2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim üzülme nolur. benım doktorumda çok pimpiriklidir. sürekli bebeğin sağlıklı bı bebek ama % 95 sağlıklı. %5inin biz bilemeyız doğunca görecez diyo. bi kkonuda iyi bişey söylese hemen arkasından kötü olasılığıda eklıyo. ama onlarda haklı ben allah muhafaza sorunlu bi bebeğim olsa direkt ona gidip ama siz sağlıklı deiştiniz diyecem. allah bilir nelşer yaşadılar hastalarıyla. doktorun iğneyı tedbir için vermiştir canım. değerlerin de çok iyi çıkmış. stres her sorunun başı biliyorsun sen içini ferah tut ailenle tatilini yap. üzme deniz kızı
benim de rahim duvarım ters yöne bakıyormuş. oyuzden kasık ağrıların normalden fazla olur korkma demişti.
bebeğin iyidir allahın izniyle canım. birdaha da kendını üzme böyle. eşine söyle sana iyi baksın.
allah yengene sabır versin. kimseye böyle bi kader yazmasın evlatlarıla sınamasın. doktor aslında çaresini söylemiş ama sartlar elvermemiş demekki ihmalkarlık yapılmış. tuana arkadşımızın başına allah korusun böyle bi durum gelse bile muhakkak tedbir alınır eminim.

canım geçmiş olsun ,inşallah birşey olmaz ,doktorun seni ultrasona gönderebilir ben bir kere randevuma gidiyordum arabadan çıktım ,çok fena yağmur vardı ,şöyle ayak ucuyla karşıdan karşıya koştum o zaman 2 aylık hamileydim ,doktorumda camdan dışarı bakarken beni görmüş ,ofise girdim kapıdan ,bana hemen niye koşuyorsun ya düşseydin seni direk ultrasona gönderirdim sakın bir daha görmüm dedi fırçaladı beni :-( doktora git birşey olmaz inşallah ,eşine de stres ,üzüntüye gelemiyormuşum dikkat etmeliymişiz dedi doktor de .kulağına küpe yapsın seni ve bebişi üzmesin bir daha

Öyle yapmaya çalışıyorum cnm elimden geldiğince ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum..
Evde tek olunca da daha fazla kuruyo insan..
Evet bencede o yüzden söyledi haklıda zaten bu sıcaklarda bi yere çıkamıyorum ki alışveriş yapıyım bide bu durumu duyunca alışveriş aklımın ucundan bile geçmiyo..

kızlar hepinize güzel sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik ve de sıhhatli bebişler diliyorum.

Teşekkür ederiz...

içten kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNN diyorum.[ /COLOR]

inşallah canım

Son düzenleme:

ayyy sormayın valla bende şimdiden başlasammı hazırlamaya diyorum çok güzel modeller var... hele loğusa şerbeti için hazırlanan takımları gördünüzmü kızlar çokta basit bende yapmayı düşünüyorum :)

kızlar ebruli arkadaşa bakmaya girdim sohbete daldım kusura bakmayın sağlıkla kalın....

İnşallah öyledir cnm inşallah tedbir için vermiştir..
İyi olcak inşallah herşey teşekkür ederim desteğin için cnm siz böyle yazdıkca biraz daha rahatlıyo içim..
Hmm rahim duvarının ters olması normal doğumu fln etkiliyomuymuş?

aaa onlardan haberim yok benim..nasıl bişeylermiş ki ?
anlatsanıza biraz..şerbeti kesin yaparım. elimden geldiğince adetlere uymak isterim. hoş olur bide.
ben kimsede görmedim valla..yapmak istiyorum..

Selam arkadaşlarrrrrrrrr nasılsınızzzz. Geçmişi okumadım inşallah iyisinizdirrr. Dünden bu yana bir baş ağrısı beni bu saate kadar süründürdü.artttttttttttttttttııııı ilkkez bir miğdem bulanıyooo bir halsizlikkkk. Mahvoldumm biliyosunuz benim hiççç miğdem bulanmamıştı canım hiçbir şey çekmedi hiçde iştahım yoktuuuu. Bakyaaaa 3 ay sonramı can çekişmeye başlayacağımmm bennnnnnnnnnnn.

İlginç :44:
Ve saçma açıkcası..
Neyse Allahtan doktor bakıyomuş size gizli gizlide olsa..

Çok geçmiş olsun cnm..
Parol iç dayanamıyosan veya türk kahvesi belki keser başının ağrısını..
Bu arada baş ağrısıda mide bulantısı yapar..

çok geçmiş olsun cnm..
Parol iç dayanamıyosan veya türk kahvesi belki keser başının ağrısını..
Bu arada baş ağrısıda mide bulantısı yapar..

cnmm seydacımmm miğdem de boşş bebeğimm şimdi kahve miğdemi bulandırmazmı kuzummm.uffff cnmmm yaaa . Bebeğim ben hiç doktora sormadım hangi lacı içebilirim diyeeee hamileler parol içebiliyomu kuzum cummmm.sen içiyomusun sordunmu doktorunaaa

yok cnm ben degildim desene ben gibi olanlarda var sürekli söleniyorum ya arkadaş gibi olamıcaklar arada çok yaş farkı var diye geçen doktora gittik kadının biri 15- 16 yaşlarında bir kızla gelmiş bekleme salonundayız eşim dediki bak üzülüyosun yaş farkı olacak diye kadının kızı yanında kocaman dedi bi baktım evet benziyolar ama imkansız kardeşidir % 100 bayan gençti çünkü inatlaşma dedim sorarım sustu korktu sorucam diye

geçmiş olsun canım.bende seninle aynıyım valla.yani benimde bu güna kadar hiç bulantım aşermem olmadı.herkese de söyledim hep rahatım iyiyim vs diye.
arkadaşım da öyle deme herkese kötüyüm de bulantım var falan de diye tembihlerdi.ama ben hep iyiyim diye gezdim.bendemi senin gibi olurum acep?
aslında hamileliğin cilveleri bunlar.miniş ben burdayım annneeeeeeeeeeee diyo aslında.

Canım kaşarlı tost yap kendine onu yemeye çalış mide bulantısını bastırıyo aç karnına kahve içme tabi ilaçta içme..
Ben hiç ağrı kesici sormadım ama hamileler parol ve minoset içebiliyolar diye biliyorum içinin rahat etmesini istiyosan doktorunu arayıp sor telefonda cnm..

cnmm yaaa bebeğimm sen yardımcı olmaya çalışıyosunnn sankii sana gıcıklık gibii ben hamileliğimin başından beri tek gıcık aldığım soğuduğum kaşar peyniri biliyomusun hayatımm oysa hamilelikten önce sabah tost ekmeğinin arasına en çok kaşar bol koyardım uzamasına bayılırdıum şimdi ıyyyyyyyyyyyyyyyyyy ellemek istemiyorum yaaa.

Bu arada cnm cımmm minoset 2 türlüü bende 2 side var hangisi 1 i minoset 1 i minoset plus??????*

aaa onlardan haberim yok benim..nasıl bişeylermiş ki ?
anlatsanıza biraz..şerbeti kesin yaparım. elimden geldiğince adetlere uymak isterim. hoş olur bide.
ben kimsede görmedim valla..yapmak istiyorum..

arama motoruna loğusa şerbeti yaz canım görsellerden bak 2. sırada çıkan pembe çok tatlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…