- 5 Mart 2011
- 767
- 0
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
- #3.661
Herkesin bünyesi farklı ama gerçekten çok zor çoğul gebelik. doktorum tek bebekten 5 katı riskli dedi ve de zor. valla ben her gün ağlıyordum hamilemiyim hastamıyım anlamıyordum. ama inan (nazar değmesin)mide bulantım geçti sayılır. bazen akşamları bulanıyor. ama o da çok değil . şu halsizlikte geçsin diyorum. elim kolum kalkmıyor. gündüz işe zor geliyorum ama akşamları korkunç hep uyumak istiyorum.bu da geçecek diyorlar. yani 4 aydan sonra daha ii hissedecekmişiz taki son aylara kadar:) birde bizim erken doğum riskimiz çok fazla. yani genelde sekiz ayda doğum yapıyor çoğul gebeler. benim normal yoldan oldu . ve de şok olduk tabi. işimiz doğduktan sonrada çok. herşeyden çifter çifter alıcaz , bakımı filan. ama yinede güzel. bir taşla iki kuş:) her zaman aklına takılan olursa bana sorabilirsin. elimden geldiğnce yardım ederim canım.
cnm bnm teşekkür ederim hayırlısı bakalım canım inşallah bnm senin gibi şuan zor geçiyor ama birbirimizden yardım almamızda çok güzel bir şey duyduğumuz şeyleri paylaşalım mutlaka canım senin özele bakabilirmisin cnm....