- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi antidepresif
- #3.701
canım benim üzülme nolur. benım doktorumda çok pimpiriklidir. sürekli bebeğin sağlıklı bı bebek ama % 95 sağlıklı. %5inin biz bilemeyız doğunca görecez diyo. bi kkonuda iyi bişey söylese hemen arkasından kötü olasılığıda eklıyo. ama onlarda haklı ben allah muhafaza sorunlu bi bebeğim olsa direkt ona gidip ama siz sağlıklı deiştiniz diyecem. allah bilir nelşer yaşadılar hastalarıyla. doktorun iğneyı tedbir için vermiştir canım. değerlerin de çok iyi çıkmış. stres her sorunun başı biliyorsun sen içini ferah tut ailenle tatilini yap. üzme deniz kızı
Ben söylemedim doktora ondan önce cnm kasıklarımdaki ağrıyı normal buluyodum bende söylememe gerek kalmadan her ultrsnla baktığında rahiminde kasılmalar var dedi..
Bu son seferinde de çok sert dedi ve iğne verdi.. Korktm kanaman kasıklarında ağrı fln olursa gel demesine çnkü şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor şimdikide dahil böyle bişey dememişti
3lü test yaptırmıycam ddm o zmn AFP dedi ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok yaptırdım öyle diyince sonucumda 27.24 20nin altnda olursa riskli dedi.
Benim annemde öyledir alışverişe başlamama taraftarı hatta ben sözlendiğimde çeyizimde bi iğnem bile yoktu hepsini son zamanlar gidip aldık doktorun veya annemin öyle söylemesi canımı sıkmadı..
Bana özel öyle demedi doktor çnkü farkındaym ama işte o kanaman fln olursa demesi moralimi bozdu ne biliyim hassasımda bu ara gözyaşlarımı tutamıyorum..
Desteğin için çook teşekkür ederim..
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
benim de rahim duvarım ters yöne bakıyormuş. oyuzden kasık ağrıların normalden fazla olur korkma demişti.
Bana genişlemediği için dedi yada zor genişlediği içinmi dedi öyle bişey söyledi de tam hatırlamıyorum işte cnm..
Yani anladığım kadarıyla normal genişlese olmazmış kasılmalar heralde.. :44:
Bidahaki gittiğimde yine görmez inşallahhhh..
bebeğin iyidir allahın izniyle canım. birdaha da kendını üzme böyle. eşine söyle sana iyi baksın.slm kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir bn hic ii degilim moral sifirr kabus gbii bir gece gecirdimm dunn ysadigim korku omrume bedeldi anlatiyim sizede simdi aksam esim isten geldi yemek koydum sonra esimle bir konu yuzunden tartistikk moralim o kadar bozulduki ewe sigmaz oldumm cnmm o kadar sikildi ki sanki kotu bir sey olcak diye hissettim sonraa yemege oturmaya geldimm birden ayaklarim tutuldu ne ileri gidebiliyorum ne de geri gidebiliyorumm civi gbi cakildim durdugum yerde basim donmeye basladi dusmemek icin hareket etmem lazim bir yerlere tutunmam lazimm ama ben yerimden kipirdayamiyorumm sanki felc oldum bir an (allah korusun) sonra birden tam dengemi kaybettim geri ye dogru sirtima hizli bir sekilde dustumm butun vucudum sarsildi o an aklimda ki tek sey bebegimdi ona bir sey oldu mu ddiyee yerimden kalkamiyorumm agliyorum korkudan sonra esim duydu sesi mi kostu geldi zaten sinirliydim ondan ama beni boyle gorunce yuzu kirec gbii oldu kaldirdi beni yerden susturmaya calisti neyse derken ben hemen tuwalete kostumm ne yapacagimi sasirdimm allahtan kanamam yoktuu cook korkmustumm sonra iceri girdimm 5 dk sonraa afedersiniz cisim geldi tuvalete gittim bembeyaz su gbi bise yaptimm sonra iceri girdim 5 dk sonra tekrar cisim geldi yine gittim ayni su gbii bembeyaz bise yaptimm iceri girdim tekrardan 5 dk sonra tuwalete gittim yine ayni su yani 20 dk icinde 3 defa cise gittim ne oldu bana anlamadim sonra da bidaha tuwalete gitmedim uyudum sabah kalktim ilk isim doktorumu aramak oldu dustugu soyledim sonrada tuwalete gittim dedim sozumu kesti cisini yaptin mi dedi ewt dedim anlatim nasil oldugunu yarin gel dedi 2.30 da rendewum warr umarimm bebegime bise olmamistirr kizlarr yaa yemin ederimm omrumden 10 yil gitti cook korktumm halada korkuyorumm bebegim iyidir insallah
allah yengene sabır versin. kimseye böyle bi kader yazmasın evlatlarıla sınamasın. doktor aslında çaresini söylemiş ama sartlar elvermemiş demekki ihmalkarlık yapılmış. tuana arkadşımızın başına allah korusun böyle bi durum gelse bile muhakkak tedbir alınır eminim.merhaba canım öncelikle çok çok geçmiş olsun .
başından geçenleri okudum ve bir anne bir insan olarak içim kıyıldı.
ve de eşimin amcasının hanımının 3. çocuğuna hamile iken başına gelenleri anımsattın. umarım bebeğine birşey olmaz ama takibinde ol canım birkaç doktora görün.ama peşini bırakma.
çok ayrıntılı anlatamam olayı.kısaca şu yengem amcamın bir yakınının başına gelen bir üzücü olay sebebiyle yurtdışından Türkiye'ye gelmek zorunda kalmışlar ve yengem amcamla birlikte o yakınının ziyaretine gittikleri yerde yengem nasıl olduysa bulunulan mekanın stresine dayanamamış ve iç geçirmesiyle birlikte suyu boşalmış , millet idrarındır demişler Almanya'ya döndüklerinde doktor bebek susuz kalmış rahimden su vereceğiz demişler yoksa çocuk sakat doğar demiş.
ama yengemin bakmak zorunda olduğu 2 de çocuğu var onun dışında önünde de koskoca 6 ay ne yapsın garibim şartlar gereği mecbur ayağa kalkmış çocuklarına da bakmış evine de. ama yaptığı doğum sonucunda bedensel ve zihinsel engelli bir çocuk.
yengeme Allah'ım sabırlar versin 20 yıldır o sakat çocuğunu yaşatacağım diye çırpınıyor.çok üzülüyorum. ve de Rabbim dost başına vermesin .
canım demem o ki sakın ihmal etme ne olur![]()