuu. Bakyaaaa 3 ay sonramı can çekişmeye başlayacağımmm bennnnnnnnnnnn.

cnm aslinda esim sayesinde kayit yaptirabilirdimm ama biz bi hata yaptik ilk hamile kaldigimm zaman misirli bi doktora gittim sonra burda yasayan turk tanidiklar bize azeri bi doktor onerdi cook iyiymis oraya gidin dedi hemde dilinden anlayabilirmisim turkce konusuyor kadin ama buranin kurallarina gore ilk gittigim doktordan sewk gbi bir kagit almam lazim mis biz doktordan istedik bu kagidi doktorda niye diye sorunca bizde salak gbi baska doktorr buldugumuzu onun daha iyi oldugunu soyledikk doktorda artik werir mi kagidi wermedi bize kagidi kaldik biz ortada sonra azeri doktorla konustukk kagit alamadigimizi doktorun size gelecegimizi duyunca wermedigini soyledik azeri doktorda anlayisli cikti allahtan bizi gizli gizli aliyorr para da almiyorr bizdenn ucretsiz muayne ediyorr allah razi olsun ondan yani cnm anlayacagin her istedigimm zaman gidemiyorumm hastahaneye cook sacma ama yapacak bise yokk ...

İlginç :44:
Ve saçma açıkcası..
Neyse Allahtan doktor bakıyomuş size gizli gizlide olsa..

Selam arkadaşlarrrrrrrrr nasılsınızzzz. Geçmişi okumadım inşallah iyisinizdirrr. Dünden bu yana bir baş ağrısı beni bu saate kadar süründürdü.artttttttttttttttttııııı ilkkez bir miğdem bulanıyooo bir halsizlikkkk. Mahvoldumm biliyosunuz benim hiççç miğdem bulanmamıştı canım hiçbir şey çekmedi hiçde iştahım yoktuuuu. Bakyaaaa 3 ay sonramı can çekişmeye başlayacağımmm bennnnnnnnnnnn.

Çok geçmiş olsun cnm..
Parol iç dayanamıyosan veya türk kahvesi belki keser başının ağrısını..
Bu arada baş ağrısıda mide bulantısı yapar..

çok geçmiş olsun cnm..
Parol iç dayanamıyosan veya türk kahvesi belki keser başının ağrısını..
Bu arada baş ağrısıda mide bulantısı yapar..

cnmm seydacımmm miğdem de boşş bebeğimm şimdi kahve miğdemi bulandırmazmı kuzummm.uffff cnmmm yaaa . Bebeğim ben hiç doktora sormadım hangi lacı içebilirim diyeeee hamileler parol içebiliyomu kuzum cummmm.sen içiyomusun sordunmu doktorunaaa

lelosscum seni en çok anlayan benim :1: erkekten sonra kıza adapte olmak çok garip .cicilere bakarke nbile ben garip oluyorum.öncedne agzım acık bakardım şimdi seçerken bile daha şıklarıda bulunur diyorum.bu arada dün geziyordum lcw de bir kadın iki cocuğumun arasında 10 yaş olucak diye ordaki kişilere anlatmış eşimde bana geldi diyo ki bir tane kadın anlatıyor 10 yaş fark iyi geçiniyor falan diyince aklıma sen geldin yoksa sen misin diye geçirdim aklımdan :1: inşallah bizimkilerde iyi geçinir ya .

yok cnm ben degildim desene ben gibi olanlarda var :1: sürekli söleniyorum ya arkadaş gibi olamıcaklar arada çok yaş farkı var diye geçen doktora gittik kadının biri 15- 16 yaşlarında bir kızla gelmiş bekleme salonundayız eşim dediki bak üzülüyosun yaş farkı olacak diye kadının kızı yanında kocaman dedi bi baktım evet benziyolar ama imkansız kardeşidir % 100 bayan gençti çünkü inatlaşma dedim sorarım sustu korktu sorucam diye :60:

geçmiş olsun canım.bende seninle aynıyım valla.yani benimde bu güna kadar hiç bulantım aşermem olmadı.herkese de söyledim hep rahatım iyiyim vs diye.
arkadaşım da öyle deme herkese kötüyüm de bulantım var falan de diye tembihlerdi.ama ben hep iyiyim diye gezdim.bendemi senin gibi olurum acep?
aslında hamileliğin cilveleri bunlar.miniş ben burdayım annneeeeeeeeeeee diyo aslında.:nazar::emir_bebek::57:

cnmm seydacımmm miğdem de boşş bebeğimm şimdi kahve miğdemi bulandırmazmı kuzummm.uffff cnmmm yaaa . Bebeğim ben hiç doktora sormadım hangi lacı içebilirim diyeeee hamileler parol içebiliyomu kuzum cummmm.sen içiyomusun sordunmu doktorunaaa

Canım kaşarlı tost yap kendine onu yemeye çalış mide bulantısını bastırıyo aç karnına kahve içme tabi ilaçta içme..
Ben hiç ağrı kesici sormadım ama hamileler parol ve minoset içebiliyolar diye biliyorum içinin rahat etmesini istiyosan doktorunu arayıp sor telefonda cnm..

canım kaşarlı tost yap kendine onu yemeye çalış mide bulantısını bastırıyo aç karnına kahve içme tabi ilaçta içme..
Ben hiç ağrı kesici sormadım ama hamileler parol ve minoset içebiliyolar diye biliyorum içinin rahat etmesini istiyosan doktorunu arayıp sor telefonda cnm..

cnmm yaaa bebeğimm sen yardımcı olmaya çalışıyosunnn sankii sana gıcıklık gibii ben hamileliğimin başından beri tek gıcık aldığım soğuduğum kaşar peyniri biliyomusun hayatımm oysa hamilelikten önce sabah tost ekmeğinin arasına en çok kaşar bol koyardım uzamasına bayılırdıum şimdi ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy ellemek istemiyorum yaaa.

Bu arada cnm cımmm minoset 2 türlüü bende 2 side var hangisi 1 i minoset 1 i minoset plus??????*

aaa onlardan haberim yok benim..nasıl bişeylermiş ki ?
anlatsanıza biraz..şerbeti kesin yaparım. elimden geldiğince adetlere uymak isterim. hoş olur bide.
ben kimsede görmedim valla..yapmak istiyorum..

arama motoruna loğusa şerbeti yaz canım görsellerden bak 2. sırada çıkan pembe çok tatlı :)

Back