- Konu Sahibi antidepresif
-
gerçekten cnmm büyük olanlar bitmiş büyük masraf bunlarrr.hadi geçmiş olsun.telsizi nereden aldın hediyemiii markası ve ücreti hakkında bilgilendirirmisin benii. Onu şimdiden alabilirim meselaa cinsiyet gerektirmez.
hoşgeldin aylincim..
arkadaşlar şeyda yok bugun? doktoramı gidecekti ben yanlış mı hatırlıyorum?
attardan canım kakao çekirdeği yağı kremi de verirler böyle minik cam bir kapta...
ama kayyum doğmamış çocuga don biçilmez diyo atalarımız
Konuyu görünce yazmak istedim arkadaslar hepinizin hamileligi hayirli olsun , rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin miniklerinizi
benden 3 hafta öncesine kadar hamileydim, malesef yasamadi bebegim, kürtaj olmak zorunda kaldim ... dogum tarihi olarak asagi yukari 19 ocak denilmisti... sizin gibi ocak oyinda olacakti(
hayirlisi tabiki...
saglikla gelsin minkleriniz, iyi paylasimlar diliyorum ....
sağol canım ben baya bir parça yakmışım en az 400 e tamir olur dedi
evet kızlar fazla abartmadan ve son aylara kalmadan yavaş yavaş yapmalıyız alışverişimizi bencede :))))) hem kendimize hem bebeğimize bende cinsiyet bekliyorum öğreniyim kimse tutatamaz beni
zaten bebişimin kısmeti bol allah nazardan saklasınbeşiği dolapları mama sandalyesi bebek arabası puseti ana kucağu telsizi sleeperi şimdiden hazır çok şükür araba koltuğuda gelecek sanırım teyzeleri saolsun :)) anlayacağınız büyük şeylerden kurtulduk sayılır çok şükür :)))) beşiğimiz sepet tarzı gibi yaza kadar idare eder artık yazında yatağını alırım :))))))
Dr. Neslihan İskit'in dvd sini önerdiler, başlicam hemen, eskiden de yoga yapmıştım, keyifli oluyor
Arkadaşlar bildiğiniz bebek odası marka ismi varmıııı. Ben yavaş yavaş kafamda tasarlamak istiyorum birde bebek odamın büyüklüğüne göre belirlemek istiyorumm. Fiyat karşılaştırmasıda yapmak istiyorum.
Bunu ben de merak ediyorum tetanoz aşısı yaptırmamız gerekecek ilerleyen haftalarda.Bi de benim ne sağlık ocağım ne aile hekimin var ,bildireceğim biyer yok yani :) evlenince ikametle fln ilgilenmedim hiç.Acaba bu mahalleye eşimle kaydımızı yaptırsam hemen aile hekimi fln belli oluyo mu?.Bilen varsa lütfen yazsın.
Ya da bu aşıyı özel sağlık kurumları da yapıyo mu?
ikametgahını alman gerekiyor canım. 10 dk sürer onunla ilgilenmen. sonrada sağlık ocağını ve aile hekimini bul.. ben ikametgahımı evlenir evlenmez aldırdım. hamile olduğuma emin olmak için özel hastanede kan testi yaptırdıktan 15 gün sonra sağlık ocağından telefon geldi bana. hamileymişsiniz buraya gelin diye.. şimdi ağuştosun 8inde tahlil ve aşılarım yapılacak ilgilenin derim canım..
kızlar ben 11. haftamdayım yarın doktora gidicem.ikili testi ne zaman yapıyorlar.yaptıranınız var mı?fiyatlar nasıl?
kupa genç odası var, sitesi çok detaylı değil ama biz mağazasına gittik aklım çıktı, muhteşem şeyler var, üstelik kendi üretimleri, mesela bir obje seçiyorsun, mobilya kulplarını, uyku setini, halısını, perdesini, abajurundan duvar kağıdına kadar o objeden yapıyorlar, sticker falan da değil, orj. Malzemeyi o şekilde üretiyorlar, bayıldımmmmmmm
meserretcim netten inceledim cnmm sağolll mağazaya gideceğimm.
iyi akşamlar kızlar eşim gitti yine yalnızım evde sizlerleyim ne yapıosunuz görüşmeyeli
merhaba hanımlar
bende dün dr a gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. oğlum olacak kısmetse:)
sizlere sormak istediğim birşey var.sizin dr larınız hep 2 li test istemiş ama benim dr um 3 lü test yaptı. kan verdim ve ultrasonda inceleme yaptı. ultrason değerlerine göre herşey normal dedi. ense kalınlığını sordum 0.33 ve normal dedi. sizlerin verdiği değerler 1.5 mm di. kafam karıştı pek birşey anlamadım. bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirseçok sevinirim..
nette sadece 3 model kotmuşlar, onlar da hiç güzel değilAma mağazasındakilere bayıldım ben, benim istediklerim krem rengi ve sade modeller, şunun gibi:
Eki Görüntüle 220407
fiyatlar da 2500-3000 arası değişiyor, yatak ve uyku seti dahil. Bir de oyuncak sandığı vardı,
hiçbir şeye olmadığı kadar hevesliyim odasını yapmaya, o yüden şimdiden gidip maskoyu dolaştım
merhaba hanımlar
bende dün dr a gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Oğlum olacak kısmetse:)
sizlere sormak istediğim birşey var.sizin dr larınız hep 2 li test istemiş ama benim dr um 3 lü test yaptı. Kan verdim ve ultrasonda inceleme yaptı. Ultrason değerlerine göre herşey normal dedi. Ense kalınlığını sordum 0.33 ve normal dedi. Sizlerin verdiği değerler 1.5 mm di. Kafam karıştı pek birşey anlamadım. Bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirseçok sevinirim..
merhaba hanımlar
bende dün dr a gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. oğlum olacak kısmetse:)
sizlere sormak istediğim birşey var.sizin dr larınız hep 2 li test istemiş ama benim dr um 3 lü test yaptı. kan verdim ve ultrasonda inceleme yaptı. ultrason değerlerine göre herşey normal dedi. ense kalınlığını sordum 0.33 ve normal dedi. sizlerin verdiği değerler 1.5 mm di. kafam karıştı pek birşey anlamadım. bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirseçok sevinirim..
Eşim yiyecek bişeyler hazırlıyor ben de nette takılıyorum, sen nasıl oldun?
ohh kocişine mi hazırlatıyosun walla ben bu yöndende şansızım sanırım her işimi kendim yaptım canm arada bir yaptı benimkide ama neyseee bende french yapıyordum size takılıyorum işte ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?